McDonald'sin Great Taste of America -sarja käynnistyy kuuden jännittävän uuden hampurilaisen kanssa

Mcdonald's Corporation

Horoskooppi Huomenna

Niin paljon kuin rakastamme tavallisia McDonald's -juustohampurilaisiamme ja nuggetejamme, klassinen yhdistelmä on tulossa ohi, sillä McDonladit ovat juuri ilmoittaneet palauttavansa Great Taste of America -hampurilaisvalikoimansa - ja se on parempi kuin koskaan ennen.



Yhdysvaltojen tunnetuimpien osavaltioiden ja elintarvikkeiden innoittamana pikaruokajätti tuo valikkoonsa kuusi täysin ainutlaatuista hampurilaista.



Herkulliset hampurilaiset käynnistyvät 1. toukokuuta ja ovat saatavilla kahdeksan viikon ajan, ja ne ovat innoittamana New Yorkin, Mississippin, Kansasin, Etelä-Carolinan, Alabaman ja Nashvillen makuista.



522 enkelinumeron merkitys
mcdonalds amerikkalaiset hampurilaiset

Yhdistä New Yorkerin bageleiden rakkaus McDonaldin hampurilaisiin

Amerikka-aiheiset hampurilaiset ovat maata, joka inspiroi heitä, ja ne ovat saatavilla vain Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Irlannissa, ja niihin kuuluu New Yorkin bageliburgeri, eteläisen hurmaavan maissileipä makealla Carolina-kastikkeella ja erittäin mausteinen jalapeno-hampurilainen niille, jotka kuten mausteisia asioita.

Kuuden uuden hampurilaisen lisäksi McDonald's tuo myös takaisin nacho -juustoviipaleensa (1,59 puntaa), hieman mausteisen tavanomaisten juustojen puremien ja kiinteän kilpailijan Burger Kingin chilijuustopalloille.



mcdonalds amerikkalaiset hampurilaiset

Tämän kaltaisia ​​Alabaman kanoja on saatavilla kolme viikkoa kerrallaan verrattuna naudanlihan kahteen

Ainoa haittapuoli? Kaikkien maistaminen vaatii melkoista huomiota, koska jokainen kuudesta hampurilaisesta on saatavilla vain rajoitetun ajan. Lukuun ottamatta nacho-juustopaloja, joita on (onneksi) saatavilla koko kahdeksan viikon ajan.



Kana- ja naudanlihavalikoiman ansiosta meillä on täydellinen luettelo kaikista kuudesta hampurilaisesta ja niiden sisältämistä tuotteista, joissa on rapeimmat sipulit, valkoinen grillikastike, makea ja mausteinen ketsuppi ja jopa sinappikastike.

Heathrow'n 3. kiitotie kartta
mcdonalds amerikkalaiset hampurilaiset

Kansas Cityn pinossa on kaksi kokonaista naudanlihahampurilaista ja pekonia sekä savuista juustoa

Kaikki McDonaldin Great Taste of America -hampurilaiset:

  • UUSI Alabaman kana, jossa on savuinen BBQ -majoneesi - Ottaen makuja osavaltiosta, jossa taivas on niin sininen, kaksi rapeaa kanapalaa lepää pekonin, juuston, rapean sipulin ja kausiluonteisen salaatin vieressä valkoisella BBQ -kastikkeella ja päällimmäisenä ja hännän kanssa maissileipä -tyylillä. Saatavilla 1.5. -28.5. Hintaan 4,39 £.
  • New York -pino halkeilevassa seesaminsiemenpussissa - kaksi 100% brittiläistä ja irlantilaista naudanlihahampurilaista, pekonia, juustoa, kermaista coleslaw -salaattia, tomaatti -ketsuppia, sinappia, salaattia ja suolakurkkua seesami- ja unikonsiemenpullalla. Saatavilla 1. toukokuuta - 14. toukokuuta hintaan 4,39 £
mcdonalds amerikkalaiset hampurilaiset

Tavanomainen brioche -pulla on korvattu maissileivällä joissakin vaihtoehdoissa, kuten tämä Mississippi

  • UUSI Mississippi -pino runsaalla ja tahmealla BBQ -kastikkeella - maistele syvää etelää kahdella 100% brittiläisellä ja irlantilaisella naudanlihahampurilaisella, pekonilla, miedolla cheddarilla, tomaatilla ja sipulilla, Smokehouse BBQ -kastikkeella, punasipulilla ja salaatilla paahdetussa ciabattatyylisessä pullaa. Saatavilla 15.5. -28.5. Hintaan 4,39 £
  • UUSI Nashvillen kana mausteisella ketsupilla - maalaismaiseen makuun tämä hampurilainen koostuu kahdesta mehevästä rapeasta kanasta, jossa on makea ja mausteinen kastike, savuista juustoa, coleslaw -salaattia, jalapenoa ja salaattia paahdetussa maissileipäpullassa. Saatavilla 29.5. -25.6. Hintaan 4,39 £
mcdonalds amerikkalaiset hampurilaiset

Nashville on melko mausteinen, jalapenoja ja mausteista ketsuppia

  • Etelä -Carolina -pino Carolina Gold BBQ -kastikkeella - toinen suosikki, tämä maukas hampurilainen on valmistettu kahdesta 100% brittiläisestä ja irlantilaisesta naudanlihahampurilaisesta pekonilla, savuisella juustolla, makealla Carolina -kastikkeella, sipulilla ja salaatilla maissileipä -tyylillä. Saatavilla 29.5. -11.6. Hintaan 4,39 £
  • UUSI Kansas City Stack savuisella steakhouse -kastikkeella - kaukana kotoa tämä hampurilainen koostuu kahdesta 100% brittiläisestä ja irlantilaisesta naudanlihahampurilaisesta, pekonia, savuista juustoa, rapeita sipulia ja salaattia sekä pihviravintolan BBQ -kastiketta BBQ -maustetussa paahdetussa pullassa. Saatavilla 12. kesäkuuta - 25. kesäkuuta hintaan 4,39 £
Etelä -Carolinan hampurilainen saa paljon lihaa

Etelä -Carolinan hampurilainen saa paljon lihaa

Michelle Graham-Clare, McDonald’s UK&I: n markkinointijohtaja, sanoi: Tiedämme, että asiakkaat etsivät aina uusia käänteitä rakastetuille hampurilaisillemme.

Great Tastes of America -tuotevalikoima todella osui viime kerralla maukkailla ainesosillaan, mutta halusimme tuoda heille vieläkin unohtumattoman kokemuksen.

danielle lloyd seksinauha

Tuomalla uusia makuja ja muunnelmia tuttuihin suosikkeihin toivomme, että asiakkaamme rakastavat näitä Yhdysvaltojen hienoja makuja… jotka ovat saatavilla vain Isossa -Britanniassa ja Irlannissa - sorry Amerikka!

Lue lisää

Takeaway -tarjoukset, alennukset ja tarjoukset
Ilmainen Just Eat takeaway Ilmainen Domino -pizzatarjous 10 £ alennus Deliveroossa Ilmainen pizzan takeaway arvo 15 €

Katso Myös: