Morrisons myy hanaoluekoneen, jotta voit vetää omat tuopit kotona

Euro 2020

Horoskooppi Huomenna

Morrisons myy hanaoluekoneen, jotta voit vetää omat tuopit kotona

Se sopii myös kaikille, joilla on puutarhabaari(Kuva: Morrisons)



Englannin ja Skotlannin fanien odotetaan ostavan 3,4 miljoonaa tuoppia perjantai -iltana järjestettävässä Euro 2020 -ottelussa.



British Beer and Pub Association (BBPA) arvioi, että Englannissa ja Skotlannissa myydään ottelupäivänä 14,8 miljoonaa tuoppia, ja peliä myydään yli 3 miljoonaa.



black friday puhelintarjoukset 2019 uk

Mutta ammattiliitto varoitti, että Covid-19-rajoitusten, kuten sosiaalisen etäisyyden, kuuden ja ei-seisovan säännön vuoksi oluen myynti vähenee lähes 850 000 pintillä.

Jos haluat välttää väkijoukkoja, kannattaa ryhtyä pubitoimintaan kotoa käsin Morrisons käynnistää kotona hanaoluekoneen kauppoihin tänään.

Ice Master -vesipumppu on ostettavissa Morrisonsista perjantaina hintaan 150 puntaa.



Morrisons myy hanaoluekoneen, jotta voit vetää omat tuopit kotona

Se on ihanteellinen kaikille, jotka haluavat välttää väkijoukkoja jalkapallokauden aikana (Kuva: Morrisons)

Se on suunniteltu sopimaan mihin tahansa viiden litran tynnyriin ja sisältää integroidun jäähdytysjärjestelmän, joka pitää juomat viileinä lämpimän ajan.



Morrisons ei myy tällä hetkellä tynnyreitä olutta, mutta hintojen huomioon ottamiseksi Tesco tarjoaa viiden litran vaihtoehdon hintaan 15 puntaa.

Jos haluat investoida olutkoneeseen tänä kesänä, kannattaa punnita vaihtoehtojasi - sillä voit säästää enemmän ostoksilla.

tiffany eastenders oikea nimi

Klarstienista voit ostaa liikuteltavan oluenannostelijan hintaan 140 puntaa, mikä tekee siitä 10 puntaa halvempaa kuin Morrisons, plus ilmainen toimitus - vaikka tämä kestää viisi työpäivää.

Se toimii verkkovirran kautta ja on varustettu sovittimella myös Heineken -rummuille, ja se mahtuu samaan viiden litran tilavuuteen kuin Morrisons.

Voit myös ostaa a Fizzics -olutannostelija Menkindiltä 1 puntaa halvemmalla kuin Morrisons, koska luonnoskone myydään 149 puntaa, mutta tällä hetkellä se on vain ennakkotilattavissa.

miehen ja vaimon seksiä

Voit kuitenkin ostaa täsmälleen saman Ice Master -merkin pumpun Robert Dyas hintaan 149,99 £, mikä tekee siitä vain 1 p: n halvemman kuin Morrisons, mutta voit tilata sen toimitettavaksi kotiovellesi.

Voit saada ilmaisen vakiotoimituksen tuotteelle, jos käytät koodia FREEDEL50, mutta jos haluat sen ajoissa viikonloppuna, sinun on tilattava se ennen perjantaita klo 15.00.

Muualla Asda myy kaksi pakkausta olutta hintaan 20 puntaa, mukaan lukien Stella ja Peroni, ja Tesco myy 12 pakkausta Estrella Dam -pulloja hintaan 12 puntaa, jos sinulla on Clubcard.

Katso Myös: