Molly-Mae Hague jakaa suloisen viestin unelma-kasvojen poikaystävälleen Tommy Furylle

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Molly-Mae Hague voi näyttää siltä, ​​että hän elää korkeaa elämää Ibizalla, mutta häneltä puuttuu näennäisesti kodin mukavuudet.



Vaalea kauneus on ollut kuhiseva, kun hän suoritti valokuvauksensa Baleaarien saarella upea kirkkaassa valkoisessa bikinissä, joka korosti hänen kullanruskeutta.



paras hiusten valkaisuaine uk

Ja hän myöntää avoimesti, että se on 'liiketoimintaa, jossa on vähän nautintoa' matkalla, kun hän vaihtaa elämän kameran edessä ja uima -elämän ja veneretkiä.



Mutta kun hän elää sitä, mitä monet kutsuisivat unelmaksi, näyttää siltä, ​​että palapelistä puuttuu pala - poikaystävä Tommy Fury.

Niistä loistavista ja glamour -Instagram -viesteistä ja tyttöjen näyttämisestä & apos; illanvieton aikana Molly-Mae lähetti viestin karkealle toiselle puoliskolleen maanantai-aamuna.

22-vuotias jakoi uudelleen älykkään kuvan heistä kahdesta näyttäen upealta viikko sitten, kun hän oli morsiusneito häissä.



Molly Mae Haag Tommy Fury

Molly Mae jakoi kuvan hänestä ja Tommystä Instagramiin maanantaiaamuisin (Kuva: Molly-Mae Hague/Instagram)

Siihen hän kirjoitti: 'En malta odottaa, että puristan tämän unen kasvot', ja lisäsi rakkaussydämen emojin.



Kuvassa hän pukeutui kuninkaalliseen pukeutuvaan mekkoon, jossa oli ristikkäinen kaula, joka esitti täydellisesti hänen hoikkaan hahmonsa.

Hänen auringonsa suutellut vaaleat hiukset olivat käpristyneet moitteettomasti ja nyrkkeilijäkaula tarttui vyötäröön.

Toisaalta Tommy näytti reippaalta harmaasta kolmiosaisesta puvusta, jonka hihasta kohosi kiiltävä kello.

Hänen lävistävät siniset silmänsä katsoivat kameraan, kun pariskunta poseerasi.

Pari on ollut melko erottamattomia, koska he liittyivät Love Island -huvilaan vuonna 2019.

Siitä lähtien, kun he olivat lähteneet huvilasta, valtapari on muuttunut vahvuudeksi sekä henkilökohtaisessa että työelämässään.

Aiemmin sunnuntaina vloggaaja oli julkaissut kuvan itsestään tyylikkäässä Ibizan hotellissa, jossa oli salaperäinen teksti: 'Työskentelin itse.'

(Kuva: Getty Images)

Katie Pricein ja Zara McDermottin tykkäykset jakoivat arvostuksensa kommenttikentässä tuhansien fanien kanssa.

911 numerologian merkitys

Vaikka oli epäselvää, mihin työhön Molly-Mae viittasi Instagram-viestissään, todellisuustähti on ollut faniensa kanssa hyvin avoin ulkonäön muuttamisesta viime vuonna.

Tähti jakoi myös Instagram -tarinoissaan viime heinäkuun otoksen ja tämän kuun kuvan samassa paikassa esittelemään, kuinka hänen kuvansa on kehittynyt luonnollisemman ilmeen saavuttamiseksi.

Aiemmin tässä kuussa televisiotähti paljasti, että hänellä oli vielä enemmän täyteainetta liuennut, kun hän dokumentoi tunnottomien kasvojen tulokset YouTube -kanavallaan.

Puhuessaan faneilleen tuolloin Molly-Mae paljasti: `` Minulla oli oltava numming-voidetta kaikkialla kasvoissani, satunnaisesti todella päädyin täyteaineen liuottamiseen kasvoilleni tänä aamuna. ''

Katso Myös: