Meghan Trainor ja Charlie Puth nauttivat täysistä KISSistä lavalla American Music Awards -gaalassa

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Amerikkalaiset poptähdet Meghan Trainor ja Charlie Puth lähettivät American Music Awards -katsojat pyörimään, kun he lukitsivat huulensa lavalle sunnuntai -iltana.



prinssi Harry las vegas

Laulajat jättivät yleisön shokkiin nautittuaan täysimittaisen PDA-festivaalin hittikappaleensa Marvin Gayen esityksen jälkeen.



Juuri kun he päättivät dueton, Charlie, 23, pani kätensä Meghanin ympärille, kun tämä tarttui hänen kasvoihinsa yhdellä kädellä ennen kuin nojautui intohimoiseen suudelmaan.



Vaikka jotkut yleisön jäsenet nousivat taputtamaan heitä, parhaan maan urosvoittaja Luke Bryan nousi lavalle pian sen jälkeen ja vitsaili: 'Charlie ja Meghan saivat sen tuhlaamaan.

Vau! (Kuva: FilmMagic)

Pari jätti katsojat shokkiin (Kuva: FilmMagic)



'Se rullaa myös mainostauon jälkeen.'

Eli seurustelevatko he?



Lue lisää: Nicki Minaj heittää vakavaa varjoa Jennifer Lopezille AMA -avajaisissa

Charlien mukaan pari on oikeastaan ​​vain hyviä ystäviä. Laulajalta kysyttiin esityksen jälkeisestä intiimistä hetkestä ja hän vaati, ettei siinä ollut mitään.

- Taustalla oli paljon tekemistä. Tanssijat olivat tekemässä ja olen varma, että jotkut muut tanssijat tekivät. Luulen, että se on kuitenkin '', hän sanoi.

'Olemme ystäviä ja se on osa koko näkemystäni, kun tein Marvin Gayen, jotta ihmiset kuulevat levyn ja sopivat spontaanisti keskenään. Se oli tämän illan live -esityksen tavoite. '

American Music Awards 2015 Katso galleria

Katso Myös: