Mitä vanhempien tulisi tietää Assassin's Creed: Originsista

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Assassin’s Creed -sarjan kymmenes peli, jota on mainostettu sarjan toistaiseksi väkivaltaisimmaksi ja julmimmaksi peliksi.



Vaikka uudessa taistelujärjestelmässä fanit huutavat pelaamaan Ubisoftin uutta peliä, tällaisia ​​otsikoita lukevat vanhemmat voivat olla hieman huolestuneita. Pelistä löytyy valtava määrä hyödyllistä tietoa vanhemmille – VSC:ltä, PEGI:ltä ja AskAboutGames.com muutamia mainitakseni - jotka auttavat tekemään tietoon perustuvan päätöksen pelistä.



Yksityiskohtien etsiminen ja lukeminen voi kuitenkin viedä vähän aikaa. Tässä on kaikki, mitä sinun tulee tietää pelistä ennen sen ostamista.



Yleiskatsaus

Assassin's Creed Origins on Ubisoftin toimintaseikkailupeli, jossa pelaajat tutkivat pseudohistoriallista avoimen maailman ympäristöä tappaakseen kohteita, kerätäkseen esineitä ja päästäkseen käsiksi enemmän maailmaan.

Tämä peli seuraa tarinaa egyptiläisistä salamurhaajista, jotka kukistavat salaisen käskyn, joka uhkaa Kleopatran valtaa. Pelaajat tutkivat avoimen maailman egyptiläisiä, kreikkalaisia ​​ja roomalaisia ​​ympäristöjä tehden avulla löytää, jäljittää ja tappaa ihmisvihollisia.

Videota ladataanVideo ei saatavillaKlikkaa pelataksesi Napauta Pelataksesi Video toistetaan automaattisesti pian8PeruuttaaPelaa nyt

Vaikka pelin päätavoitteena ei ole luoda historiaa uudelleen, se ottaa sen ympäristön ja ajanjakson vakavasti. Tänä vuonna tulee olemaan Discovery Tour -tila, joka luo interaktiivisia historiatunteja ääniselostuksen, kuvien, piirustusten, mutta ilman taistelua.



Luokituksen tiedot

Isossa-Britanniassa Assassin’s Creed Origins on saanut arvosanan MENNÄ sopii vain yli 18-vuotiaille ihmishahmoihin kohdistuvan törkeän väkivallan kuvauksen, useiden viattomien ihmishahmojen motiivittoman tappamisen, haavoittuvia ihmishahmoja kohtaan esitetyn väkivallan, seksuaalisen toiminnan kuvauksen, jossa on näkyviä sukupuolielimiä, ja seksuaalisten ilmaisujen käytön vuoksi.

The VSC laajentaa PEGI-luokitustaan ​​korostamalla, että peli sisältää pilkkomista ja kauhistuttavia kuvauksia kuolemasta. Näihin väkivaltaisiin tekoihin yhdistetään usein vahvaa verta ja veristä visuaalia.



'Tässä pelissä on kuvia viattomien ihmishahmojen motiivittomasta tappamisesta.' Kun teet tämän pelissä, VSC korostaa, että 'kuolemat voivat olla luonteeltaan graafisia, ja niissä näkyy voimakkaita verivaikutuksia'. Siellä on myös väkivaltaa haavoittuvampia hahmoja kohtaan. Välikohtauksen aikana lasta pidetään olkapäistä ja sitten häntä puukotetaan vartaloon.

Pelissä on myös seksiä, jossa 'kuvataan seksuaalista toimintaa näkyvillä sukupuolielimillä'. Pelin bordellissa on 'alastomia pareja, jotka voidaan nähdä ja kuulla harrastavan seksiä metalliseinän kautta'. Tämä peli sisältää myös usein seksuaalisten ilmaisujen käyttöä. Sanat 'f**k' ja 'c*nt' löytyvät kaikkialta.

Lapsilukon asetukset

Assassin's Creed: Originsissa pelin PC-versiossa on säätimiä väkivallan tai veren poistamiseksi. Jos pelaat peliä perheessä, jossa on nuorempia jäseniä, voit hallita pelin käyttöä järjestelmäsi lapsilukon kautta.

Tämän avulla voit määrittää lapsille käyttäjätilejä, jotka sallivat vain tietyn luokituksen omaavien pelien pelaamisen ilman salasanan syöttämistä. Jos teet tämän, muista vaatia salasana vanhemman tilille kirjautumiseen.

Vaihtoehtoiset pelit

Voit harkita seuraavia vaihtoehtoja nuoremmille pelaajille. Nämä eivät ole yhtä jännittäviä tai ylenpalttista, mutta ne vähentävät väkivaltaa nuorille sopivalla sisällöllä.

  • Horizon Zero Dawn (PEGI 16)
  • Zelda Breath of the Wild (PEGI 12)
  • ReCore: Definitive Edition (PEGI 12)
  • Lego City Undercover (PEGI 7)
  • Portal Knights (PEGI 7)
  • Yonder: The Cloud Catch Chronicles (PEGI 3)

Jos olet vanhempi ja haluat tukea videooppaitani ja päästä muiden äitien ja isien yhteisöön keskustelemaan siitä, kuinka he saavat enemmän irti peleistä, harkitse Patreon-projektini tilaaminen .

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: