Tapaa lionessit: Englannin naisten joukkueprofiilit kokonaisuudessaan, kun he katsovat Euro 2017 -loistoa Hollannissa

Jalkapallo

Horoskooppi Huomenna

Japani vs Englanti

Englannin naisten jalkapallomaajoukkue(Kuva: Getty)



Mark Sampsonin joukkueen tavoitteena on tulla Euroopan mestariksi tämän kesän 16 joukkueen turnauksessa.



Englannin valmentaja Sampson osoitti huomattavaa luottamusta joukkueeseensa nimeämällä 23 hengen joukkueensa UEFA-naisten EM-kisoihin kolme kuukautta aikaisemmin.



Suurin osa Kanadan MM -kisoissa pronssia voittaneesta joukkueesta palaa suurella toiveella nostaa ensimmäinen suuri pokaalinsa Hollannissa.

Yksi naisten Super League -kevään sarja neuvoteltiin turvallisesti, pelaajat koskettivat torstaina Alankomaissa ja vahvistivat valmentajansa uskomuksen mukavilla alkulämmityksillä Sveitsissä ja Tanskassa.

Leijonat, jotka sijoittuvat Euroopassa kolmanneksi haltijoiden Saksan ja Ranskan jälkeen, aloittavat mestaruusmaksunsa kaunaottelulla, johon osallistuu turnauksen debyytit Skotlanti 19. heinäkuuta.



He jatkavat D-lohkokampanjaaan Algarve Cupin mestaria Espanjaa vastaan ​​23. heinäkuuta, ennen kuin he pelaavat toista ensimmäistä tulokasta Portugalia 27. heinäkuuta.

Päättyykö Euro 2017 Englannin puolelle enemmän tuskaa - vai voiko tämä joukkue menestyä valokeilassa ja tehdä ihmeitä naisten pelille?



JOHTAJA

Mark Sampson

Englannin valmentaja Mark Sampson juhli joukkueidensa voittoa Kanadasta FIFA -naisten MM -kisojen 2015 neljännesvälieräottelussa Englannin ja Kanadan välillä BC Place -stadionilla 27. kesäkuuta 2015 Vancouverissa, Kanadassa

(Kuva: Getty)

Ikä : 3. 4

Kansalaisuus : Walesia

Entinen Bristol Akatemian päävalmentaja on ajatellut voittaa Euro 2017 ja vähän muuta sen jälkeen, kun kokopäiväinen vihellys, kun Japani pudotti Englannin vuoden 2015 MM-välierässä.

Sampson on ollut vastuussa siitä lähtien, kun hän siirtyi naisten jalkapallon edelläkävijä Hope Powellin johdosta heidän nöyryyttävän lohkovaiheensa jälkeen Euro 2013: ssa. Hänellä on suuret tavoitteet ja hän on vieläkin suurempi rotaatiossa, vaihtamalla pelaajia ja järjestelmiä tiettyihin otteluihin.

MAALIVAHAT

Englanti Saksa

(Kuva: Getty)

Karen Bardsley

Ikä : 32

Lippikset : 67

klubi : Manchester City

Yhdysvalloissa syntynyt, mutta elinikäinen Englannin fani Bardsley muutti tänne vasta viisi vuotta sitten, kun hän allekirjoitti Man Cityn, mutta on ollut osa heidän kokoonpanoaan vuodesta 2005 ja ensimmäisenä maalivahtina vuodesta 2011.

5 jalan 11 tuuman tulppa, jolla on sukulaisuuksia Stockportiin, jäi Englannin talvimatkalle Skandinaviassa reiden vamman kanssa ennen kuin palasi syntymäpaikalleen SheBelieves Cupiin, jossa leijonat voittivat USA: n, mutta hävisivät Ranskalle ja Saksalle.

Siobhan Chamberlain

(Kuva: Getty Images Europe)

Ikä : 33

Lippikset : 43

klubi : Liverpool

Merseyside No.1 aloitti urheiluuransa voimistelijana ennen kuin edistyi nuorten jalkapalloriveissä Englannin kanssa. Hän saavutti ylemmän tason vuonna 2004 ja hänestä tuli luotettava alitutkija.

Johtaessaan häihinsä kaksi vuotta sitten, Chamberlain jätti sulhasensa suunnittelusta vastaamaan, jotta hän voisi valmistautua Kanadan MM-kisoihin, missä hän tuli Bardsleyn korvikkeeksi Englannin neljännesvälierissä voittaessaan isännät.

Carly Telford

liam payne cheryl cole
Carly Telford

(Kuva: Getty)

Ikä : 30

Lippikset : 8

klubi : Chelsea

Kahden Englannin MM-joukkueen veteraani liittyi uudelleen Chelseaan toukokuussa Notts County Ladiesin selvitystilan jälkeen ja tuli suoraan ensimmäiseen joukkueeseen auttamaan Bluesia saavuttamaan WSL Spring Series.

Kasvanut lähellä Gatesheadia, Telford on pelannut myös Sunderlandissa, Leedsissä, jossa hän oli ottelun pelaaja vuonna 2008 FA Cupin finaalissa 4-1-tappiosta huolimatta, ja australialaisesta asusta Perth Glorystä. Hän teki Englannissa debyyttinsä Skotlantia vastaan ​​vuonna 2007.

Puolustajat

Laura Bassett

Englanti Saksa

(Kuva: Getty)

Ikä : 33

Lippikset : 62

klubi : Kiinnittämätön

Bassett on julmasti puolustajalle, joka on luonut uran luotettavuudestaan, mutta hän ei koskaan voi unohtaa omaa maaliaan, mikä johti Englannin kapeaseen tappioon MM-välierässä.

Onni hylkäsi hänet jälleen Notts Countyn äkillisen konkurssin seurauksena ja pakotti hänet valmistautumaan Euro 2017: een ilman seurajalkapalloa. Hän on kokenut loitsuja myös Coventryssä, Birminghamissa, Arsenalissa, Leedsissä ja Chelseassa, ja hänellä on tutkinto joustavuudesta.

Lucy Pronssi

Norja vastaan ​​Englanti

(Kuva: Lars Baron - FIFA/FIFA Getty Imagesin kautta)

Ikä : 25

Lippikset : 44

klubi : Manchester City

PFA: n vuoden naispelaajan osakekanta on jatkanut nousuaan siitä lähtien, kun hän näytteli Englannissa nousessaan kolmanneksi Kanadassa 2015, kuusi vuotta U19-euron voiton jälkeen Valko-Venäjällä.

Pääasiassa oikeistolainen, mutta puolustus- ja keskikenttäkykyinen pronssi oli Liverpoolin jäsen, joka voitti peräkkäiset naisten Superliigan mestaruudet vuosina 2013 ja 2014 sekä Man Cityn vallankumouksen, joka varmisti vuoden 2016 painoksen.

Alex Greenwood

Alex Greenwood potkaisee palloa She Believe Cup -ottelussa Englannin ja Saksan välillä Nissan -stadionilla 6. maaliskuuta 2016 Nashvillessä

(Kuva: AFP/Getty)

Ikä : 2. 3

Lippikset : 2. 3

klubi : Liverpool

Vasen puolustaja kukoisti Englannin MM-joukkueen nuorin jäsen vuonna 2015 vuorotellen veteraani Claire Raffertyn kanssa. Ei ole mitään syytä, miksi hänen ei pitäisi menestyä tällä kertaa.

Palattuaan pitkäaikaisesta loukkaantumisesta, Greenwood jäi Englannin turnausta edeltävään ystävyysotteluun Sveitsiä vastaan, kun hän otti jalkapallon harjoitusleirillä. Hän palaa Englannin valmistelujen toiseen vaiheeseen Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Tanskassa.

Steph Houghton (kapteeni)

(Kuva: Lars Baron - FIFA)

Ikä : 29

Lippikset : 85

klubi : Manchester City

Englannin kapteeni otti Kelly Smithiltä Englannin naisten jalkapallon kasvot. MBE, hän on johtanut maajoukkuetta vuodesta 2014 sekä pelannut Isossa -Britanniassa Lontoon olympialaisissa.

Koillisessa syntynyt Houghton aloitti uransa Sunderlandissa ennen siirtymistään Leedsiin ja Arsenaliin. Hän on juuri allekirjoittanut uuden sopimuksen neljännen kauden Man Cityssä, jossa hän on ohittanut yhden liigan mestaruuden ja kaksi kotimaista cupia.

Alex Scott

Alex Scott

(Kuva: Getty)

Ikä : 32

Lippikset : 139

klubi : Arsenal

Englannin kaikkien aikojen toiseksi eniten pelattu pelaaja valmistautuu neljännelle eurofinaalille ja kahdeksannelle suurturnaukselle, joissa hän kilpailee Lucy Bronzen kanssa paikasta kokoonpanossa.

Oikea puolustaja pelasi kaikki kolme ryhmäottelua Englannin epäonnistumisessa neljä vuotta sitten, kun Englanti hävisi Espanjalle ja Ranskalle ja tasoitti Venäjän kanssa. Silti hän auttoi myös maataan pääsemään finaaliin EM-kisoissa Suomessa ja voitti Hollannin 2-1 neljässä viimeisessä.

Demi Stokes

(Kuva: Manchester Evening News)

Ikä : 25

Lippikset : 37

klubi : Manchester City

Ihmeellinen vasemmistolainen osallistuu ensimmäiseen suurturnaukseensa vanhemmassa vaiheessa, kun hän valitettavasti jätti Kanadan vuoden 2015 leikkauksen, mutta hänellä on runsaasti kokemusta eri nuorisotasoilta.

Sunderlandin ylioppilas kääntyi Man Cityn WSL-voittajaksi, Stokes nousi Englannin U19-Euroopan mestariksi ja näki haltijoiden saavuttavan finaalin seuraavan kampanjan aikana. Hän voitti myös Team GB: n kultaa vuoden 2013 kesäuniversiadissa.

Casey Stoney

Casey Stoney Englannin naisista toiminnassa FIFA -naisten MM -kisojen 2015 karsintaottelussa Englannin naisten ja Valko -Venäjän naisten välillä Goldsands Stadiumilla 21. syyskuuta 2013 Bournemouthissa, Englannissa.

(Kuva: Gatty Images)

Ikä : 35

Lippikset : 130

klubi : Liverpool

Englannin sadanpäällikkö on avannut tien naisten jalkapallolle kahden vuosikymmenen ajan. Hän toimi ennen Houghtonia kapteenina ja suoritti saman tehtävän Team GB: ssä Lontoossa 2012.

Yksi maan menestyneimmistä puolustajista Stoney on ollut erottamaton osa viittä suurta kilpailua.Hän on toiminut Chelsean pelaajavalmentajana vuonna 2009 ja kehittynyt vaikutusvaltaiseksi esikuvana lesboille ja homo-urheilijoille.

Keskipitkät

Millie Bright

(Kuva: FA -kokoelma)

Ikä : 2. 3

Lippikset : 10

klubi : Chelsea

Lionesses-leirin uusin kasvot, keskikenttäpelaaja tai puolustava keskikenttäpelaaja on päättänyt vakiinnuttaa paikkansa kansallisessa kokoonpanossa ja noussut esiin Chelsean mestaruuden voitossa.

Bright osallistui ensimmäisen kerran Euro 2017-karsinnan kaksinkertaiseen otsikkoon Viroa ja Belgiaa vastaan ​​viime syyskuussa ja vaikutti välittömästi Sampsoniin. Hän ansaitsi debyyttinsä belgialaisia ​​vastaan ​​ja on sittemmin rivissä Yhdysvaltojen mahtia vastaan.

Isobel Christiansen

(Kuva: FA -kokoelma)

Ikä : 25

Lippikset : 14

klubi : Manchester City

Christiansen vakiinnutti itsensä Englannin keskikentän tukipilariksi sen jälkeen, kun hänen esityksensä Man Cityssä vuonna 2016 ansaitsivat hänelle trio arvostettuja palkintoja, mukaan lukien PFA: n vuoden pelaaja.

Dynaaminen laitahyökkääjä on myös taitava hyökkääjä, joka teki maalin kansainvälisessä debyyttinsä Viroa vastaan ​​syyskuussa 2015 ja äskettäin Englannin 3-0-voitossa Itävallasta huhtikuussa, jossa hän vaati lähtöpaikan Ellen Whitein kanssa.

Jade Moore

Englanti vs Meksiko

(Kuva: Getty)

Ikä : 26

Lippikset : 37

klubi : Lukeminen

Hänellä voi olla kaksi reikää sydämessään, mutta Englannin keskikentän sydämessä Moore on kivikova. Huolimatta uransa riskistä, hän on lentokoneella kolmatta suurturnaustaan ​​peräkkäin.

Readingin keskikenttäpelaaja oli juuri liittynyt Notts County Ladiesiin, kun klubi meni konkurssiin.

Jordan Nobbs

(Kuva: Getty)

Ikä : 24

Lippikset : 42

klubi : Arsenal

Nykyisellä Englannin vuoden naispelaajalla ja varakapteenilla, joka kilpailee ensimmäisillä Euroopan mestaruuskisoillaan, on todennäköisesti make-or break -vaikutus Alankomaiden puolella.

Maalivahti keskikenttäpelaaja, joka on näytellyt myös Sunderlandissa ja Gunnersissa, teki Englannin avausmaalin SheBelieves Cupissa Ranskaa vastaan ​​huhtikuussa ja rikkoi jälleen umpikujan lämmittelyvoitossaan Sveitsistä.

Jo Potter

Japani vs Englanti

(Kuva: Getty)

Ikä : 32

Lippikset : 32

klubi : Lukeminen

Oltuaan vasemmistolainen, nyt luova pelintekijä, Potter palasi Englantiin kokoonpanoon seitsemän vuoden poissaolon jälkeen vuonna 2014. Hän on sittemmin täyttänyt aukon lionesseille puiston keskellä.

East Midlander on kestänyt myrskyisän uran, johon kuuluu muun muassa kauden mittaisia ​​töitä Sheffieldissä, Birminghamissa, Arsenalissa ja Leicesterissä. Viimeisin käänne tapahtui, kun hän liittyi Readingiin tänä keväänä Notts County Ladiesin lakkauttamisen jälkeen.

Jill Scott

(Kuva: Michael Regan - FA)

Ikä : 30

Lippikset : 121

klubi : Manchester City

5 jalan 11 tuuman box-to-box-keskikenttäpelaaja, lempinimeltään 'Crouchy' miespuolisen jalkapalloilijan Peter Crouchin mukaan, lisää varmasti toisen ulottuvuuden Sampsonin joukkueeseen suuren kokemuksensa lisäksi.

Sunderlandissa syntynyt behemot aloitti kotikaupungissaan ja teki Englannissa debyyttinsä Alankomaita vastaan ​​vuonna 2006. Hän on sittemmin edustanut Evertonia ja Man Cityä ja ollut Englannin pelaaja turnauksessa vuoden 2011 MM-kisoissa.

Fara Williams

Englanti Saksa

(Kuva: Getty)

Ikä : 33

Lippikset : 163

klubi : Arsenal

Englannin kaikkien aikojen eniten pelattu pelaaja, maalintekijä keskikenttäpelaaja ja setin asiantuntija Williams odottaa innolla seitsemättä suurturnaustaan, joista neljä on Euroopan näyttämöllä.

Hänen joukkuetoveriensa tietämättä hän oli ollut koditon uransa ensimmäiset kuusi vuotta, kun hän valmistui Chelsea-akatemiasta ja muutti Charltoniin ja sitten Evertoniin samalla kun hän oli pysyvä lionessien keskikenttä.

ETEENPÄIN

Karen Carney

(Kuva: Getty)

Ikä : 29

Lippikset : 129

klubi : Chelsea

Toinen maineikas 100-kappaleen seuran jäsen Carney on ollut yksi maailman parhaista pelaajista yli vuosikymmenen ajan ja on erityisen perehtynyt turnausjalkapallon epävakaisuuksiin.

Blues-laitahyökkääjä nousi kansainväliselle näyttämölle 17-vuotiaana paluumatkalla Euro 2005: ssä ja on pelannut kolmessa maailmancupissa ja kolmessa Euroopan mestaruuskilpailussa, puhumattakaan nelinkertaistamisesta Arsenalilla ja kaksinkertaisella Chelsealla.

Toni Duggan

(Kuva: Twitter/toniduggan)

Ikä : 25

Lippikset : 47

klubi : FC Barcelona

Vauhdikas eteenpäin tavoitteleva Duggan, jolla on vaikuttava kansainvälinen lakko, 15 maalia 47 pelissä, ja hän on yksi Sampsonin pukuhuoneen suosituimmista jäsenistä.

Lapsuuden Morris -tanssija kiinnitti nopeasti huomionsa jalkapalloon ja otti ensin Englannin vuoron 15 -vuotiaana. Mediapäälliköiden peloksi hän oli osa lionessien valtuuskuntaa, joka vieraili Kensingtonin palatsissa MM -menestyksen jälkeen.

Fran Kirby

(Kuva: Clive Rose - FIFA)

Ikä : 24

Lippikset : 19

klubi : Chelsea

Sampson kuvailee mini -Messiksi Kanadan sytyttämisen jälkeen, ja Kirby palaa Englannin leirille 12 kuukauden tauon jälkeen vakavien polvi- ja nilkkavammojen jälkeen.

Hänen vaikutuksensa MM -kisoihin muistutti ehkä enemmän Wayne Rooneya Euro 2004: ssä. Siitä lähtien Kirby on liittynyt Chelseaan huhutusta ennätysmaksua vastaan ​​ja saavuttanut WSL Spring -sarjan kultaisen kengän verkottamalla kuusi kertaa vain viidessä ottelussa.

Nikita Parris

Ikä : 2. 3

Lippikset : 12

klubi : Manchester City (lainassa Evertonilta)

Lainattu Englannin maalintekijä monissa nuorisokilpailuissa, lainattu Man City -hyökkääjä on täyttänyt hypetyksen ansaitsemalla ylennyksen ykkösjoukkueeseen ensimmäisille suurille mestaruuskisoilleen.

Merseysidessä syntynyt ja olympia nyrkkeilijän Natasha Jonasin sisko Parris teki luonnollisen siirron jalkapalloon Evertonin kanssa. Hän oli Toffeesin erottuva esiintyjä vuonna 2014 ja teki 11 maalia 19 pelissä ennen siirtymistään Manchesteriin.

Jodie Taylor

Englantilainen Jodie Taylor juhli maaliaan Kanadaa vastaan ​​joukkuetoverinsa Jill Scottin kanssa FIFA -naisten MM -kisojen Kanadan 2015 puolivälieräottelussa Englannin ja Kanadan välillä

(Kuva: Getty)

Ikä : 31

Lippikset : 25

klubi : Arsenal

Englannin paimenhyökkääjä pelasi 12 klubissa viidessä maassa ennen liittymistään Arsenaliin. Hän oli suhteellisen myöhässä kansainväliselle näyttämölle ja esiintyi ensimmäisen kerran vuonna 2014 28 -vuotiaana.

Tavaramerkki Sampsonin valinta, Taylor on maksanut takaisin esimiehensä osoittaman uskon yhdeksällä Englannin maalilla. Hän tuotti avauskierroksen MM-puolivälieräottelussa Kanadan kanssa ja teki juuri tänä viikonloppuna ahdin Sveitsissä.

Ellen White

(Kuva: Rex -ominaisuudet)

Ikä : 27

Lippikset : 63

klubi : Birmingham

Kokoa ja voimaa tuomassa etulinjaan, Whitein ura nousi hitti vuonna 2014, kun hänet syrjäytettiin ACL-vammasta, mutta hänen vapaasti juokseva muoto on palannut viime kampanjoissa.

Entinen Chelsea, Leeds, Arsenal ja Notts County -hyökkääjä oli Englannin vuoden pelaaja vuonna 2011, kun hän teki ihme maalin Japanin vastaisessa MM -kisassa. Huhtikuussa hän voitti voiton Yhdysvalloissa 1-0.

Katso Myös: