McDonald's Monopoly 2019: n alkamispäivä vahvistettu - ja se on nopeammin kuin luulet

Mcdonald's Corporation

Horoskooppi Huomenna

Tämä vuosi tulee olemaan vuosi, jolloin voitamme vihdoin Mini Cooperin(Kuva: Getty Images)



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lisätietoja



Unohda pääsiäinen, kevään paras asia on varmasti McDonald's Monopoly, peli, jossa yhdistyvät rakkaus pikaruokaan ja ikivanha lautapeli sekä ripaus kilpailuetua.



Ja sinun ei tarvitse odottaa kauan, ennen kuin alat saada käsiisi kaikkia iloisia välittömiä voittoja ja palkintoja.

tony blairin nettovarallisuus

McDonald'sin mukaan pikaruokaketju aikoo käynnistää kuuluisan pelin uudelleen tasan kahden viikon kuluttua, keskiviikkona 20. maaliskuuta.

Onko kukaan muu muuttanut tavallista järjestystä saadakseen jotain enemmän pelikappaleita? (Kuva: McDonalds)



Ilmaisen ruoan (vaikka se olisi omenapiirakka) lisäksi viime vuonna uskolliset McDonald's -fanit voittivat lukuisia hienoja palkintoja, kuten Mini Cooper -autoja, lomia ja kertakorvauksia.

emily atack poikaystävä 2017

McDonald's vahvisti uutisen aiemmin tänään ja paljasti myös, että tänä vuonna irrotettavat palkinnot ovat halvempia kuin koskaan ennen.



Sen lisäksi, että McDonald's poistaa suuret kannustimet, se lisää myös keskipitkän lisäarvon ateriaan kuuluvien pelikappaleiden määrää, jotta asiakkaat saavat saman mahdollisuuden voittaa riippumatta tilauksen suuruudesta.

Ensimmäistä kertaa asiakkaat saavat myös Monopoly -pelikappaleita porkkanalaukkuihin ja sivusalaatteihin sekä Big Flavor Wrap -pyyhkeitä, mukaan lukien uusi Spicy Veggie One.

Se on vahvistettu!

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 14 vuotta peräkkäin Hasbron lisensoima lopullinen palkittu ravintolapeli, ja voit voittaa kaiken 5–100 000 punnan käteisellä, MINI Cooper -autoilla. Boohoo.com kupongit ja kaupunkilomat alkaen rakkausloma sekä miljoonia ruoka- ja juomapalkintoja.

Viime vuonna Monopoly -välilehdet saatiin myös vaihdettua ilmaiset NowTV -passit, eräs foorumin jäsen sanoi: 'Lopulta varastoin massiivisesti viime vuonna ja minulla oli 6 kuukauden viihde- ja elokuvakoodit piilossa', vaikka ei ole vahvistusta, että sama arvonta on voimassa tällä kertaa.

Mikä on McDonaldin monopoli?

Mitä tilaat eniten riistapaloja yhdellä aterialla? (Kuva: McDonalds)

eamonn holmes ja ruth langsford erosivat 2012

Jos et ole koskaan pelannut, on aika helppo osallistua.

Pohjimmiltaan sinun tarvitsee vain suunnata lähimpään McDonaldin toimipisteeseen ja tilata ruoka normaalisti joko sovelluksessa (päälläja Omena ), myymälän näytöillä tai vanhan koulun asiakaspalvelupisteessä.

Kun olet hankkinut ruoan, kaikkien kelpoisuusvaatimusten kohteiden pakkauksessa on enintään kolme peliä, kuten suuret perunat tai kana.

Instagram

Kuori pelin osat, tarkista palkinto. Saat joko välittömän voiton (usein ilmaista ruokaa tai juomaa, jonka voit lunastaa heti) tai Monopoly-tyylisen omaisuuden, jonka voit lisätä kokoelmaasi, jonka voit kerätä ajan myötä voittaaksesi suuremman palkinnon.

Voit noutaa tiskiltä McDonalds Monopoly -levyn, joka on yleensä arkki tai pieni vihko, vaikka ei ole vielä vahvistettu, millainen se tulee vuonna 2019.

Lue lisää

Takeaway -tarjoukset, alennukset ja tarjoukset
Ilmainen Just Eat takeaway Ilmainen Domino -pizzatarjous 10 £ alennus Deliveroossa Ilmainen pizzan takeaway arvo 15 £

Katso Myös: