Fanit lyövät Miley Cyrusin X Factor -esityksen, kun he kritisoivat hänen live -lauluaan

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Hänen äskettäisten näyttämöhahmojensa ansiosta odotimme jotain todella erityistä Miley Cyrusilta, kun hän nousi X Factor -lavalle sunnuntai -iltana.



Verisusen kuu 2019 Iso-Britannia

Olemme nähneet hänen nykäisevän ylös ja alas yhdysvaltalaisen laulajan Robin Thicken, kiertävän vaahtosormen jalkojensa välissä MTV VMA: ssa ja jopa sytyttävän epäilyttävän näköisen savukkeen lavalla MTV EMAs -tapahtumassa.



Näyttää kuitenkin siltä, ​​että katsojat olivat pettyneitä hänen esitykseensä X Factorin tulosnäytöksessä tänä viikonloppuna, ja monet ottivat Twitteriin esittelemään hänen live -laulunsa.



Mahdollisesti yksi hänen kesyisimmistä esityksistään Disney -päiviensä jälkeen Hannah Montana, laulaja esitti kappaleensa Wrecking Ball laatikon sisällä, joka näytti olevan muovinen hiekkadyyni.

Hän pukeutui kultaiseen mekkoon ja mustaan ​​turbaaniin, jonka etupuolella oli kultainen korukoriste.

Ja sen sijaan, että olisimme nähneet hänen pukeutuneensa äskettäin tuttuihin alastonvärisiin alusvaatteisiin, hänen pukunsa peitti paljon hänen kehoaan, jättäen vain vihjeen joistakin hänen tatuoinneistaan ​​esillä.



Mutta ei vain hänen kesytysyrityksensä yllättyneet katsojista, Mileyn laulu jätti monet järkyttyneiksi ja pettyneiksi hänen esityksensä jälkeen.

Miley Cyrus X Factorissa

Hänen kesyisin esityksensä? (Kuva: ITV)



kotona braithwaitien kanssa

Eräs katsoja twiittasi: 'Luulen, että jopa minä voisin laulaa Wrecking Ballia paremmin kuin Miley Cyrus.'

Peaches geldof ensimmäinen avioliitto

Toinen kirjoitti: 'Miksi Miley Cyrus huusi mikrofonin? Mikä outo hän on! '

Ja toinen lähetti viestin: 'Miley Cyrus esitteli jälleen upean esityksen. Vähintään hän ei twerkannut Dermotia. '

Mutta kaikilla katsojilla ei ollut niin ankeita näkemyksiä Mileyn lauluista, ja jotkut etsivät muita syitä siihen, miksi he luulivat, että hän oli hieman avain yönä.

Yksi twiittasi: 'En sanoisi, että #MileyCyrus oli niin paha kuin ihmiset tekevät hänestä, hän oli luultavasti sairas tai hermostunut, luulin hänen olevan hyvä ja yrittänyt.'

Fred and Rose Westin lapset

Ja ei mennyt kauaa, kun Miley oli poissa lavalta, kun laulaja hyppäsi pois sekunneissa esityksensä päättymisestä.

Hän kuitenkin onnistui saamaan pistokkeen tulevaa eurooppalaista kiertuetta varten.

Hän kertoi show -juontaja Dermot O & apary; Learylle: 'Olen täällä ensi vuonna keväällä Bangerz -kiertueellani ... Olen täällä hyvin pitkään, joten odotan innolla, että näen sinut täällä ensi vuonna.'

Miley Cyrus X Factorissa Katso galleria

Katso Myös: