Meghan Marklen isä ei ole puhunut tyttärelleen kuninkaallisten häiden jälkeen ja on ottanut valiumia helpottaakseen rintakipujaan

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Kiista puhkesi Thomas Marklen lavastetuista paparazzikuvista(Kuva: )



Meghan Marklen isä väittää, ettei hän ole puhunut tyttärensä kanssa sen jälkeen, kun on kerrottu, että hän on vetäytynyt tämän viikonlopun kuninkaallisista häistä.



Thomas Markle Snr on edelleen Pohjois -Amerikassa - Meghanin ja prinssi Harryn häät Yhdistyneessä kuningaskunnassa vain viiden päivän päässä.



Hänen odotettiin kävelevän häntä käytävällä lauantaina, mutta viime yönä väitettiin, ettei hän enää aio matkustaa Yhdistyneeseen kuningaskuntaan luovuttaakseen hänet, kun hän myönsi lavastavansa kuvia paparazzille.

danielle lloyd vauvan nimi

73-vuotias morsiamen isä kertoi TMZ hän on 'poputtanut Valiumia' helpottaakseen rintakipujaan sydänkohtauksen jälkeen, ja hän voisi palata sairaalaan jo maanantai -iltana.

Meghan Markle ja prinssi Harry solmivat solmun lauantaina (Kuva: AFP)



Markle kertoi verkkosivustolle, että hän sai sydänkohtauksen kuusi päivää sitten ja hänen uudet rintakipunsa ovat laukaissut emotionaalinen järkytys.

Hän soitti myös vanhimmalle tyttärelleen, Meghanin sisarelle Samantha Marklelle, joka on arvostellut Suits-näyttelijää ja väittänyt olevansa syyllinen paparazzikuviin, joista hänelle maksettiin.



Hän lisäsi: 'Olen haukkunut Valiumia kivun takia, varsinkin kun kuulen vanhimmasta tyttärestäni.'

Markle on sanonut voivansa mennä sairaalaan (Kuva: )

Hän kertoi TMZ: lle, ettei hän ole kuullut Meghanilta (36), koska kerrottiin, että hän on päättänyt olla osallistumatta häihin säästääkseen hänet ja hänen tulevan 33-vuotiaan aviomiehensä lisää hämmennyksestä.

Markle ehdotti, että hänen entinen vaimonsa Doria Ragland kävisi amerikkalaisen näyttelijän käytävällä Windsorin linnan Pyhän Yrjön kappelissa järjestettävän seremonian aikana.

Markle sanoi, että hän kirjautui ulos 'hyväntekeväisyyssairaalasta' Meksikossa muutama päivä sitten, mutta tuntee, että hänen on mentävä toiseen sairaalaan pian.

Meghanin sisar Samantha on kritisoinut tulevaa morsianta tällä viikolla

david holmes Harry potter

Eläkeläinen, joka asuu Tyynenmeren rannikkokaupungissa Rosaritossa, Meksikossa, pelkää kärsivänsä kolmannen sydänkohtauksen.

Vedonvälittäjä Ladbrokes puolestaan ​​tarjoaa kertoimella 4,6, että Meghanin äiti johtaa hänet käytävälle.

Tuleva anoppi prinssi Charles arvioidaan 2/1 mahdollisuudeksi astua sisään ja ottaa rooli haltuunsa.

Piers Morgan syytti Samantha Marklea 'median korppikotkaksi' raivokkaassa tiradassa Good Morning Britainissa tiistaina.

Hän jätti savuttoman, kun Meghanin sisko yritti syyttää mediaa isänsä ongelmista.

Markle väitti myyneensä paparazziklikit - jotka osoittavat hänen menevän kauppoihin ja pikaruokaravintoloihin - 100 000 punnan hintaan ja myönsi TMZ: lle, että hänelle maksettiin kuvista.

Katso Lucifer kausi 2

Väitettiin, että Harry syyttää itseään sen jälkeen, kun Markle, entinen Hollywoodin valaistusjohtaja, ilmoitti vetäytyneensä häistä.

Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa seuraavat Harryn ja Meghanin häitä (Kuva: AFP)

Lue lisää

Prinssi Harry
Mikä esti Harrya luopumasta kuninkaallisesta arvonimestä 8 000 punnan lahja Harry osti Louisin Suloinen kuva, jonka Harry otti Meghanista Miksi Harrya kiusattiin koulussa

Meghanin sanottiin olevan järkyttynyt ja 'seisovan' isänsä vieressä, ja hän on kerrottu pyytänyt häntä muuttamaan mieltään ja kävelemään käytävää pitkin suunnitellusti 600 vieraan ja miljoonan tv -yleisön edessä.

Harry ja Meghan julkaisivat maanantai -iltana lausunnon, jossa ne kertoivat, että herra Markle ei osallistu seremoniaan.

Katso Myös: