Mick Schumacher iskee setä, joka väitti, että 'tähden olisi pitänyt tuottaa parempia tuloksia'

Formula 1

Horoskooppi Huomenna

Mick Schumacher on kohdannut kritiikkiä monelta taholta tällä kaudella, vaikka hän olisi saattanut odottaa saavansa hieman enemmän tukea omalta setältään.



tyynysota trafalgar square

Mutta Ralph Schumacher on ollut suoraan rehellinen veljenpoikansa esityksistä. Viimeaikaisista parannuksista huolimatta nuori saksalainen on edelleen paineen alaisena kahden rajun ja kalliin kolarin jälkeen aiemmin tänä vuonna, mutta hän on myös ylittänyt hänet Haas joukkuekaveri Kevin Magnussen .



Tanskalainen ilmestyi Unkariin viikonloppuna valmiina tekemään joukon uusia päivityksiä autoonsa. Haas on odottanut tätä pitkään ja muun muassa antoi Magnussenille Budapestissa leikkimiseen uudet sivupotkut, päällirakenteet ja takajarrukanavat.



Sillä välin Schumacherin täytyi pysyä VF-22:n alkuperäisessä suunnittelussa, koska joukkueella oli vain tarpeeksi osia antaakseen päivityksen yhdelle kuljettajasta. Ralfin mukaan hänen veljenpoikansa voi syyttää vain itseään siitä, ettei hän ollut valittu kilpailemaan uudella erikoisautolla.

'Se on yleinen käytäntö, ja se oli sama muiden joukkueiden kanssa aiemmin', hän kertoi Sky Sports Saksassa ', ennen kuin lisäsi: 'Mickin olisi pitänyt tuottaa parempia tuloksia etukäteen.'

Uudet osat eivät auttaneet Magnussenia vahvaan tulokseen Unkarissa sen jälkeen, kun hän joutui alkuvaiheessa vaurioitumaan, mikä pakotti hänet hakemaan apua insinööreiltään. 'Kilpamme vaarantui massiivisesti, koska jouduimme kilpailemaan musta-oranssin lipun puolesta', hän sanoi sijoittuessaan 16. sijalle.



kevin clifton ja stacey dooley
 Ralf Schumacher on arvostellut veljenpoikansa Mickiä
Ralf Schumacher on arvostellut veljenpoikansa Mickiä ( Kuva: Getty Images)

'Myöhemmin emme voineet todella kytkeä kovaa rengasta päälle, joten oli hyvä nousta siitä pois ja tehdä kierroksia keskipitkällä seoksella. Se oli positiivista siitä näkökulmasta, että pystyimme laittamaan auton radalle ja heti mittaamaan mitä meillä oli. Se on vain paljon työtä saada kierrosaika irti, ja se tulee seuraavien kilpailujen aikana.'

enkeli numero 111 tarkoittaa

Schumacher sijoittui kaksi sijaa edellä, mutta oli silti kaukana pisteistä. Hän lisäsi: 'Se oli jälleen kovempaa kuin odotimme sen olevan. Toivoimme, että C2-seos toimisi, mutta se ei toiminut, joten strategian kannalta ehkä pelasimme väärällä renkaalla.



'Meillä oli hyvä alku, siihen pyrimme, mutta valitettavasti emme saaneet sitä kiinni, joten se oli lopussa P14. Uskon, että meillä on paljon katsottavaa, analysoitavaa ja ymmärrettävää, joten Span osalta me tietää, miten uusi paketti toimii, mitä tarvitsemme asennuksen suhteen ja mitä meidän on oltava nopeita. Odotan tämän paketin toimivan melko hyvin Spassa, ja jos näin on, tiedämme sitten varmasti.'

Katso Myös: