Selfridge -tähti Katherine Kelly palasi näytöillemme: 'Lähdin Coronation Streetiltä saadakseni elämäni takaisin'

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Katherine Kelly

Katherine jätti Corrien (kuten Becky vasemmalle) saadakseen paremman elämän tasapainon(Kuva: PA/Rex)



Katherine Kelly on ohi vuonna 2016. Koska hän oli ollut poissa kertomuksistamme jo jonkin aikaa ja ottanut vuoden tauon, kun hänen tyttärensä Orla, joka täyttää kaksi vuotta maaliskuussa, syntyi, hän palasi kunnon paukulla juuri ennen joulua paronitarina Schrader elokuvassa Sound of Music. Elää. Joulun telkkarissa. Rohkea rouva.



Ja tällä viikolla 36-vuotias näyttelijä palaa Lady Mae-rooliin herra Selfridgen neljännessä ja viimeisessä sarjassa, ennen kuin hän liittyy massiivisen BBC-osuman Happy Valley -elokuvaan ensi kuussa. Voi, ja puristamalla vuorotellen toiselle mahtavalle draamalle The Night Manager, jossa näyttelee myös Olivia Colman.



Viimeksi kun tapasimme entisen Corrie -tähden, hän juoksi Vegasiin naimisiin miehensä Ryanin kanssa seuraavana päivänä. Meille kertomatta. Kuvitella!

Katherine Kelly ja aviomies Ryan Clarke

Katherine meni naimisiin miehensä Ryanin kanssa Vegasissa (Kuva: Getty)

Ollakseni rehellinen, hän oli karkaamassa eikä edes kertonut äidilleen. Hänellä oli myös toinen salaisuus, koska muutamaa viikkoa myöhemmin kävi ilmi, että hän oli raskaana (mikä selitti kaiken juomansa mintun teen).



Joten tällä kertaa ihmettelemme, mitä muuta hän voisi salata. Ehkä vauva numero kaksi?

Mutta tapaamme lounaalla-hän näyttää très tyylikkäältä pitkillä, ruskeilla, pokerisuorilla hiuksillaan (joka on uudistumassa seuraavaan rooliinsa; Katherinen hiukset muuttuvat enemmän kuin Lady Gaga)-ja tilaamansa suuren lasin punaista vahvistaa ei. Silti on paljon muuta keskusteltavaa…



fa cupin finaali tv

Se on kuin Katherine Kellyn suuri paluu tänä vuonna. Tulet olemaan kaikkialla televisiossa ...

En ole koskaan pitänyt sitä suurena tuotona, mutta luulen niin. Paine! En katso sitä ulkopuolelta, vaan menen yhdestä asiasta toiseen. Aion vain katsoa päiväkirjaani ja katsoa, ​​mihin mahtuu seuraavaksi.

Ensimmäinen asia on herra Selfridgen uusi sarja. Oliko hieman pelottavaa palata töihin sen jälkeen, kun koko viimeinen sarja jäi kesken?

Odotin sitä innolla. Ihmiskuormat olivat uusia; tuottaja ja meikkihenkilöt ja niin edelleen. Joinain päivinä se tuntui todella uudelta ja toisina sama vanha työ, joten se oli molempien maailmojen paras - jännitys uudesta työstä vanhan mukavuudella.

Korsetit on hylätty Mr Selfridgen viimeiseen sarjaan

Joten missä Lady Mae on ollut koko tämän ajan?

Hän meni uudelleen naimisiin ja muutti asumaan Pariisiin, mutta hänen miehensä on jättänyt hänet toisen naisen vuoksi, joten hän palaa Lontooseen myymään Selfridgesin osakkeita. Harry Selfridge suostuttelee hänet jäämään ja saa hänet johtamaan uutta 'ready-to-wear' osastoa.

Hän on työssäkäyvä nainen ja hän on todella hyvä siinä, mikä on hienoa, koska minusta tuntuu aina siltä, ​​että aikakausi, johon hän syntyi, pidätti häntä. Lisäksi Harry on menossa kiskoilta, joten hän on hänelle vähän kivi.

Ja nyt on 1920 -luku, joten hei hei korsetit ...

Jumalani, vihaan korsetteja niin paljon. En voi sietää niitä ollenkaan, olen niin iloinen nähdessäni heidän selkänsä. Hänellä on nyt upeita asuja. Taidan olla 15 -vuotias, oikeastaan ​​aika vanha! He eivät kuitenkaan tehneet minulle mitään meikissä, paitsi panivat harmaan raidan hiuksiin. Vanhenen Hollywood -tavalla.

Ja tämä on viimeinen sarja. Oliko paljon rähinää viimeisenä kuvauspäivänä?

Se ei näytä todelliselta, oikeastaan, se osuu minuun vasta, kun emme palaa muutaman kuukauden kuluttua aloittamaan uutta. Olen aina tiennyt, että näin se menee, ja on todella mukavaa kertoa koko tarina alusta loppuun. Mae on niin erilainen kuin hän oli alussa - hän ei laita niin monta ilmaa ja armoa, hän ei ole niin tiukka, hän päästää irti.

Dragons den painonpudotusjakso
Coronation Street

Katherine näyttelee Beckyä elokuvassa Corrie (Kuva: ITV)

Otit vuoden tauon, kun sait Orlan. Pelkäsitkö, että ihmiset unohtavat sinut poissaolon jälkeen?

Tiedän, että on paljon näyttelijöitä, jotka eivät ottaisi niin paljon aikaa, mutta halusin tehdä sen itselleni, minulle, Ryanille ja Orlalle. Se tuntui oikealta. Minulla ei ole koskaan ollut välivuotta tai yhtään vapaata, ja se on melko täynnä vauvaa. Tiedän työskentelevänä äitinä, että sinulla on kaikki syyllisyys, joten jos voisin viettää tuon ajan hänen kanssaan hänen alkuaikoinaan, se auttaisi meitä hyvin.

Miten löysit sen, ei toiminut ensimmäistä kertaa?

Se oli taivas, olimme vain kuplassa. Orla syntyi Australiassa, josta Ryan on kotoisin, ja tulimme takaisin, kun hän oli seitsemän kuukauden ikäinen. Päiväkirjassani ei ollut mitään, minulla ei ole koskaan ollut sellaista ennen ja rakastin ajatella: 'Minun tarvitsee vain tänään miettiä, mitä aion tehdä illalliselle', ja voisin mennä kauppaan osta ainesosat ja tee sama uudelleen seuraavana päivänä. Se oli terveellistä tekemistä. Ja kun piti palata töihin, tunsin olevani todella valmis.

Olet myös poistunut kuuluisuudesta vähän aikaa ...

Se oli osa Australiaan menemisen vetovoimaa. Tykkään nimettömyydestä. Joskus ihmiset katsoivat minua hieman hassusti, mutta he eivät kuvitelleet näkevänsä minua siellä, joten he eivät uskoneet sen olevan minä. Näytän aina niin erilaiselta eri rooleissa, ihmiset eivät ole koskaan aivan varmoja. Mistä pidän.

Kuinka äiti on muuttanut elämäsi?

En usko, että on, paitsi että seisokkejani on nyt viettää aikaa Orlan kanssa. Mikä ei todellakaan ole seisokkeja. Lähdin Corrielta, koska minulla ei ollut koskaan taukoa, ja kaipasin niin monia asioita, kuten ystävien häitä, ja vain kaipaan elämää. Sain siis tasapainon takaisin. Etsin edelleen tasapainoa.

Miten työskentelevä äiti/ jongleeraaminen menee?

kenen kanssa jahtaajat ovat naimisissa

Tein ensin teatteria, joten minulla oli vapaat päivät, sitten Ryan tuli kotiin klo 6 ja luovutin hänet ja menin teatteriin.
Olin järkyttynyt. Mutta meillä on ihana ihmisten verkosto, Orla menee päiväkotiin päivällä, äitini ja sisareni auttavat. Otamme jokaisen viikon sellaisenaan, jongleeraamme aivan kuten kaikki muutkin. Kaikki koskee levyjen pyörimistä.

Musiikin ääni livenä ITV: ssä Kuvassa: Maria Rainer [Kara Tointon] ja kapteeni Georg Von Trapp [Julian Ovenden].

Katherine The Sound of Musicissa esiintyy Alexander Armstrongin, Kara Tointonin ja Julian Ovendenin kanssa (Kuva: ITV)

Juuri ennen joulua näimme sinun tekevän upeaa työtä The Sound Of Music Live -paronitarina. Kuinka pelottava se oli?

Olen varmaan vihainen. Osani oli suurempi kuin luulin. Luulin olevani vain viidenneksessä, sitten katsoin käsikirjoitusta ja sanoin: 'Argh, olen itse asiassa noin kolmanneksessa'. Ja minun piti tehdä kaksi kappaletta. Kun minulta kysyttiin, ajattelin: 'En tee sitä, en missään tapauksessa'.

Tein live -Corrien enkä todellakaan halunnut mennä sinne uudelleen, varsinkin kun en tiennyt hahmoa tai sarjaa. Mutta tapasin ohjaajan ja hän vakuutti minut, uskoin todella häneen. Paronitar oli tässä versiossa aivan erilainen, ei todellakaan outo ja outo konna.

Olet myös Happy Valleyn uudessa sarjassa ...

Luoja Sally Wainwright sanoi, että pohjimmiltaan hän kirjoitti osan minulle. Hahmo on kotoisin kotoani ja kävin jopa samassa koulussa kuin minä.

Se on edelleen hyvin paljon Sarah Lancashiren esitys ... mutta pelaan etsivä tarkastajaa. Julie Hesmondhalgh, jonka kanssa tein niin läheistä yhteistyötä Corrie [hän näytteli Hayleyä], on myös mukana. Meillä ei ollut kohtauksia yhdessä, enkä edes nähnyt häntä hotellissa tai mitään. Mikä sääli.

Mitä sanoisit, jos Orla haluaisi näyttelijäksi?

En kannustaisi, mutta en lannistaisi sitä. Vanha sananlasku sanoo, että jos voisit tehdä jotain muuta, mistä nauttisit yhtä paljon kuin näytteleminen, sinun pitäisi tehdä se. Mutta jos ei ole, niin ei ole ja siinä kaikki. On parempi kokeilla ja epäonnistua kuin koskaan yrittämättä, voit olla rauhassa tietäen, että annoit sille mahdollisuuden.

Mikä tahansa pyrkimystyö on vaikeaa, koska kaikki haluavat tehdä sen. Kun koeskelin RADA: ta vuonna 1998, siellä oli 7000 ihmistä koepaikoilla 30 paikkaan ... Haluaisin mieluummin, että hän tekisi jotain muuta, näyttelemisestä on suuria palkintoja, mutta se on todella vaikeaa.

Onko uudenvuodenlupauksia?

En todellakaan tee sitä kaikkea. Jos teen säännön, rikkoan sen heti.

mike ja zara tindall

Entä vauva numero kaksi, onko se vuoden 2016 korteissa?

Emme ole edes maininneet sitä vielä, ja luulin, että olisimme jo tähän mennessä. Olen yksi kolmesta, ja toivoisin sitä myös Orlalle, mutta olemme niin tyytyväisiä häneen, että voisimme jatkaa sitä vain olemalla kolme. Veljeni sai juuri vauvan ja toinen veljeni on pian, joten hänellä on pieniä serkkuja. Menen vaistoni mukaan, kun aika näyttää sopivalta.

Entä tämän vuoden työ, mitä toivot tekeväsi, mitä et ole vielä tehnyt?

En myöskään koskaan ajattele sitä. Täytyy katsoa mitä tulee. Jos olen tehnyt telkkaria, haluaisin ehkä teatteria tai toisinpäin. Otan asiat sellaisina kuin ne tulevat. Minulla ei ole suunnitelmaa, mene vain virran mukana.

En todellakaan ole unelmoija - minulla ei ollut koskaan teini -ikäisenä seinälleni julisteita pojista, olen hieman liian realistinen siihen. Olin kuin: 'En koskaan tapaa heitä, mitä järkeä?' Olen aina niin kiireinen, minulla ei ole aikaa ajatella, ja jos olisin, lukisin sen sijaan kirjan. Herranjumala, kaipaan sitä.

Herra Selfridge alkaa ITV: stä perjantaina klo 21.00

Katso Myös: