Miksi vangeille antaminen luksustekniikan käyttöön vankilassa voisi itse asiassa säästää rahaa

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Joillekin ehdotus, että brittivangeilla pitäisi olla pääsy Internetiin, saattaa osoittautua hälyttäväksi.



Rikolliset on jostain syystä lukittu, erotettu muusta yhteiskunnasta – eikö verkko yhdistä heitä maailmaan, josta heidän oletetaan jäävän eroon?



Se ei ole niin yksinkertaista. Nykyaikana Yhdistyneen kuningaskunnan vankilat ovat hitaasti - Erittäin hitaasti – teknologisesti kehittyneemmäksi.



Monet uskovat, että nykyaikaiset vankilat, kuten HMP Berwyn, joissa 2 100 vangille annetaan omat huoneet, joissa on kannettava tietokone, puhelin ja paljon muuta, lisäävät kuntoutumisen mahdollisuuksia.

kuinka vanha on sam fox

212 miljoonan punnan vankilassa vangit voivat järjestää vierailuja, tilata aterioita, tehdä viikoittaisia ​​ostoksia ja järjestää akateemisia ja ammatillisia kursseja lukittuna.

(Kuva: E+)



Toisten mielestä tällaiset menetelmät ovat kuitenkin epäoikeudenmukaisia: 'Ei rangaistusta rikoksista, jotka palkitaan vain huipputeknisellä lomamatkalla', Terry Norman kommentoi meidän tarinassamme.

Toinen julkaisi nimettömänä: 'Ison-Britannian veronmaksajien rahojen tuhlausta'. Joten rikollisuus maksaa?'



Tohtori Victoria Knight, De Montfortin yliopiston yhteisö- ja rikosoikeudellinen tutkija, sanoo, että vankilat kärsivät 'suunnittelun ja sekasorron' aikakaudella, joten edistyminen voi olla tervetullutta ja hyödyllistä. Mutta se tuo myös uusia haasteita.

Hän kirjoittaa sisään Keskustelu: ”Vankit käyttävät verkkopohjaisia ​​työkaluja päivittäisessä elämässään on hyvä yhteiskunnalle. Se tarjoaa myös vankilan henkilökunnalle mahdollisuuden työskennellä vankien kanssa auttaakseen heitä kuntoutumaan.

Tohtori Knight lisää: 'Olen havainnut, että kun he saavat pääsyn televisioon soluissaan, he vetäytyvät ympäristöstään ja ovat vähemmän riippuvaisia ​​toisista vangeista...

'Gary, yksi vastaajistani, selitti, kuinka hän tuntee olevansa erillään ulkomaailmasta nyt, kun digitaalinen viestintä hallitsee niin monia elämäämme.'

Gary kertoi tohtori Knightille: 'Sähköpostit korvaavat nyt nopeasti kirjeet ja hyvin harvat ihmiset edes harkitsevat kirjeiden kirjoittamista enää. Olen ollut vankilajärjestelmässä tähän mennessä kuusi vuotta, ja jäljellä on vielä 16 vuotta… Olen siinä asennossa, että voin seurata, kun kaikki muuttuu… Jotkut meistä jopa huomaavat, että ihmiset, joiden kanssa kasvoit tai olit niin lähellä, unohda olet siellä, koska et ole enää digitaalisesti mukana.

Tri Knight sanoo, että uudella 'digitaalisen viiveen' kokemuksella voi olla haitallisia vaikutuksia julkaisun jälkeen. Mutta ne voivat myös osoittautua myönteisiksi ja säästää veronmaksajien rahoja pitkällä aikavälillä.

Vastaavia 'e-vankiloita' on otettu käyttöön esimerkiksi Belgiassa ja Australiassa, joissa vangeille annetaan työkalut parantaakseen itseään, saada terveydenhuoltoa, etsiä töitä ja saada viihdettä, kuten televisiota ja elokuvia.

HMP Pentonvillen vangit

HMP Pentonville ei ole niin mukava (Kuva: Getty Images)

Tällä hetkellä Isossa-Britanniassa hanke teknologiamallien toteuttamiseksi vankiloissa on alkuvaiheessa. Suurin osa vankiloista säilyy odotetusti: kylmiä, tyhjiä sellejä ja vähän muuta.

Ei voida kiistää monia Yhdistyneen kuningaskunnan vankiloita – ja vankeja – kohtaavat vakavia ongelmia, joiden uskotaan johtuvan leikkauksista.

Mutta näyttää siltä, ​​​​että hallitus on heräämässä ongelmiin, vaikka se haluaakin olla hiljaa.

Tohtori Knight sanoo: 'On kuitenkin syytä huomata, että hallitus - kenties varoen mahdollisesta julkisuudesta - on kieltäytynyt paljastamasta, kuinka monta digitaalista laitetta käytetään Englannin ja Walesin vankiloissa.

'Loppujen lopuksi voidaan odottaa, että digitaalisista palveluista tulee brittivankiloissa normi – ensisijaisesti yleisön turvallisuuden ja vangin kuntoutuksen ohjaamana.'

Hän lisää, että hänen tutkimuksensa osoittaa, että digitaaliset palvelut ovat 'terapeuttisia' ja auttavat ihmisiä selviytymään.

Se myös 'auttaa vankiloita toimimaan tehokkaammin helpottamalla järjestelmiä ja prosesseja, säästämällä aikaa ja vähentämällä tapauksia'. Tervetuloa myös uusi kysely, joka osoitti suurimman osan yleisöstä tuki digitalisaatio, vaikka jotkut pelkäävät, että vankeja käyttävät teknologiaa rikosten lisäämiseen.

Lue lisää siitä, kuinka teknologia voisi auttaa Yhdistyneen kuningaskunnan vankiloita The Keskustelu.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: