Miljoonat laittomat pysäköintiliput - kuinka peruutat omasi

Kuluttajien Oikeudet

Horoskooppi Huomenna

& Lipun hankkiminen & apos; RAC: n säätiö on havainnut, että ylität aikarajasi, kun pysäköinti yksityiselle maalle voi olla oikeudellisesti mahdotonta. Tämä tarkoittaa sitä, että jos sinua on lyöty sakolla, saatat saada hyvityksen.



'Miljoonat kuljettajat voivat olla linjassa saadakseen takaisin', sanoi RAC -säätiön johtaja professori Stephen Glaister. Arvioimme, että pelkästään vuonna 2013 kuljettajilta saattoi olla yli 100 miljoonan punnan ylihinta. ''



Miksi? Yksityisellä maalla säännöt ovat toiset. Tämä tarkoittaa, että yksityisellä maalla olevat liput eivät ole sakkoja - ne ovat laskuja. Ja et voi saada 100 punnan kiinteää sakkoa tai saada alennusta laskusta 10 minuutin myöhästymisestä poistuaksesi 3 punnan pysäköintialueelta.



halvin päivä lentää

Joten jos sinulla on lippu, mitä voit tehdä saadaksesi rahat takaisin? Puhuimme ilmaisesta asiakasvalituspalvelusta Selvittää saada parhaat vinkit:

Voi - ja älä usko, että tämä tarkoittaa sitä, ettet voi haastaa myös valtuuston lippuja. Voit, ja näin .

Joten mitä he voivat tehdä, jos pysyt ylimääräisenä yksityisellä pysäköintialueella?

Pyöränpidike (kuva: PA)

Ei ehdottomasti sallittu



Pysäköinnin sakkoilmoitukset eivät ole samat kuin valtuuston myöntämät liput . Ne ovat itse asiassa laskuja. Jos et maksa lippua, se ei voi vaikuttaa luottotietoihisi eikä liikkeeseenlaskijat voi lähettää ulosottomiehiä perimään rahaa.

Jos he haluavat pakottaa sinut maksamaan, heidän on vietävä sinut oikeuteen, mikä on kallista ja aikaa vievää. He lähettävät sinulle laskun sopimusrikkomuksesta. Kun ajat yksityiselle maalle tai pysäköintialueelle, teet kirjoittamattoman sopimuksen.



apinapusero h&m
kyselyn lataus

Onko pysäköintimaksu sakotettu?

Yli 2000 ÄÄNETTÄ

JooÄlä

Kysymys on siis sopimus-, siviili- eikä rikosoikeudellinen asia.

Vuodesta 2012 lähtien puristaminen yksityisellä maalla Englannissa ja Walesissa on kielletty vapauden suojelua koskevan lain nojalla. Skotlannissa käytäntö kiellettiin vuonna 1992. Pohjois -Irlannissa puristusoikeus on kuitenkin edelleen olemassa.

Kuka on vastuussa lipusta?

Lue lisää

Ajaminen pitää tietää
Kuinka pysäköintiliput perutaan Kuinka hakea kuoppaonnettomuuksia Ajotottumukset, jotka maksavat meille 700 miljoonaa puntaa vuodessa Uudet ylinopeussäännöt kokonaisuudessaan

Englannissa ja Walesissa omistaja vastaa kustannuksista auton kuljettajan sijasta. Vuokra -autot ovat poikkeus, koska vuokrasopimuksessa sitoudut vastaamaan lipun hinnasta.

Skotlannissa ja Pohjois -Irlannissa kuljettaja vastaa lipun hinnasta.

Pyydettiin maksamaan tuolloin?

Älä maksa, jos sinua pyydetään maksamaan tapahtuman aikana. Kaikki lailliset yritykset hyväksyvät viestit postitse tai sähköpostitse eivätkä odota sinun maksavan paikan päällä.

Jos haluat taistella lipusta

Älä hyväksy & apos; ei & apos; vastausta varten

Vastaa sitten yksinkertaisesti siihen, että kieltäydyt maksamasta. ÄLÄ sano valitat lipusta , koska tämä laillistaa lipun. Kirjoita kirjeeseen myös ilman ennakkoluuloja - silloin mitään kirjeessä olevia tietoja ei voida käyttää sinua vastaan.

Haluatko kiistää pysäköintimaksuilmoituksen?

Jos aiot kiistää, sinun on kerättävä mahdollisimman paljon todisteita tapauksesi tueksi. Ota valokuvia mistä sait lipun.

Kiistan perusteet - mitä etsiä

Maksu- ja näyttölaite

Hanki kaikki mahdolliset todisteet

  • Merkit : ovatko merkit epäselviä tai eivät näkyneet pysäköintipaikallesi? Tarkista, pystytkö osoittamaan, että merkit eivät olleet kohtuullisesti näkyvissä ja siksi et tiennyt termeistä.

  • Maan merkinnät : ovatko kaikki pysäköintialueet epäselviä, hämmentäviä tai onko maamerkintöjä lainkaan, jotta et voisi päättää mihin pysäköidä?

    todellinen Wall Streetin susi
  • Mittari : ota kuva lipusta ja mittarista sekä kaikki mittariin kirjoitetut tiedot. Ovatko pysäköintiajat tai maksettava summa epäselviä?

  • Todistajia : jos mahdollista, hanki todistajanlausuntoja tapauksesi tueksi

Mitä seuraavaksi?

Huutaminen puhelimessa auttaa harvoin (paljon) (Kuva: Getty)

liz truss sianlihamarkkinat

Jos yritys hylkää kiistautuksesi, voit siirtyä yrityksen ammattiliittoon. Sinulla on oltava yrityksen virallinen viitenumero ja syyt kiistan hylkäämiseen.

He ohjaavat sinut POPLA: een, riippumattomaan pysäköintimaksuista. Noin 40% valituksista hyväksytään yleisön hyväksi.

Jos haluat kiistää lipun, sinulla on 28 päivää aikaa riitauttaa sen jälkeen, kun lipun myöntänyt yritys on hylännyt valituksen.

Lue lisää

Kuluttajien oikeudet
Oikeutesi pääkadun hyvitykseen Kuinka valittaa palkkapäivälainasta Matkapuhelinsopimukset - oikeutesi Huonot arviot - kuinka saada hyvitys

Jos et maksa, heidän seuraava askel on saada rahat takaisin. Tätä varten heidän on ryhdyttävä oikeustoimiin sinua vastaan. Suurin osa sakoista menee vähäisten vaatimusten tuomioistuimelle. Yritys voi kuitenkin uhata/käyttää käräjäoikeutta.

Jos se käsitellään Smalls Claims Courtin kautta, sinun on maksettava sakko, mutta ei yrityksen kuluja. Vain noin 2–5% tapauksista menee oikeuteen vuosittain.

Miten he saivat henkilökohtaiset tietoni?

Lue lisää

Kuinka alentaa ajon kustannuksia
Hypermiling - Kuinka käyttää 40% vähemmän polttoainetta Telematiikka - mitä se on ja miten se toimii 6 asiaa, jotka on tarkistettava ENNEN MOT: n saamista Halvimmat autot, joita voit ostaa

Akkreditoidut pysäköintiyhtiöt (joko British Parking Associationin tai Independent Parking Committee -komitean jäsenet) voivat käyttää tietojasi DVLA: sta.

Katso Myös: