Mies putoaa jäätyneeseen jokeen, koska Google Maps 'kertoi hänelle, että se oli nopein reitti'

Tekniikka

Se on yksi suosituimmista navigointisovelluksista, mutta nyt Google Mapsia on syytetty yhden miehen kuolemanläheisestä kokemuksesta.Nimeämätön mies yritti kävellä jäätyneen Mississippi-joen poikki viikonloppuna väittäen, että Google Maps kertoi hänelle, että se oli nopein reitti.


Jää kuitenkin halkesi nopeasti hänen jalkojensa alta ja syöksyi hänet osittain jäätyneeseen veteen.Onneksi Minneapolisin palokunta vastasi nopeasti miehen puheluihin ja auttoi häntä pakenemaan joesta.


Mukaan CBS , mies kärsi lievää hypotermiaa tapauksen jälkeen.

Mies väittää, että Google Maps on syyllinen tapahtumaan (Kuva: Getty Images/iStockphoto)Vaikka mies väittää, että Google Maps on syyllinen tapahtumaan, Minneapolisin palokunta väittää, että on erittäin epätodennäköistä, että sovellus käski häntä ylittämään joen.

Sen sijaan on todennäköistä, että Google Maps ehdotti häntä ylittämään läheisen Stone Arch Bridgen, CBS:n mukaan.


S Online on ottanut yhteyttä Googleen kommentoidakseen.

Videota ladataanVideo ei saatavillaKlikkaa pelataksesi Napauta Pelataksesi Video toistetaan automaattisesti pian8PeruuttaaPelaa nyt
Uusinta tiedettä ja tekniikkaa

Jos löydät Google Mapsista virheitä, kuten väärin piirretyn tien, puuttuvan tien tai vääriä teiden nimiä, voit ilmoittaa siitä helposti:

1. Avaa Google Maps tietokoneellasi. Varmista, että olet kirjautunut sisään

2. Napsauta vasemmassa yläkulmassa Valikko-valikkoa ja sitten Lähetä palautetta

3. Valitse avautuvasta ikkunasta palaute, jonka haluat antaa

4. Noudata ohjeita

5. Napsauta Lähetä

Luetuin
Älä missaa