Yli 1 400 työpaikkaa linjalla, kun muotimerkki Jacques Vert romahtaa

Jacques Green

Horoskooppi Huomenna

Tavarataloista usein löydettävä naisten vaatteiden vähittäiskauppias on tullut uusin pääkatuaurio



Brittiläinen muotitalo Jacques Vert on hallinnon partaalla, on paljastettu.



Yrityksen, jolla on arviolta 470 toimipistettä Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Kanadassa, sanotaan kutsuvan järjestelmänvalvojat Duff & Phelps seuraavan 24 tunnin aikana.



Jacques Vertin mahdollinen romahdus voi johtaa 1 400 irtisanomiseen, mutta sen sisarbrändeihin Dash ja Vertex ei sanota vaikuttavan.

Liiketoiminnan omistaa Calvetron, joka oli aiemmin nimeltään Style Group Brands.

Yhtiö työllistää lähes 1000 ihmistä Isossa -Britanniassa ja noin 400 muuta Kanadassa ja Irlannissa.



kaloreita kiinalaisessa takeawayssa

Lue lisää

Suljetut kadut
Lisää House of Fraser -myymälöitä suljetaan Asdan työntekijät kehottivat allekirjoittamaan uudet sopimukset William Hill sulkee 700 vedonlyöntipistettä M&S voisi sulkea vielä useamman myymälän

Uutiset Jacques Vertistä tulevat vain päivä sen jälkeen, kun House of Fraserin myynti Hamleysin pomo C.bannerille vahvistettiin.



Keskiviikkona kävi ilmi, että lelukaupan omistaja ottaa enemmistön vaikeuksissa olevasta tavaratalosta hankkimalla 51%: n osuuden.

Myynti on kuitenkin ehdollinen House of Fraserin kauppojen sulkemiselle.

59 hengen ketju esittää rakenneuudistussuunnitelman, joka tunnetaan yrityksen vapaaehtoisena järjestelynä (CVA) ja joka edellyttää vuokranantajien ja joukkovelkakirjojen haltijoiden hyväksyntää.

Tämä on maksu & apos; Ohjelma on suunniteltu auttamaan vaikeuksissa olevaa yritystä maksamaan takaisin osan veloistaan ​​sovitun ajan kuluessa.

Yritys seuraa kauppaverkostoa, joka on joutunut tänä vuonna vähenevien pääkadunumeroiden uhreiksi New Lookin, Maplinin, Toys & R & apos; Myös meitä ja ravintolaketjuja Jamie's Italiania ja Prezzoa sulkeminen, vuokraneuvottelut ja kymmeniä työpaikkoja menetetään.

Katso Myös: