Microsoft Surface Studio: Microsoftin ensimmäisen pöytätietokoneen julkaisupäivä, hinta, tekniset tiedot ja tärkeimmät ominaisuudet

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Microsoft on julkistanut ensimmäisen pöytätietokoneensa all-in-one-tietokoneen nimeltä Surface Studio , joka toimii jättimäisenä digitaalisena kankaana luoville ammattilaisille.



Yritys esitteli Surface Studion klo tuotteen lanseeraustapahtuma New Yorkissa , jossa se ilmoitti myös Windows 10:n seuraava versio , joka tunnetaan nimellä 'Creators Edition', joka julkaistaan ​​keväällä 2017.



Surface Studio on Microsoftin visio tietojenkäsittelyn tulevaisuudesta, ja se tarjoaa 'luonnollisemman ja mukaansatempaavan' tavan luoda Microsoftin Windows and Devices Groupin varatoimitusjohtajan Terry Myersonin mukaan.



jahdata anne hegerty

Se on selvä haastaja Applen iMacille ja Mac Pro , jotka ovat pitkään olleet luovien alojen tukipilareita.

Microsoft Surface Studio (Kuva: Getty)

Tässä on kaikki, mitä sinun tulee tietää Microsoftin uudesta Surface Studiosta.



Julkaisupäivä

Surface Studion ennakkotilaukset ovat nyt avoinna Yhdysvalloissa. Sitä aletaan toimittaa rajoitettuina määrinä joulun aikana, ja laajempi saatavuus on tulossa vuoden 2017 alussa.

Ison-Britannian julkaisupäivästä ei ole vielä tietoa, mutta ennakkotilausten odotetaan julkaistavan pian.



Microsoftin Ison-Britannian kauppa on ensimmäinen paikka, jossa Surface Studio hankitaan, ja jos aikaisemmat julkaisut ovat jotain, laitetta tulee pian saataville myös jälleenmyyjiltä.

Hinta

Surface Studio tulee myyntiin Yhdysvalloissa 2 999 dollarilla, kun se tulee saataville myöhemmin tänä vuonna.

Se on noin 2 450 puntaa, kun se muunnetaan suoraan pudoiksi - mutta Microsoftin äskettäinen ilmoitus voi tarkoittaa, että Yhdistyneen kuningaskunnan kuluttajat maksavat vielä enemmän.

Tietojenkäsittelyjätti paljasti viime viikolla, että se olisi nostaa hintoja kaikkialla Isossa-Britanniassa maan päätöksen jälkeen erota Euroopan unionista.

Joidenkin tuotteiden ja palveluiden kustannukset voivat nousta jopa 22 %, kun Microsoft pyrkii 'tasautumaan lähelle eurotasoa' ja yhdenmukaistamaan hinnat EU:ssa.

Tämä voi tarkoittaa, että asiakkaat, jotka haluavat hankkia Surface Studion, voivat päätyä maksamaan lähes 3 000 puntaa Microsoftin uudesta huippuluokan PC:stä.

Microsoft Surface

Näyttö

Surface Studiossa on 28 tuuman kosketusnäyttö, joka on Microsoftin mukaan ohuin LCD-näyttö, joka on koskaan rakennettu tässä koossa, vain 12,5 mm.

Panos Panay, Surface Computingista vastaava varajohtaja esittelee uutta Microsoft Surface Studio -tietokonetta

Panos Panay, Surface Computingin varatoimitusjohtaja esittelee uutta Microsoft Surface Studio -tietokonetta (Kuva: REUTERS)

Surface Studio tarjoaa 4,5k ultra HD -näytön 13,5 miljoonaa pikseliä eli 192 pikseliä tuumaa kohti, mikä on 63 % enemmän kuin 4K-televisiossa.

Sen kontrastisuhde on 1100:1, mikä takaa miellyttävän käytön laajoissa katselukulmissa, ja laaja värivalikoima, joka tuottaa enemmän värejä kuin 99 % maailman pöytätietokoneiden näytöistä Microsoftin mukaan.

Käyttäjät voivat käyttää kosketusnäyttöä sekä sormiaan joko kynällä, kuten Surface-kynällä, tai uutta kiekon muotoista lisävarustetta, nimeltään Surface Dial.

Studio-tila

Surface Studion näyttö voidaan helposti siirtää pystytyöpöytätilasta Studio-tilaan Microsoftin 'Zero Gravity Hinge' -saranan ansiosta.

belle rakkaussaarilta isä

Studio-tilassa näyttö luo vakaan 20 asteen piirustuspöydän, joka on optimoitu käytettäväksi Surface-kynän ja Surface Dial -kynän kanssa.

Käyttäjät voivat nojata näyttöön työskennellessään - aivan kuten todellista kangasta - keskeyttämättä työnkulkuaan, jolloin he voivat visualisoida ja kehittää ideoita luonnollisella tavalla.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Surface Studio on jopa työpöytätilassa tehokas työasema.

Neliytimiset kuudennen sukupolven Intel Core -prosessorit, NVIDIA GeForce -grafiikkasuoritin jopa 4 Gt muistilla ja jopa 2 Tt tallennustilaa mahdollistavat intensiivisimpien pöytätietokoneiden ohjelmistojen sujuvan käytön.

Grafiikkasuoritin on myös riittävän tehokas uusimpiin PC-peleihin tai virtuaalitodellisuuskokemuksiin, mukaan lukien HTC Vive, ja tukee Xbox Wirelessiä, joten voit liittää jopa neljä Xbox One -yhteensopivaa ohjainta.

Siinä on 1080p hämärässä toimiva etukamera ja 2.1-stereokaiuttimet Dolby Audio Premiumilla, mikä tekee siitä ihanteellisen videopuheluihin.

Siinä on myös edessä oleva infrapunakamera, joka tarjoaa yritystason suojauksen Windows Hellon avulla.

Lisätarvikkeet

Työpöytätilassa Surface Studio toimii langattoman näppäimistön ja hiiren kanssa, kun taas Studiotilassa Surface-kynä ja Surface Dial tulevat käyttöön.

Surface Pen -kynä, joka oli ensimmäinen esiteltiin Surface Pro 4:n kanssa vuonna 2015, siinä on vuoden mittainen akun käyttöikä, 1 024 painepistettä ja viisi väriä vaihdettavilla kynäkärjillä.

Coleen nolan ja shane richie

Surface Dial on uusi langaton pyörivä laite, joka väittää tarjoavansa nopeamman ja intuitiivisemman tavan vierittää, zoomata ja navigoida sekä tarjota mukautettavia ohjaimia ja pikakuvakkeita sovelluksissa.

Se tarjoaa mukautuvan haptisen palautteen ja 3 600 tarkkuuspistettä, ja se integroituu Windows 10:een toimimaan minkä tahansa Surface-laitteen kanssa.

Dialin ennakkotilaukset ovat nyt auki Yhdysvalloissa, ja se on saatavilla 10. marraskuuta alkaen. Iso-Britannian julkaisupäivää ei ole vielä asetettu.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: