Moss Bros neuvottelee kauppojen sulkemisesta ja kirvestyöpaikoista viimeisimmässä rakenneuudistussopimuksessa

Pääkatu

Horoskooppi Huomenna

Yritys on perustettu vuonna 1851(Kuva: Liverpool Echo)



Moss Bros neuvottelee kauppojen sulkemisesta osana koronaviruspandemian käynnistämää pelastussopimusta.



169-vuotias puvunvalmistaja, jolla on 125 myymälää Yhdistyneessä kuningaskunnassa, harkitsee kauppojen sulkemista vain viisi kuukautta sen jälkeen, kun Crew Clothingin pomo on ottanut sen haltuunsa.



Moss Bros on palkannut tilintarkastajat KPMG: n valmistautumaan yrityksen vapaaehtoiseen järjestelyyn, jonka avulla se voi sulkea joitakin kauppoja ja alentaa muiden vuokraa auttaakseen takaisin menetettyä myyntiä.

Sen voitot ovat nousseet kriisin taakse, ja suuria tapahtumia, kuten Royal Ascot ja suuret häät, on lykätty.

Menoshi 'Michael' Shina, joka omistaa myös Crew Clothingin, osti Moss Brosin, jolla on 1000 työntekijää Yhdistyneessä kuningaskunnassa, 22 miljoonalla punnalla maaliskuun alussa, kaksi viikkoa ennen pääkadun sulkemista.



Crew Clothingin omistaja pelasti Moss Brosin maaliskuussa (Kuva: PA)

amanda holden phillip schofield riita

Shina yritti myöhemmin peruuttaa sopimuksen sen jälkeen, kun kaikki ei-välttämättömät vähittäiskauppiaat oli määrätty sulkemaan, mutta ei onnistunut.



Monet muut pääkadun yritykset ovat ilmoittaneet sulkemisista ja työpaikkojen vähentämisestä pandemian vaikutuksen vuoksi.

Monsoon Accessorize on ilmoittanut 545 työpaikan menettämisestä ja 35 myymälän sulkemisesta, kun taas John Lewis luopuu tuhansista työpaikoista ja kahdeksasta tavaratalosta.

M&S vähentää myös 7 000 työpaikkaa seuraavan kolmen kuukauden aikana osana yrityksen koko rakenneuudistusta.

Moss Brosin kilpailija TM Lewin ilmoitti suunnitelmistaan ​​sulkea kaikki 66 Ison -Britannian myymälää ja irtisanoa 600 ihmistä kesäkuussa.

(Kuva: Getty)

Ikoninen miestenvaatemerkki, joka on kuuluisa toimistovaatteistaan, toimii nyt vain verkossa.

'Pitkän tarkastelun jälkeen, ja koska pääkatukauppiailla on tällä hetkellä monia ongelmia, on päätetty, että TM Lewin -brändin tulevaisuus on vain verkossa', julistettiin tuolloin.

TM Lewin, joka perustettiin vuonna 1898, saatettiin myyntiin vain päivä sen jälkeen, kun muotiketjut Oasis and Warehouse romahti toukokuussa.

katherine ryan plastiikkakirurgia

Paidanvalmistajan omaisuus osti takaisin sen omistaja Torque Brands ennalta pakattuna-mutta ei sen 66 kauppaa.

Saat viimeisimmät neuvot rahasta, uutisia ja apua suoraan postilaatikkoosi - rekisteröidy osoitteessa NEWSAM.co.uk/email

Yhtiö sanoi, ettei sillä ole varaa vuokralaskuun ja muihin kustannuksiin sulkeutumisen aikana.

Se mainitsi pandemian päätöksestään välttää fyysiset pistorasiat.

'Tämä on pakottanut kätemme keskittymään liiketoimintamallin radikaaliin uudistamiseen ja rakentamaan uudelleen alusta alkaen tavalla, jota pidämme sopivana tulevina vuosina', tiedottaja totesi.

Katso Myös: