Yli miljoonalle luottokorttiasiakkaalle annetaan keskimäärin 140 punnan korvaus - kuka on oikeutettu käteiseen

Luottokortit

Horoskooppi Huomenna

Jokainen, jolla on Vanquis -luottokortti vuosina 2003–2014, voisi saada osansa hämmästyttävästä 168 781 000 punnan korvauksesta.



Uutinen tulee sen jälkeen, kun Financial Conduct Authority on määrännyt luottokortin tarjoajalle lähes 2 miljoonan punnan sakon, koska se ei ole maininnut, että se veloitti korkoa takaisinmaksuvaihtoehtosuunnitelmasta (ROP).



Vanquis ei kyennyt varmistamaan, että asiakkaille ilmoitettiin ROP: n kokonaiskustannuksista, kun sitä tarjottiin asiakkaille '', sanoi FCA: n lainvalvontaviranomainen Mark Steward.



'Useimmat Vanquisin asiakkaat valitsivat ROP: n auttamaan luottonsa hallinnassa ymmärtämättä sen sijaan, että tuote saattaa johtaa heidän velkaantumisensa lisääntymiseen.'

'Asiakkailla on oikeus saada kaikki olennaiset tiedot, kun heille tarjotaan rahoitustuotteita. Nämä olivat erittäin vakavia rikkomuksia. ''

Mitä he tekivät väärin

He unohtivat mainita yhden erittäin tärkeän asian (Kuva: Getty)



George michael kuinka hän kuoli

Yli miljoona luottokortti -asiakasta on saamassa osan rahoistaan ​​takaisin (Kuva: PA)

Vanquis lanseerasi ROP: n kesäkuussa 2003. Noin 1,29 puntaa kuukaudessa jokaista 100 punnan lainaa kohden se antoi asiakkaille joustavuutta takaisinmaksussa.



Siihen sisältyi kahden vuoden takaisinmaksun jäädyttäminen, jos menetit työsi, sairastuit, otit äitiys- tai isyysvapaan tai jos sinut valittiin tuomaristoimintaan.

anarkian pojat eroavat

Suunnitelma antoi sinulle myös mahdollisuuden kuukausittaiseen maksulomaan joka vuosi, tekstiviestien takaisinmaksumuistutukset ja luottorajahälytykset sekä 'pelastusrenkaan' palvelun, jossa sinua ei peritty maksuja, jos menetit satunnaisen maksun.

(Kuva: julkisuus ilmainen kuva)

Vanquis tarjosi ROP: ta asiakkaille, kun he soittivat Vanquisille aktivoidakseen luottokorttinsa.

Se soitti myös myöhemmin asiakkailleen, jotka eivät olleet valinneet palvelua avatessaan korttinsa.

ricky gervais poptähti

Palveluun liittyi noin 1,2 miljoonaa ihmistä.

Ongelma? He eivät maininneet, että 1,29 punnan maksusta perittiin korkoa.

'Hyväksymme, että emme ole olleet tarpeeksi selkeitä aiemmin ja meidän olisi pitänyt tehdä paremmin asiakkaidemme puolesta, mistä pahoittelemme', Vanquis sanoi lausunnossaan asiakkaille.

'' Meille on nyt tärkeää, että me korjaamme asiat. Palautamme ennakoivasti hyvityksen kaikille asiakkaille, joita asia on koskenut. ''

Lue lisää

Sinun oikeutesi ...
Mitä tapahtuu, jos menetät lentosi Oikeutesi potilaana käytettäessä A&E: tä Kuinka kirjoittaa voittanut valitus Epäilyttävät kaupat - laki, jos ostat sen

Kuka saa rahat takaisin

Vanquis on sitoutunut maksamaan tämän koron takaisin kaikille ROP -asiakkaille kesäkuusta 2003 31. maaliskuuta 2014 asti.

Järjestelmän seurauksena arviolta 168 781 000 puntaa palautetaan 1,2 miljoonalle nykyiselle ja entiselle asiakkaalle. Tämä on keskimäärin 140 puntaa, vaikka saamasi summa vaihtelee sen mukaan, kuinka paljon korkoa sinulta veloitettiin.

Asiakkaat, jotka voivat saada hyvityksiä, kuuluvat johonkin neljästä luokasta

kendra wilkinsons seksinauha
  • Asiakkaat, joilla on avoimet Vanquis -tilit
  • Asiakkaat, joilla on suljettu Vanquis -tili. Nämä tilit ovat joko hyvässä kunnossa (eli velkaa ei ole Vanquisille) tai ne suljetaan ja selvitetään Vanquisin ja asiakkaan välillä
  • Vanquisin hallussa olevat kolmansien osapuolien hallinnoimat tilit. Nämä asiakkaat eivät säilytä luottosopimuksiaan ja ovat tehneet jonkinlaisen velkajärjestelyn järjestelyä valvovan kolmannen osapuolen kanssa
  • Asiakkaat, joiden velka on myyty kolmannelle osapuolelle, kuten perintätoimistolle

Lue lisää

Lisää kuluttajan oikeuksia selitetty
Hidas - tai olematon - laajakaista Maksettu lomaoikeus Lentoviiveen korvaus Toimitusoikeudet - saat rahasi takaisin

Mitä sinun täytyy tehdä

Vanquis on suostunut maksamaan rahat takaisin kaikille niille, jotka ottivat sen ROP -tuotteen.

Ihmisille, joilla on edelleen Vanquis -kortti, he usein lisäävät rahat tilillesi.

Ihmisille, joilla ei ole enää aktiivista korttia, he kirjoittavat sinulle tai ottavat sinuun yhteyttä viimeisimmällä puhelinnumerollaan.

Sinä pystyt näkemään lisätietoja heidän ROP -sivullaan täältä .

Katso Myös: