Menzies Aviation vaarantaa 176 Lutonin lentokentän työpaikkaa, kun lomautus lopetetaan

Työpaikkojen Menetykset

Horoskooppi Huomenna

Matkarajoitukset tarkoittavat, että monet lentoaseman henkilökunnat on lomautettu(Kuva: Barcroft Media Getty Imagesin kautta)



Menzies Aviation on vaarantanut 176 työpaikkaa Lutonin lentokentällä - noin puolet sen työvoimasta.



Työtehtävät kattavat muun muassa matkatavaroiden käsittelyn, ramppiagentit, linja -autonkuljettajat ja asiakaspalvelutehtävät, Unite on ilmoittanut.



kuinka vanha ruth langsford on

Monet vaarassa olevista on lomautettu ja saanut ilmoituksen suunnitelluista irtisanomisista keskiviikkona (16. syyskuuta), mikä tarkoittaa, että heidän työpaikkansa päättyy samaan aikaan valtion tuen kanssa.

Ammattiliitto lisäsi, että työvoima sijaitsee pääasiassa Lutonissa ja Bedfordshiressa, sillä paikallinen talous kärsii pahoin työpaikkojen menetyksistä koko lentokentällä ja siihen liittyvillä aloilla.

Ympäröivä alue voi iskeä voimakkaasti (Kuva: Googlemaps)



Unite -aluepäällikkö Jeff Hodge sanoi: 'Tämä ei ole vain vasaraisku työntekijöille, joita asia koskee, vaan myös Lutonille itselleen, koska pelkällä työpaikkojen menetyksellä lentokentällä on kauhea vaikutus paikalliseen talouteen.

- Todelliset roistot ovat hallitus, joka lupasi ensimmäisen kerran antaa erityistukea ilmailualalle maaliskuussa. Luvattu ja elintärkeä tuki ei ole toteutunut.



Lomautusten päätyttyä nopeasti lähestyvät ilmailualan yritykset, jotka ovat olleet pandemian pahiten kärsineet alat, katsovat kallion reunan yli ja sen seurauksena työpaikkojen määrä kasvaa. ''

Hän lisäsi: Ilmailuala on elinkelpoinen, kun Covid-19 on hallinnassa, mutta teollisuus ei voi palata takaisin, jos se menettää edelleen tällaisia ​​työpaikkoja.

Tärkeintä on, että työntekijöiden ei pitäisi maksaa työstään.

Unite, TUC ja kaikki ilmailuliitot kehottavat hallitusta tarjoamaan kohdennettua tukea teollisuudelle, jota Covid-19 edelleen koskee.

Tämä sisältää työpaikkojen suojaamisen ilmailussa, lentomatkustajan veron keskeyttämisen ja verokannan alennuksen Englannin lentoasemille, kuten Skotlannissa ja Pohjois -Irlannissa.

Katso Myös: