Miau! Caitlyn Jennerin 'sulhanen' Sophia Hutchins lähettää vihamielisiä kommentteja

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Hänestä tuli yhtäkkiä huomion kohteena sen jälkeen, kun hän tuli läheiseksi Caitlyn Jennerin kanssa.



Ja nyt, aivan kuten kuuluisa Kardashian -perhe, Sophia Hutchins on käyttänyt sosiaalista mediaa kommunikoidakseen suuren maailman kanssa.



Vaalea tyttö, jonka huhutaan olevan kihloissa transsukupuolisen tv -tähden kanssa, siirtyi torstaiaamuna Instagramiin, jossa hän lähetti salaperäisen viestin kateudesta.



missä anthony joshua asuu

Lähettäessään itsestään kuvan tuskin bikinissä 8000 seuraajalleen, hän kuvitteli sen jyrkästi: 'Kateus sopii sinulle'.

Caitlyn Jenner ja Sophia Hutchins viettävät paljon aikaa yhdessä (Kuva: REX/Shutterstock)

Näyttämällä itsensä lepäävän aurinkotuolilla Malibussa Kaliforniassa, snap keräsi nopeasti yli 100 tykkäystä kasvavalta yleisöltä.



Ja vaikka ei ole selvää, kenelle räikeä kommentti oli suunnattu - jos joku erityinen - se varmasti synnytti terävän vastauksen.

Yksi henkilö vastasi 'haukottelu' kun taas toinen julmasti lisäsi 'rumaa'. Hän sai kuitenkin tukea ihmisiltä, ​​jotka huusivat: & apos; Beautiful & apos; ja & quot; Major girl & apos ;.



vetoketju walesin kuolema

On mahdollista, että piikkilankainen kommentti oli suunnattu Kardashianin perheen faneille, jotka kohottavat kulmakarvojaan, koska väittävät naimisiin Caitlynin, 68, kanssa kiireisessä seremoniassa.

Instagram

Sophia, 21 - joka on myös transsukupuolinen - on samanikäinen kuin Caitlynin tytär Kendall Jenner, mutta se ei ole estänyt heidän läheistä ystävyyttään.

Pari on kuulemma rakastunut, ja sanotaan, että Caitlyn jopa heitti Sophian pois romanttiselle lomalle Meksikoon viime vuonna.

mitä 222:n näkeminen tarkoittaa

Tähtiä lähellä oleva lähde on kertonut Lämpö aikakauslehti: 'Caitlyn todella näkee itsensä viettävänsä loppuelämänsä Sofian kanssa.

'' Hän menetti tukijärjestelmänsä, kun hän kaatui perheensä kanssa, ja nykyään tuntuu siltä, ​​että Sophia on ainoa henkilö, johon hän voi luottaa. ''

liam gallagher lily allen

Sisäpiiriläisten mukaan pari menee naimisiin - 47 vuoden ikäerosta huolimatta (Kuva: Getty Images North America)

Jos avioliitto tapahtuu, se on Caitlynin kolmas kerta käytävällä.

Ennen siirtymistään vuonna 2015 hän sitoi solmun kolme kertaa kuin Bruce - Chrystie Crownoveriin vuonna 1972, Linda Thompsoniin vuonna 1981 ja Kris Jenneriin vuonna 1991.

Caitlynilla on kuusi biologista lasta - kaksi kummankin vaimonsa kanssa - ja hän oli isä Krisille. lapset, Kourtney, Kim, Khloe ja Rob Kardashian.

Katso Myös: