Menetä lukituksen rakkauskahvasi 14 päivässä tämän helpon ruokavaliosuunnitelman avulla

Elämäntapa

Horoskooppi Huomenna

Onko yli kaksi kuukautta kestänyt lukitus aiheuttanut tuhoa ruokavaliollesi? Älä panikoi, et ole yksin.



Cambridge Weight Planin tuoreen tutkimuksen mukaan vähentynyt aktiivisuus, korkeampi alkoholin nauttiminen ja lisääntynyt mukavuussyöminen ovat tehneet lähes puolet briteistä raskaampia kuin vuoden alussa.



Hyvä uutinen on, että vielä on aikaa kääntää se ympäri ja leikata alas, jotta kesällä on enemmän vapautta ulkona. Ja meillä on vain terve suunnitelma saada sinut parhaaseen kuntoon – sisältä ja ulkoa.



Kahden viikon ohjelmamme ei ole vain täynnä maukkaita aamiaisia, houkuttelevia lounaita ja herkullisia illallisia, vaan se on myös täynnä immuunijärjestelmää vahvistavia sesongin superruokia, jotka auttavat sinua laihduttamaan ja suojaamaan kehoasi mahdollisimman hyvin.

Tänään löydät muotoilevan ateriasuunnitelman ja huomenna helpon harjoitusrutiinin sekä herkullisia lisäreseptejä.

KUINKA SE TOIMII

Uusimmat ruokavaliotutkimukset osoittavat, että terveellisin ja tehokkain tapa laihduttaa on luopua prosessoiduista ruoista ja noutotuotteista tuoreiden, kotitekoisten terveellisten aterioiden sijaan.



Ja välimerellisen ruokavalion noudattaminen on kerta toisensa jälkeen osoitettu olevan paras tapa saavuttaa tämä.

Uusimmat ruokavaliotutkimukset osoittavat, että terveellisin ja tehokkain tapa laihduttaa on luopua prosessoiduista ruoista ja noutotuotteista tuoreiden, kotitekoisten terveellisten aterioiden sijaan.



Tämä tarkoittaa sitä, että syöt runsaasti vähärasvaisia ​​proteiineja, kuten kanaa, kalaa ja munia, palkokasveja, kuten papuja ja linssejä, ja ruoanlaittoa oliiviöljyllä ja lisäämällä hedelmien, vihannesten ja täysjyvähiilihydraattien, kuten viljaleivän, saantia, ravitsemusasiantuntija Linda Foster selittää.

tess daly silmä ärtynyt

Tämä antaa kehollesi runsaasti proteiinia ja kuitua, mikä auttaa täyttämään sinut ja luomaan pitkäkestoista energiaa – kun taas hedelmät ja vihannekset yhdessä runsaan veden kanssa pitävät sinut nesteytettynä ja auttavat myös voittamaan turvotusta.

Kahden viikon suunnitelmamme (jota voi turvallisesti noudattaa pidempään) pitää nälän loitolla, koska se on suunniteltu pitämään verensokeritasot vakaana ja auttamaan estämään niitä vaikeasti ohitettavia epäterveellisten herkkujen himoa.

Voit myös jättää pois alkoholin, valkoiset hiilihydraatit sekä ylimääräisen suolan ja sokerin, mikä auttaa vähentämään nesteen kertymistä ja tasoittamaan vatsasi saadaksesi hoikemman näköisen vartalon.

Mikä parasta, reseptit ovat erittäin helppoja tehdä, eivät vaadi vaikeasti löydettäviä ainesosia ja maistuvat aivan herkulliselta. Aloita siis tänään, jotta pääset kohti kesäistä fiilistä ja näyttämään parhaalta.

Jokaisella näistä kesäruokavaliosuunnitelmaamme sisältyvistä ruoista on voimakkaita painonpudotushyötyjä

1 greippi

Sen lisäksi, että ne ovat täynnä immuunijärjestelmää vahvistavaa C-vitamiinia, jotkut tutkimukset ovat osoittaneet, että kun ylipainoiset ihmiset sisällyttävät greippiä ruokavalioonsa, he laihtuvat enemmän. Tämän uskotaan johtuvan siitä, että terävän makuisten hedelmien on osoitettu hillitsevän ruokahalua sekä vähentävän rasvavarastohormonin insuliinin tuotantoa, mikä voi johtaa painonpudotukseen.

2 Parsakaali

Se sisältää antioksidantteja, jotka voivat auttaa kehoasi taistelemaan sairauksia vastaan, sekä runsaasti kromia, joka auttaa haimaa vakauttamaan insuliinin vapautumista ja estämään vaihtelevia verensokeritasoja, jotka voivat johtaa ruoanhimoon ja ahmimiseen.

3 paprikaa

Loistava terveyttä edistävän ravintoaineen beetakaroteeni lähde, ja jopa paprikailla on lievä termogeeninen (lämmittävä) vaikutus, joka lisää aineenvaihduntaa ja kannustaa kehoa polttamaan enemmän kaloreita.

4 lohta

Se on loistava leptiiniproteiinin lähde, joka säätelee ruokahaluasi, jotta et syö liikaa.

5 pinaattia

Se sisältää runsaasti C-vitamiinia ja antioksidanttia beetakaroteenia sekä ainutlaatuista kasvikalvoa nimeltä tylakoidi, jonka ruotsalaisen Lundin yliopiston tutkimus on havainnut, että se voi todella vähentää roskaruoan himoa.

KULTAISET SÄÄNNÖT....

Poista kaikki prosessoidut keksit, kakut, valmisateriat ja välipalat.

  1. Pyri juomaan kaksi litraa vettä joka päivä ylläpitääksesi nesteytystä – mutta muista, että tämä ei ole parempi sinulle ja voi olla jopa haitallista.
  2. Syö paljon tuoreita hedelmiä ja vihanneksia, mutta varmista, että yleensä syöt enemmän vihanneksia kuin hedelmiä. Esimerkiksi yksi tai kaksi annosta hedelmiä päivässä ja kolme tai neljä annosta vihanneksia.
  3. Vältä valkoisia hiilihydraatteja – mukaan lukien tavalliset perunat (bataatit ovat hyviä). Varmista sen sijaan, että valitset täysjyväleipää, pastaa ja ruskeaa riisiä.
  4. Käsittele stressitasoja. Viimeiset 11 viikkoa ovat olleet täynnä epävarmuutta, ja ahdistuneisuustasomme on noussut huimaan. Tutkimukset osoittavat, että stressi voi saada meidät valitsemaan epäterveempiä ruokia (ajatellen sipsiä ja suklaata) ja syömään enemmän kaloreita. Kun noudatat tätä ruokavaliota, käytä 10 minuuttia päivässä stressin poistamiseen suosikkitekniikallasi, olipa kyseessä jooga tai meditaatio, ihana kylpy tai vain hyvän kirjan lukeminen.
  5. Yritä välttää alkoholia kahden viikon suunnitelman ajan. Alkoholin myynnin nousu osoittaa, että olemme kaikki juoneet tavallista enemmän lukituksen alkamisen jälkeen, joten nyt on aika nollata. Jos haluat jatkaa ruokavaliota pidempään, voit jättää välipalan ja lisätä pienen lasillisen viiniä kahdesta kolmeen iltaa viikossa.

Mikset kokeilisi yhtä paistettua kananmunaa yhden siivulla viljapaahtoleipää sekä puolikasta viipaloitua avokadoa ja puolikasta vaaleanpunaista greippiä aamiaiseksi?

Seuraa vain alla olevaa helppoa ateriasuunnitelmaa ja valitse kolme ateriaa plus kaksi välipalaa päivässä kahden viikon tai useamman viikon vaihtoehdoista – riippuen siitä, kuinka paljon painoa haluat laihtua. Voit myös juoda rajattomasti mustaa teetä, yrttiteetä, mustaa kahvia ja vettä.

AAMIAALIT

  • Yksi haudutettu muna ja yksi siivu viljapaahtoleipää sekä puolikas viipaloitu avokado ja puolikas vaaleanpunainen greippi.
  • Pinaatti-pippuri-omeletti, joka on valmistettu yhdestä munasta, sekä kourallinen hienonnettua punaista paprikaa ja kaksi kourallista pinaattia.
  • Kaksi pannukakkua, jotka on valmistettu 75 ml rasvattomasta maidosta, yhdestä kananmunasta ja 25 g täysjyväjauhoista, jotka on paistettu rasvattomasti tarttumattomassa pannussa. Päälle 2 rkl vähärasvaista kreikkalaista jogurttia ja kourallinen mansikoita.
  • Kulhollinen puuroa, joka on valmistettu manteli- tai tavallisesta rasvattomasta maidosta ja 50 g puurokaurasta, jonka päällä on kourallinen sekoitettuja marjoja ja yksi hienonnettu päärynä.
  • 4 rkl vähärasvaista kreikkalaista jogurttia, plus 2 rkl granolaa ja kourallinen sekoitettuja vadelmia, mustikoita ja mansikoita päälle

Täysjyväpitta täytettynä 2 rkl houmousilla ja puoliviipaloidulla punapippurilla, omenan ja viinirypäleiden kera sivussa tekee mukavan lounaan

LOUNAT

  • Avokado-pekonisalaatti, jossa yksi grillattu pekoniviipale, puolikas viipaloitu avokado, sekoitettu vihreät lehdet, sitruunamehu ja mustapippuri sekä yksi päärynä.
  • Täysjyväpitta täytettynä 2 rkl houmous-paprikaa ja puoliviipaloitua punapippuria. Yksi omena ja 10 punaista viinirypälettä kyljessä.
  • Savusmakrillisalaattia, jossa yksi savustettu makrillifile, runsaasti babypinaatinlehtiä ja kourallinen kirsikkatomaatteja balsamiviinietikalla. Sen jälkeen yksi banaani ja 10 viinirypälettä.
  • Takkiperuna, jonka päällä on yksi pieni tölkki
    tonnikalaa vedessä, sekoitettuna 1 rkl sokerimaissia
    ja 1 rkl vähärasvaista kreikkalaista jogurttia sekä yksi omena.
  • Kulhollinen kaupasta ostettua paksua kasviskeittoa sekä avolohivoileipä, joka on valmistettu täysjyväleipäviipaleesta, jonka päällä on puolikasta keitettyä lohifilettä, joka on muussattu sitruunamehulla
    ja 5 puolitettua kirsikkatomaattia.

Turska on loistava vaihtoehto illalliselle

on jamie redknapp sinkku

illallisilla

  • Mozarella turska. Yksi revitetyillä basilikanlehdillä paistettu turskan filee, yksi viipaloitu tomaatti ja 1 tl mozzarellajuustoa, tarjoillaan runsaan höyrytetyn kasvissekoituksen, mukaan lukien pinaatin ja parsakaalin, kanssa.
  • Marokon sitruunakana. Yksi kananrinta paistettu 35 minuuttia 10 hienonnetun oliivin, yhden murskatun valkosipulinkynnen, puolikkaan sitruunan, viipaloidun ja 1 tl oliiviöljyn kanssa. Tarjoile yhdestä punaisesta paprikasta, viidestä tomaatista, kourallisesta parsakaalikukista ja puolesta kesäkurpitsasta tehdyn paahdetun kasviksen kanssa, kaikki viipaloituna ja sekoitettuna 1 tl oliiviöljyä ja paahdettua kanan rinnalla.
  • Tonnikalakebabit. Paloittele yksi tonnikala pihvi paloiksi ja kääntele vartaissa greippilohkojen ja viipaloidun punaisen paprikan kanssa. Grillaa ja tarjoile höyrytetyn parsakaalin ja parsan kanssa.
  • Mantelikuorrutettua mausteista lohta. Valmistettu yhdestä lohifileestä, jonka päällä on viisi hienonnettua mantelia ja 1 tl Cajun-mausteita sekoitettuna 1 tl hunajaa tahnaksi, kypsennetty 18 minuuttia uunissa ja tarjoiltuna puoli tölkkiä valutettuja cannellinipapuja, joissa on sitruunamehulla ja kolme valitsemasi uunissa paahdetut kasvikset.
  • Kasvis chili. Kypsennä puolikas sipuli ohueksi pilkottuna, yhden hienonnetun punaisen paprikan, viiden sienen, yhden hienonnetun porkkanan ja tölkin tomaattien kanssa
    1 tl chilijauhetta ja 1 tl kuminaa. Keitä 20 minuuttia ja lisää sitten puoli tölkkiä munuaispapuja. Tarjoile puolikkaan avokadon ja 1 rkl luonnonjogurtin kanssa

VÄLIPALAT

  • Mikä tahansa hedelmä
  • Pieni kattila täysrasvaista luonnonjogurttia
  • Viipaloitu omena 1 rkl maapähkinävoita
  • Pieni kourallinen suolaamattomia pähkinöitä (ei kuivapaahdettuja)
  • 1⁄2 viipaloitua avokadoa yhdellä kinkkuviipaleella
  • Kourallinen kirsikkatomaatteja tulitikkurasian kokoisella palalla mitä tahansa juustoa
  • Porkkanatikkuja 1 rkl houmousilla

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: