McDonald’sin jouluvalikossa 2019 nähdään Big Tasty ja camembert -juustot

Mcdonald's Corporation

Horoskooppi Huomenna

Se saapuu kauppoihin huomenna



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lisätietoja



Kylmä sää saattaa olla täällä, mutta niin on myös uusi McDonald's -valikko - myös joidenkin erittäin suosittujen vanhojen suosikkien palauttaminen.



Pikaruokaketjun uskolliset fanit ovat iloisia kuullessaan, että rakastettu Big Tasty on palannut vuoden kuluttua poissaolosta kuuluisasta ravintolasta.

Se sisältää naudanlihahampurilaisen, emmental -juuston, tomaatin, salaatin, sipulin ja sen mausteisen Big Tasty -kastikkeen. Se maksaa 4,29 puntaa yksin tai 5,89 puntaa keskipitkällä aterialla. Lisäksi voit myös lisätä siihen pekonia 40 p.

Big Tastyn lisäksi tänä vuonna ilmestyy myös uusi kanahampurilainen, joka on nimeltään Chicken Deluxe, hintaan 5,19 puntaa (tai 6,59 puntaa ateriana) sekä camembert -juustot (1,69 puntaa viidestä) tai 4,40 puntaa jakelulaatikosta).



Huomenna saapuu uusi kanahampurilainen

Alunperin raportoinut Aurinko, kaikki uudet lisäosat saapuvat McDonald's -kauppoihin huomenna keskiviikkona 20. marraskuuta.



Huolimatta siitä, että ne ovat osa heidän juhlamenuaan, uudessa Chicken Deluxe -hampurilaisessa ei ole juurikaan joulua, ja siihen kuuluu kaksi rapeaa kanaa, joissa on raikas tomaatti, viileä majoneesi, juusto, salaatti ja punasipulirenkaat.

oliver gobat st lucia

Lue lisää

Takeaway -tarjoukset, alennukset ja tarjoukset
Ilmainen Just Eat takeaway Ilmainen Domino -pizzatarjous 10 £ alennus Deliveroossa Ilmainen pizzan takeaway arvo 15 £

Myös matchmaker McFlurries tekee combeackia

Mitä tulee juustojen jakamislaatikoihin, saat 15 upeasti raikasta juustoa ja kolme dippiä, joten ne ovat täydellisiä jakamiseen.

Kun olet lopettanut kaikkien uusien suolaisten tarjousten syömisen, voit pestä sen kaiken matchmaker McFlurryn kanssa viimeistelyyn, joka maksaa 99 euroa mini -versiossa tai 1,39 puntaa vakiona.

Katso Myös: