Rahaa säästävä äiti, joka voi valmistaa 50 ateriaa 72p: lle, jakaa herkulliset salaisuutensa

Säästää Rahaa

Horoskooppi Huomenna

Kaitie sanoo, että hän tekee ostoksia vain verkossa - koska se hillitsee ostoprosesseja(Kuva: FACEBOOK)



Nuori äiti nimitti aterianvalmistuskuningattaren & apos; on paljastanut hänen uskomattomat keittiösalaisuutensa, jotka ruokkivat hänen perheensä alle yhdellä punnalla.



travis Barkerin lento-onnettomuus

Kaitie Purssell, 27 -vuotias Sydneystä, Australiasta, järkytti äitejä ympäri maailmaa, kun hän paljasti joukkokeittoistunnot - jotka toimivat vain 72 p (1 dollari) henkilölle.



Ja he ovat myös erittäin terveitä - kahden äiti on laihduttanut 21 kiloa rahansäästötehtävässään.

Hän on nyt a Terve äiti suurlähettiläs ja on jakanut salaisuutensa säästää aikaa, rahaa ja jätettä keittiössä.

& apos; Kiireinen äiti tiukalla budjetilla & apos;

Kaitien topit ovat säästäneet hänelle pienen omaisuuden - ja hän on laihtunut päälle (Kuva: FACEBOOK)



Hänen aterianvalmistuksensa, jotka sisältävät herkullisia keinoja chilistä chorizo ​​enchiladasiin (Kuva: FACEBOOK)

'Aterioiden valmistelu on auttanut paljon laihdutusmatkallani. Olen kiireinen kahden lapsen äiti, jolla on tiukka budjetti, ja aina pakastin, joka on täynnä aterioita ja välipaloja, säästää minua jättämästä aterioita väliin tai ottamasta takeawayta, Kaitie sanoi.



Hän perustaa ateriansa kausituotteisiin, joiden hän väittää olevan paitsi halvempia, myös maukkaampia ja ostaa aina irtotavarana. Hänen ateriansa sisältävät kaiken Meksikon chilistä kanakeittoon ja kurpitsan ja pinjansiemenpastaan.

Ennen ja jälkeen: Kaikki hänen reseptinsä ovat terveellisiä ja vähäkalorisia (Kuva: FACEBOOK)

Hänen tärkein vinkki on ostaa paljon vihanneksia - nämä ovat halpoja ja voivat irtoa liharuokia, jotka ovat usein kalliita.

Linssit ja raastetut vihannekset ovat sekä terveellisempiä että täyteläisempiä aina käytä hitaaa liesiä, hän lisäsi.

Ehkä yllättäen verkkokauppa on yksi hänen suurimmista vihjeistään - se estää häiriötekijöitä ja estää hänen impulssin ostamisen kassalla.

Kun hänen päivittäistavaroita on, hän laatii ateriasuunnitelmansa - leikkaa sitten kaikki kasvikset säästääkseen aikaa iltaisin.

Lue lisää

Supersäästäjien salaisuudet
Maksoin vain 29 puntaa hummeri -illallisesta Teini leikkaa äidin ostolaskun puolivälissä Kuinka luoda oma kuntosali ILMAISEKSI Kuinka muuttaa löysä muutos 600 euroon

'Se helpottaa elämääni paljon'

Jos haluat oppia hänen tottumuksistaan, sinun on aloitettava pienestä & apos; ja vapauta pakastimesi, hän sanoi.

'Tee kaksinkertainen, kolminkertainen tai nelinkertainen määrä illallisesta, jonka teet joka ilta, ja jäädytä se. Näin aloitin. Jos tein yhden banaanileivän, teen kaksi, leikkaan yhden ja pakastan sen.

'Minusta useimmat jauhelihat, hitaasti valmistetut ateriat ja muhennokset jäädyttävät parhaiten,' ' Kaitie sanoi.

'Rakastan aterian valmistamista valmiina, koska se helpottaa elämääni paljon. Vähemmän ruokia, enemmän aikaa lasten kanssa ja enemmän aikaa puristaa Challenge -harjoituksiani.

'On niin paljon halvempaa valmistaa useimmat asiat tyhjästä, se ei vie paljon kauemmin ja leikkaat paljon sokeria ja muita ilkeitä tekemällä niin', hän lisäsi.

Hän myös pakastaa jäljelle jääneet ainekset - currytahnasta ja tomaattipastasta pastaan ​​ja nestemäiseen liemeen.

'Pudota ne jääpala -alustoihin ja siirrä pakastimeen merkittyihin vetoketjullisiin pusseihin hävikin vähentämiseksi', hän selitti.

- Vietän usein alle tunnin keittiössä koko viikon ruoan valmistamiseksi perheelleni. Sen ei tarvitse olla kovaa tai kestää koko päivän ', hän sanoi.

Kaitien 50 talven lämmittävää ateriaa vain 90 puntaa (72 p pää)

Hän sanoo, että kaikkien pitäisi kokeilla aterioiden valmistamista ja vaatii, että se tekee asioista sekä helpompaa että halvempaa (Kuva: FACEBOOK)

Hänen ateriansa talveen sisälsi kuusi annosta chili con carnea ja kuusi kana- ja maissikeittoa (Kuva: FACEBOOK)

Kaitien keittiön valmisteluun kuuluu viisi annosta naudanlihan san choy -jousia, kahdeksan hasselpähkinä- ja sultana -suklaapaloja ja 14 weetbix -palloa.

Tämä on lisäksi 20 autuuspalloa ja neljä mustapippuria ja paprikan kastiketta kasvissauvoilla. Kaikki nämä jäädytetään myöhemmin nautittavaksi.

Jokainen hänen resepteistään on vähäkalorinen - korkein on san choy -jousi, 390 kaloria annosta kohti.

`` Se auttaa myös siirtämään vatsan rasvaa sekä pitämään sinut mukavana ja täyteen, kun noudatat laihtumissuunnitelmaa '', hän selitti.

Kaitien talvireseptejä

5x hidas liesi Ragu

9x piilotettu kasvis Bolognese

4x naudanlihaa ja bataatti currya

6x meksikolaistyylinen chili Con Carne

6x kana- ja maissikeitto

5x Kana & Chorizo ​​Enchiladas

5x espanjalaista riisiä Chorizon kanssa

4x Pumpkin & Pine Nut Pasta

6x thai -kanatyyny

'On niin paljon halvempaa tehdä useimmat asiat tyhjästä, se ei vie paljon kauemmin ja leikkaat paljon sokeria ja muita ilkeitä tekemällä niin.' (Kuva: FACEBOOK)

Hänen 50 talven lämmitysreseptinsä maksavat hieman alle 90 puntaa (125 dollaria) - ja keskimäärin noin 1,80 puntaa ateriaa kohti tai 72 p päätä.

Siihen sisältyi viisi hitaasti kypsennettyä ragusta, yhdeksän annosta spagetti -bolognesea ja neljä annosta naudanlihaa ja bataatti currya.

Hän teki myös kuusi annosta chili con carnea, kuusi kana- ja maissikeittoa, viisi kanaa ja chorizo ​​enchiladaa, viisi annosta espanjalaista riisiä chorizon kanssa, neljä annosta kurpitsan ja pinjansiemenpastaa ja kuusi Pad Thais -kanaa.

Hän kehottaa kaikkia kokeilemaan aterioiden valmistamista ja vaatii, että se tekee asioista sekä helpompaa että halvempaa pitkällä aikavälillä.

”Minulle ruoka on 90% vaikuttanut laihtumiseen. Rakastan ruokaa, olen aina rakastanut sitä, mutta olen myös hyvin hitaasti alkanut rakastaa minua. ''

Kaitien parhaat rahan säästövinkit

  • Osta irtotavarana
  • Keskustele kauden vihanneskauppojen eduista
  • Osta enemmän vihanneksia ja vähemmän lihaa
  • Jäädytä kaikki
  • Tee ostoksia verkossa - se estää sinua käyttämästä liikaa
  • Tee ateriasuunnitelma - ja pidä siitä kiinni
  • Kirjoita ostoslista
  • Käytä hitaalla liesillä terveellisiä ruokia, jotka kestävät päiviä

Katso Myös: