Monster Hunter World -arvostelu: Upea sisääntulopaikka uusille pelaajille, mutta taistelu tyydyttää myös veteraaneja

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Ihmisenä, joka ei ole pelannut yhtään aiempia Monster Hunter -pelejä, kävelin tähän peliin tietämättä siitä paljoakaan.



Olin huolissani siitä, etten ymmärtäisi sitä - tai ettenkö edes tulisi siihen. Mutta en ole varma, miksi olin huolissani, koska peli on hämmästyttävä. Itse asiassa toivon, että olisin pelannut edelliset ja hypännyt mukaan aikaisemmin.



Monster Hunter: World on toimintaroolipeli, jonka on kehittänyt ja julkaissut Capcom. Olet metsästäjä, joka lähetetään metsästämään ja pyydystämään hirviöitä. Sinut palkitaan ryöstöllä ja elementeillä luodaksesi asioita, kuten uusia aseita ja panssareita, jotta voit tappaa suurempia ja vahvempia hirviöitä edetessäsi.



Monster Hunter: Maailma (Kuva: Charlene Bougourd/)

Voit pelata peliä offline-metsästystä yksin, jos haluat pienen kissaystäväsi (Palicon) kanssa auttaa sinua tai voit myös pelata yhteispeliä jopa neljän ystävän kanssa saadaksesi täyden tiimimetsästyskokemuksen.

Valittavanasi on 14 asetyyppiä, mukaan lukien tuhoisa Great Sword, luuta murtava Gun Lance ja ketterä Insect Glaive. Valmistaudu ja suuntaa maailmaan ja satuta saalistasi



Rehellisesti sanottuna olin myyty tekemään oman kissaystäväni, Palicon, joka auttaa sinua metsästäessäsi hirviöitä. Kissojen ystävänä minusta oli melko outoa kuulla hänen huutavan joka kerta, kun löin köyhää valtavalla Katanallani, kun hän tuli tielle. Mutta hei, hienosta pelistä se on pieni hinta, ja hän jatkaa siitä huolimatta.

Anna richardson haastaa perkinsin oikeuteen

Pidän minkä tahansa pelin hahmojen mukauttamispuolesta ja olin erittäin tyytyväinen Monster Hunter: Worldiin. Minulla oli hauskaa saada sekä hahmoni että sen Palico sellaisiksi kuin halusin. Mallinsin Paliconi omasta kissastani. Tarkoitan, kuinka et halua tosielämän uskollisen ystäväsi taistelevan rinnallasi pelissä? Kun olin saanut hänet valmiiksi, lähdin maailmaan.



Monster Hunter: Maailma

Alussa esitellään ohjaajasi, joka on ERITTÄIN iloinen ja iloinen. Hän antaa sinulle vihjeitä ja vinkkejä pelissä ja sinä menet hänen luokseen tehtäviä varten.

mikä kanava on ufc 249 Isossa-Britanniassa

Mitä tulee tarinaan; valtava hirviö hyökkää avaruusalukseesi ja yhtäkkiä Palicosi putoaa reikään ja luulet, että siinä se, olen menettänyt hänet! Kun vihdoin saavutat jonkinlaisen turvallisen pinnan (se on paikka täynnä kiviä ja laavaa), kiipeät sinne turvallisesti. Päädyt kasvokkain laivasi kimppuun hyökänneen valtavan hirviön kanssa.

Pääset vihdoin pois kyydistä 'Wyvernillä' ja lentämällä uuteen maailmaan. Tästä peli alkaa, ja lähdet etsimään tutkimuskomission päämajaa.

Oppaat ovat hyviä ja lyhyitä. Esittelemme sinulle keskittimen ja kaiken, mitä se tarvitsee auttaakseen sinua pelin läpi. Se on kaikki siellä varusteitasi ja aseitasi parantavasta sepästä kotiisi, jossa säilytät tavarasi.

Opetusohjelmat ilmestyvät myös valikkoon opettaakseen sinulle jotain uutta, mikä oli Monster Hunter -aloittelijana erittäin hyödyllinen.

Monster Hunter: Maailma

Mitä tulee peliin. Juokseminen, tavaroiden kerääminen ja hirviöiden tappaminen, mistä ei pidä pitää?

Grafiikka näyttää todella hyvältä. Minulla on alkuperäinen PS4 ja olin tyytyväinen siihen, miltä se näytti siellä. Peli latautui hyvin ilman ongelmia, ja latausnäyttöjen avulla voit selata vinkkejä ja vinkkejä. Minun on sanottava, että pidän interaktiivisesta latausnäytöstä.

Minusta huulten synkronointi oli hieman outoa, kun muut hahmot puhuvat sinulle. Myös dialogi katkeaa osiin, joten sinun on luettava tekstitykset sen sijaan. Se ei oikeastaan ​​vaikuta ajatuksiini itse pelistä, mutta kuuntelen mieluummin heidän puhuvan.

Videopeliarvostelut

Hirviöt ovat selvästi tämän pelin pääosa. Nautin todella metsästämisestä ja niiden kanssa taistelemisesta.

Arvelen, että voit menettää tunteja päivästäsi aloittaessasi uusia tehtäviä löytääksesi suurempia ja parempia uusilla ja parannetuilla varusteillasi. Jokaisella hirviöllä on todenmukainen laatu ja upea ulkonäkö, kun ne vaeltavat ympäri maailmaa. Tuntuu melkein häpeältä tappaa heidät… mutta teemme.

Huomasin, että olipa kokemuksesi pelistä mikä tahansa, olipa kyseessä sitten Monster Hunter Veteran tai täysin aloittelija, kuten minä olin, voit pelata tätä peliä ja oppia täydellisesti hyödyllisten opetusohjelmien komboja tai juosta ohjaimen painikkeiden lyömistä. . Noin minä melkein tein.

Monster Hunter: Maailma

caroline flack hiukset 2018

Tapoin hirviöitä ja suoritin tehtäviä, joten se oli voitto. Taistelu voi olla hieman kömpelö, mutta kun siihen tottui, hirviöhyökkäysten tieltä hyppääminen oli hienoa.

En tuntenut itseäni jälkeenjääneeksi tai tekeväni kaiken väärin. Ei pitkiä kohtauksia. Kaikki näytti ja tuntui käyttäjäystävälliseltä eikä vähääkään häiritsevältä.

Oppimistahti oli täydellinen, mikä voi mielestäni pysäyttää minut uuden pelin opettelemisessa. Minusta tuntuu, että voisit jättää tämän pelin alas ja palata siihen myöhemmin ja silti tietää mitä tehdä.

Monster Hunter: World on loistava sisäänpääsypaikka uusille pelaajille, mutta sen taistelut tyydyttävät myös veteraanipelaajia.

Voit ostaa Monster Hunter: World PS4:llä täällä tai Xbox One täällä . Pelin PC-versio julkaistaan ​​myöhemmin.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: