Yksinomainen Michael Jackson: Blanket Jacksonin sijaisäiti on meksikolainen sairaanhoitaja nimeltä Helena

Julkkis Uutiset

Michael Jacksonin seitsemänvuotiaan pojan Blanketin sijaisäiti on meksikolainen sairaanhoitaja nimeltä Helena.

Kun monet ihmiset tulevat väittämään vanhemmuutta Popin kuninkaan kolmelle lapselle, NEWSAM on löytänyt totuuden nuorin syntymän takana.

Huolimatta huhuista pojan isästä, voimme paljastaa, että Jackson on hänen biologinen isänsä.

Blanket, oikea nimi prinssi Michael Jackson II, syntyi 21. helmikuuta 2002 Sharp Grossmont -sairaalassa La Mesassa, lähellä San Diegoa Etelä -Kaliforniassa.

Nyt voidaan paljastaa, että hänen äitinsä oli kaunis latino -sairaanhoitaja, jonka Jackson valitsi henkilökohtaisesti. Jacko maksoi Helenalle 20 000 dollarin korvausmaksun saadakseen lapsensa ja lahjoitti hänelle lahjoja, anteliaita kuluja ja henkilökuntaa huolehtimaan hänen tarpeistaan.

Hänen henkilöllisyytensä on ollut salaisuus Blanketin syntymän jälkeen. Syntymätodistuksessaan Michael Joseph Jackson on tunnistettu isäksi, mutta äidin nimen rivi jätetään tyhjäksi.

Lapsi on syntynyt IVF: n kautta. Jacko lahjoitti siittiöitä menettelyä varten.

Tuntematon nainen, joka valittiin myös geenivarantaansa, oli munasolunluovuttaja - mikä teki hänestä Blanketin biologisen äidin.

Naiselle maksettiin vain 3500 dollaria hänen lahjoituksestaan ​​ja hän allekirjoitti oikeudelliset asiakirjat, joissa luovutettiin kaikki oikeudet lapselle. Hänen henkilöllisyytensä on vielä suurempi salaisuus Jackson -perheessä.

On epätodennäköistä, että hänelle edes kerrottiin, että hänen munansa olivat mukana Blanketin syntymässä.

Jacksonin läheinen ystävä kertoi NEWSAMille: Michael halusi suunnittelijavauvan. Hänellä oli kaksi ihanaa lasta, mutta hän halusi vielä yhden ja oli hyvin spesifinen geenivarantoon, johon hän halusi tarttua. Jackson otti yhteyttä IVF -erikoislääkäri Lila Schmidtiin vuoden 2001 alussa, kun Prince oli kolme ja Pariisi oli kaksi.

Väitetään, että kahden vanhimman lapsen äidillä Debbie Rowella oli Pariisin syntymän jälkeen lääketieteellisiä komplikaatioita, jotka pakottivat Jackon etsimään äitiä muualta.

Helena oli yksi naisista, jotka esiteltiin tähdelle mahdollisina korvikkeina. Hän tarkasteli useita profiileja, jotka sisälsivät valokuvia, täydelliset taustatarkastukset ja sukututkimuksen.

Jacko päätti Helenaan, joka asui tuolloin San Diegon laitamilla, ja tapaamisensa jälkeen hän oli vakuuttunut olevansa täydellinen.

Ystävä kertoi NEWSAMille: Hän valitsi Helenan, koska hänellä oli latino -tausta, mutta hän oli myös Yhdysvaltain kansalainen ja hänellä oli melko vaalea iho.

Hän piti hänestä, koska hän oli erittäin viehättävä ja vaikutti vakaalta ja älykkäältä. Hän oli sairaanhoitaja tai avustaja, josta hän myös piti.

Hän oli noin 5 jalkaa 4 tuumaa, hoikka, noin 30 -vuotias ja hänellä oli pitkät, tummat, suorat hiukset. Hän sanoi, että hän oli ahdas, lähes tyttö naapurityyppi.

Hänen kanssaan ei ollut draamaa. Hän tiesi mitä hänen piti tehdä ja jatkoi sitä.

Huolimatta siitä, että Jacko valitsi huolellisesti sijaisäidin, vain vähän hänen geneettisistä ominaisuuksistaan ​​on siirtynyt Blanketille. Tohtori Schmidt, jota sitovat luottamuksellisuussäännöt, mutta voi puhua yleisellä tasolla, sanoi: Korvaaja on vauvan kantaja. Biologinen äiti on munanluovuttaja.

Korvaajalla ei ole yhteyttä lapseen. Se ei ole heidän lapsensa. Syntymätodistuksessa voit sanoa kenet haluat. Siksi palkkaat lakimiehen. Syntymätodistuksessa voi olla Aku Ankka ja Mikki Hiiri, mutta lapsella ei välttämättä ole geneettistä suhdetta.

Vaikka Jacko halusi, että Helenasta pidetään hyvää huolta, ystävä sanoi pitävänsä etäisyyttä. Hänellä ei ollut saattajaa tai minkäänlaista käsittelijää katsomassa häntä jokaista liikettä tai jotain sellaista.

Ystävä lisäsi, että Helena suostui sijaissynnytykseen, koska hän tarvitsi rahaa lähettääkseen takaisin perheelleen Meksikossa.

erittäin krapula toukka

Hän oli ihana ihminen ja kertoi Michaelille, että rahat auttaisivat hänen perhettään, sanoi ystävä.

Michael soitti hänelle muutaman kerran raskauden aikana varmistaakseen, että kaikki oli kunnossa.

Hänellä oli kuva Helenasta, jonka hän näytti läheisille ystävilleen. Mutta hän ei koskaan keskustellut, kertoiko hän koskaan Blanketille äidistään.

Tohtori Maria Castillo on lääkäri, joka toimitti peiton ja on mainittu syntymätodistuksessa.

Hän muistutti, että toimitus Grossmontin sairaalassa oli onnistunut, mutta sanoo, että Jackson ei ollut läsnä.

Tohtori Castillo sanoi: Synnytyksessä oli asianajaja. Hän vei lapsen pois heti synnytyksen jälkeen. En tiennyt kenelle vauva kuului, kun synnytin lapsen.

Myöhemmin Grossmontin sairaanhoitaja kertoi minulle, että nainen oli antanut vauvalle nimen prinssi Michael Jackson, ja sanoin wow, luulen, että he pitävät rock -tähdistään. Ehkä hän pitää prinssi ja Michael Jacksonista tai jotain.

Ei tullut mieleenkään, että se oli Michael Jacksonin vauva.

Tohtori Schmidt lisäsi: Michael Jackson ei ollut synnytyksessä, mutta lapsen saamiseksi pois sairaalasta on oltava tuomioistuimen määräys.

Uskotaan, että asianajaja vei vauvan tähden Neverland -karjatilaan.

Ystävä sanoi: Michael oli innoissaan. Hän oli niin innoissaan ja sanoi, että Blanket oli hyvännäköinen lapsi. Hänellä oli hoitajia ja lastenhoitaja karjatilassa varmistaakseen, että vauvaa hoidettiin asianmukaisesti.

Mutta hän oli myös käytännön isä eikä välittänyt itse vaihtaa vaippoja.

TV -tuottaja Gary Pudney muistelee, että vain muutamaa päivää myöhemmin Jackson esitteli hänet ylpeänä Blanketille.

Pudney sanoi: Michael sanoi minulle: 'Minulla on sinulle jotain näytettävää, Gary.'

Ja hän meni perävaunun takana pieneen makuuhuoneeseen ja toi esiin tämän pienen peiton, jossa oli jotain. Ja se oli vauva.

Hän lisäsi, että Jackson ei koskaan kertonut hänelle, kuka Blanketin äiti oli, eikä hän koskaan kysynyt.

Peitto esiteltiin maailmalle 11 kuukauden ikäisenä Saksassa - heti mediamyrskyn keskellä, kun hänen supertähti -isänsä roikkui hänet vaarallisesti hotellin parvekkeen yli.

Vuosien mittaan Jackson ei pystynyt pitämään tarinaansa suorana Helena -henkilöllisyydestä.

Hän kertoi Martin Bashirille vuoden 2003 kiistanalaisessa dokumentissa Living with Michael Jackson: Meillä on sopimus, josta emme voi puhua.

Meillä on sopimus, kuka hän on ja kaikki, näin me teimme sen.

Bashir kysyi, oliko Jacksonilla joku suhde, ja laulaja vastasi: Kyllä.

Mutta samassa dokumentissa Jackson oli täysin ristiriidassa itsensä kanssa. Käytin sijaisäitiä, omia siittiösoluja. Hän ei tunne minua, minä en tunne häntä.

Vanhemman veljensä ja sisarensa kanssa Blanket on ainakin toistaiseksi Jacksonin äidin Katherinen huoltajassa, aivan kuten hänen isänsä halusi.

brittiläinen saippua palkitsi seksikkäimmän naisen

Vaikka Blanketin sijaisäiti tai munanluovuttaja tulisi esiin, oikeudellisten asiantuntijoiden mukaan heillä ei varmasti olisi mitään vaatimuksia häntä kohtaan.