Monopoli romuttaa kauneuskilpailun ja saa vankilasta ilmaisia ​​kortteja 'välittävämmille'

Hasbro

Horoskooppi Huomenna

Lautapeli kutsuu faneja ympäri maailmaa määrittämään 16 uutta korttia, jotka julkaistaan ​​tänä syksynä

Lautapeli kutsuu faneja ympäri maailmaa määrittämään 16 uutta korttia, jotka julkaistaan ​​tänä syksynä(Kuva: Getty Images)



Ikoninen lautapeli Monopoly luopuu vanhanaikaisista palkintoistaan ​​yhteisön rintakorteillaan, kuten rahapalkinnot kauneuskilpailuissa bonuksille, jotka osoittavat huolehtivan puolen, kuten pentujen pelastaminen.



Vaaleankeltaisten korttien 85-vuotisen historian suurimmassa järistyksessä rakastettu eroon vankilakortista koskee myös romua, yskää koulumaksuja, tuloveronpalautusta ja klassikkoa 'Olet voittanut toiseksi' palkinto kauneuskilpailussa, kerää 10 puntaa. ''



Maker Hasbro sanoi, että yhteisön arkku tarvitsee nykyaikaisen uudistuksen, jotta se olisi ajankohtaisempi etenkin pandemian jälkeen.

Ja pomot pitivät tarpeellisena elää 'yhteisö' -otsikon mukaisesti ja pohtia, kuinka kansakunta on koonnut yhteen kuohuvuoden aikana.

Bosses sanoi, että Monopoly -pelin on täytyttävä

Pomot sanoivat, että pelin on täytettävä 'yhteisön' otsikko ja heijastettava, kuinka kansakunta on koonnut yhteen kuohuvuoden aikana (Kuva: Getty Images)



Kaikki 16 korttia, jotka antavat rahaa tai rangaistuksia niille, jotka laskeutuvat mihin tahansa kolmesta Monopoly -kortin omistetusta tilasta, on tarkoitettu paloiksi ja asetettava korvaamaan 'hyväntekeväisyys' -versioilla.

Lähde suosikkeihin, kuten 'Se on syntymäpäiväsi'. Kerää 10 puntaa jokaiselta pelaajalta ”,” Mene vankilaan. Mene suoraan vankilaan. Älä kulje mennä. Älä kerää 200 puntaa ”ja” Lomarahasto erääntyy. Kerää £ 100 '.



Ja sen jälkeen tulee enemmän harkittuja ohjeita ja palkintoja vanhusten auttamisesta ja pelastuspentujen ottamisesta paikallisten kauppojen ja yritysten tukemiseen.

Monopoly ilmoittaa päivittävänsä ikoniset yhteisön rintakorttinsa ensimmäistä kertaa yli 85 -vuotisen historiansa aikana

Monopoly ilmoittaa päivittävänsä ikoniset yhteisön rintakorttinsa ensimmäistä kertaa yli 85 -vuotisen historiansa aikana

Hasbron Pohjois -Euroopan markkinointijohtaja Anne Leonhardi sanoi: '' Sen jälkeen kun monopolista tuli kotitalouden nimi yli 85 vuotta sitten, maailma on muuttunut ja omaksunut uuden yhteisöllisyyden tunteen - erityisesti ennennäkemättömän vuoden 2020 jälkeen.

Tilaa NEWSAM Money -uutiskirje, niin saat viimeisimmät neuvot ja uutiset

Yleisluotosta lomautukseen, työoikeuksiin, matkapäivityksiin ja hätäapuun - meillä on kaikki suuret taloudelliset tarinat, jotka sinun on tiedettävä juuri nyt.

Tilaa NEWSAM Money -uutiskirjeemme täältä.

'Koska yhteisö on tärkeämpi kuin koskaan ennen, tämä vuosi on täydellinen aika antaa faneille eri puolilla maata mahdollisuus näyttää, mitä yhteisö heille merkitsee äänestämällä uudesta yhteisön rintakorttisarjasta'.

Oikeassa elämässä elävän hyvinvointiyhdistyksen nimi Atlantic Cityssä, New Jerseyssä, Amerikan yhteisön rintakehä on paljon antavampi kuin vaalean oranssi Chance -kortti, joka todennäköisesti uhkaa sakon tai tuhoaa, missä rahakkeet pakottavat pelaajat muuttamaan sisään tiettyyn suuntaan tai etukäteen tiettyyn kiinteistöön.

Monopoli -fanit voivat äänestää uusia suosikkejaan 32: sta listasta, joka pudotetaan lopulliseen 16: een.

Online -kysely avataan 9. huhtikuuta klo MonopolyCommunityChest.com .

Katso Myös: