Megan Barton Hanson avaa leikkauksen katumuksen joutuessaan veitsen alle 19 -vuotiaana

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Megan Barton Hanson roiskuu plastiikkakirurgiassaan ja katui joutuneensa veitsen alle 19 -vuotiaana(Kuva: Instagram)



Love Islandin Megan Barton Hanson on paljastanut, että hän pahoittelee, että sai plastiikkakirurgian niin nuorena.



Seurusteluohjelman kauneus, 25, kertoi Kate Garrawaylle ja Ben Shepherdille, että hän ajatteli, että plastiikkakirurgia olisi vastaus hänen epävarmuuteensa teini -iässä.



Megan paljasti, että hänellä oli rintojen suurentaminen ja nenän leikkaus 19 -vuotiaana.

- Ajattelin 19 -vuotiaana saada isommat rinnat ja pienemmän nenän, että olisin uusi nainen ja erittäin luottavainen, mutta se on oikeastaan ​​vain jäävuoren huippu.

Megan keskusteli rehellisesti GMB: stä (Kuva: Ken McKay/ITV/REX)



Tähti kehotti faneja saamaan terapiaa (Kuva: Ken McKay/ITV/REX)

'Voit koristella ulkokuoren, mutta todella tunteaksesi olosi hyväksi sinun on työskenneltävä sen parissa. Minulle se oli terapiaa ja iän myötä sinusta tulee varmempi ulkonäöstäsi. '



TV -suosikki - joka esiintyy seuraavassa Celebs Go Dating -sarjassa - levisi virukseen Love Islandilla viime vuonna kuvina hänestä ennen leikkausta.

Huolimatta siitä, että Megan kertoi leikkaavansa leikkauksesta 25 000 puntaa, Megan kertoi päiväsaikaisille TV -isännille, että elämässä oli muutakin kuin ulkonäön muuttaminen.

'Ihmiset käyttävät paljon uutta kouluttajaparia, suunnittelijakassia tai hiuksiaan, he menevät kuntosalille ja käyttävät paljon rahaa jäsenyyteen, mutta käyttävät rahat terapiaan', hän kehotti.

Megan Barton-Hanson väittää katuvansa leikkausta niin nuorena

'Minulla on CBT (kognitiivinen käyttäytymisterapia) koko ajan'.

Kun Ben Shepherd kysyi, auttoiko se häntä, Wes Nelsonin ex vahvisti, että se auttoi.

Todellisuustähden voimakas viesti tulee vain kuukausia sen jälkeen, kun hän paljasti, että hän kärsi aiemmin itsemurha -ajatuksista järkyttävän ja rehellisen haastattelun aikana.

Puhuminen Lämpö tueksi Missä pääsi on? kampanjassa, hän sanoi, että hän alun perin yritti avautua mielenterveydestään.

Hän sanoi: 'Minun oli niin vaikea avautua, koska ajattelin vain:' Olenko hullu? Olenko henkinen? ’... Inhoan sanoa sitä, koska luulen, että sieltä tulee kaikki leima. ''

(Kuva: ITV)

Lue lisää

Showbiz -editorin valinnat
Kyynelevä Kate sanoo, että lapset ovat menettäneet isänsä. Jeff jakaa samanlaisen Freddien Depp lopetti Amber -avioliiton kakan takia Kate Garraway vahvistaa GMB -paluun

Hän lisäsi: 'Minusta tuntui vain siltä, ​​että halusin luopua, kuten ei ollut positiivisia aikoja, ei ollut surullisia aikoja, tunsin vain koko pilven päälläni aivan kuin tunnottomuus ja olemattomuus.

Muistan itkevän äidilleni ja sanonut periaatteessa: 'en todellakaan ole onnellinen, en halua olla enää täällä'.

Megan sanoi edelleen, että niiden, joilla on foorumi, on puhuttava mielenterveydestä pyrkiäkseen poistamaan aiheen tabu.

Katso Myös: