Meghan Marklen pukeva lempinimi pukuissa asetettiin sen jälkeen, kun hän huomasi ruoan kanssa

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Meghan luopui roolistaan ​​Suits for Love(Kuva: Jaksollinen)



Meghan Markle on saanut vuosien varrella useita lempinimiä, jotka vaivaavat ennen kuninkaalliseen perheeseen liittymistä ja sen jälkeen.



Hänen äitinsä Doria Ragland kutsuu häntä 'kukkaksi', kun taas prinssi Charlesin sanotaan kutsuvan miniänsä volframiksi. koska hän on 'kova ja taipumaton' aivan kuten erittäin kova metalli.



Mutta toinen vanha nimike on noussut uudelleen esiin, ja se korostaa Meghanin anteliaisuutta avun tarpeessa olevia kohtaan.

Kuninkaallinen asiantuntija Omid Scobie jakoi suloisen tarinan Vice -dokumentissa Meghan Markle - Escaping The Crown.

Kun hän kuvaili Rachel Zanea, Meghan huomasi, että suuri osa näyttelijöille ja miehille valmistetusta ruoasta menisi hukkaan päivän päätteeksi - hän päätti tehdä asialle jotain.



Meghan näyttökumppaninsa Mike Rossin kanssa (Kuva: Koko galleria)

Omid selittää: ”Matala ja katso, elintarvikkeet alkavat yhtäkkiä lastata pakettiautoihin päivän päätteeksi ja viedä läheisiin kodittomien turvakoteihin.



'Sieltä lempinimi & apos; Meghan Gets Sh ** Done tuli kuvauspaikalta.'

Meghan joutui luopumaan roolistaan ​​Rachel Zanena tv -ohjelmassa Suits, kun asiat muuttuivat vakaviksi prinssi Harryn kanssa.

Rachel meni naimisiin poikaystävänsä Miken kanssa vähän ennen kuin heidät kirjoitettiin ulos (Kuva: Netflix)

Kuitenkin hän pysyi lähellä hänen tähtiä, kuten Gabriel Macht, Patrick J.Adams ja Sarah Rafferty, jotka kaikki kutsuttiin parin kuninkaallisiin häihin.

Britannian suosikki suklaapatukkakanava 5

Rachel ja hänen näyttelijä aviomiehensä Mike Ross, jota näyttelee Adams, kirjoitettiin pois ohjelmasta ennen Meghanin ilmoittamista kihloistaan.

Ennen Sussexin herttuatariksi tulemista Meghan sulki myös kaikki sosiaalisen mediansa ja erittäin suositun lifestyle -blogin The Tig.

Rachel oli fanien suosikki (Kuva: NBCU Photo Bank/NBCUniversal Getty Imagesin kautta)

katherine ryan lyhyet hiukset

Se sisälsi artikkeleita muodista, matkustamisesta, ruoasta, viinistä ja hyväntekeväisyystyöstä.

Ennen kuin hän sulki sivun, Meghan jakoi hyvästit faneille.

Hän kirjoitti: ”Lähes kolmen kauniin vuoden jälkeen tässä seikkailussa kanssasi, on aika sanoa hyvästit The Tigille.

'' Se, mikä alkoi intohimoprojektina (pieni moottorini, joka voisi), kehittyi hämmästyttäväksi inspiraation, tuen, hauskan ja kevytmielisyyden yhteisöksi.

Pariskunnan viimeinen jakso oli hyvin liikuttava (Kuva: USA NETWORK)

Lue lisää

Meghan Markle
Meghan Markle -profiili - ikä nettovarallisuuteen CV päiviltä vaikeana näyttelijänä Kuinka Meghan on muuttanut Harryn Miksi Meghan käyttää liian suuria kenkiä

'Teit päivistäni valoisamman ja täytit tämän kokemuksen niin paljon iloa. Jatka näiden Tigin löytöhetkien löytämistä, naura ja ota riskejä ja ole 'muutos, jonka haluat nähdä maailmassa'.

Ennen kaikkea, älä koskaan unohda arvoasi - kuten olen kertonut sinulle kerta toisensa jälkeen: sinä, rakas ystäväni, sinä riität.

'Kiitos kaikesta.'

Katso Myös: