Rouva Hinch jakaa tärkeimmät vinkit saadakseen hämmästyttävän tuoksuvan pyykin - ja tuotteita, joihin hän vannoo

Rouva Hinch

Horoskooppi Huomenna

Rouva Hinch on tuonut markkinoille uuden pyykinkokoelman(Kuva: Lenor/lihavoitu alue)



Sosiaalisen median siivoustähti Sophie Hinchcliffe, AKA Mrs Hinch, on julkaissut rajoitetun erän Rose Wonderland Bold and Lenor -kokoelman.



Kokoelmassa on kaksi tuotetta, Bold Rose Wonderland All-in-1 PODS ja Lenor Rose Wonderland Fabric Conditioner.



Alex bowen rakkaussaari

Molemmat tuotteet ovat nyt ostettavissa Home Bargains -myymälöissä valtakunnallisesti, ja niiden on kuvattu olevan 'raikas ja raikas tuoksu, joka on täytetty puuvillakukilla ja kukkaistuoksuilla ja lämpimällä myskin ripauksella'.

Puhuessaan kokoelmasta rouva Hinch sanoi: ”Kuten kaikki Hincherini tietävät, rakastan ehdottomasti Lenoria ja Boldia - ja olen käyttänyt niitä niin kauan!

'Kun P&G kysyi minulta, haluaisinko työskennellä heidän kanssaan yhdessä rajoitetun painoksen kokoelman luomiseksi, en vain voinut uskoa sitä!



'Olen niin innoissani saadessani vihdoin näyttää sinulle rajoitetun erän Rose Wonderland Laundry Collection -mallistoni.'

Instagram

Hän jatkoi: 'Rakastan viihtyisää talvi -iltaa ja halusin, että tämä tuote todella herättää tämän tunteen elämään. Luulen, että Rose Wonderland on täydellinen unelmatiimi talveksi. Toivottavasti nautit sen käytöstä yhtä paljon kuin minä. '



Siivousguru jakoi joitain 'hämmästyttäviä' pesuvinkkejä, jotka hän oli vuosien varrella oppinut, ja paljasti tuotteet, joita hän rakastaa käyttää pesiessään perheensä vaatteita.

Tässä on hänen seitsemän vinkkiä:

1. Joten numero yksi ja paras vinkki, jonka olen oppinut, on #PodThrowPourAndGo. Se on hieno pieni riimi, joka auttaa minua muistamaan parhaan tavan lisätä pyykkiä. Laitat podin ensin sisään ja heität sitten tuoksuvahvistimesi sisään (en voi saada tarpeeksi niiden hajua), kaadat kangashoitoaineesi, lisäät vaatteesi ja olet valmis menemään!

2. Miksi pod ensin? Tämä järkytti mieltäni, mutta se on nyt niin ilmeistä. Sinun on aina asetettava palkki tyhjään rumpuun ennen vaatteitasi tai lakanoidesi, koska kone täyttyy vedestä alhaalta, jolloin podsi liukenee kunnolla eikä vaatteiden päälle!

Rouva Hinch on jakanut parhaat vinkkinsä pyykinpesuun (Arkistokuva) (Kuva: Getty Images/iStockphoto)

3. Hincherini tietävät, kuinka paljon rakastan pyykin raikasta tuoksua. Siksi käytän aina unelmien tiimiä palkoja, tuoksuja ja kankaanhoitoaineita. Yhdessä ne jättävät vaatteet puhtaiksi, pehmeiksi ja tuoksuvat aivan uskomattomiksi.

sika ihmiskasvoin

4. Lenor -kuivausrummut ovat minulle toinen tuote. Ne auttavat suojaamaan vaatteita rypistymiseltä ja staattiselta tarttumiselta, mutta myös tuoreuden menetykseltä kuivausrummun lämmöstä, mutta muut hakkerit, joita voit käyttää niiden tekemiseen, on pakko saada! Laita yksi kuntosalipussiin, matkalaukkuun tai likaiseen pyykkikoriin, jotta kaikki tuoksuu raikkaalta. Lisää yksi kaappiin, jossa pidät pyyhkeet, ja olet taivaassa suihkun jälkeen.

5. Toinen yksinkertainen vinkki, jota en tiennyt vasta äskettäin ... Älä täytä pesukonetta liikaa! Sinun pitäisi jättää noin nyrkisi koko yläreunaan. Tämän tilan ansiosta vaatteet voivat liikkua rummun ympärillä ja saippua puhdistaa vaatteesi. Ei ole mitään pahempaa kuin pestä uudelleen.

6. Seuraajilleni herkällä iholla tai pienillä lapsilla minulla on sinulle pesula -unelmatiimi - Fairy Non Bio Pods ja Fairy Snuggly pehmeä kangashoitoaine! Fairy Non Bio -palot tarjoavat hellävaraisen hygieenisen puhdistuksen, ja Fairy Snuggly Soft Fabric hoitoaine tasoittaa vaatteidesi kuidut jättäen ne erityisen pehmeiksi herkän ihon viereen ja tuo samalla hellävaraisen tuoksun. Ronnie rakastaa sitä ja niin minäkin, koska se tarkoittaa, että saan parhaat halaukset komeilta ja ilman ihon ärsytystä!

7. Ronnien turvaaminen on aina tärkein prioriteettini, eikä se eroa toisistaan ​​pyykin suhteen. Palkkipakkaus tulee aina sulkea napsautuksella. Tämä vaikeuttaa pienten käsien avautumista - se jopa järkytti minua! Varmista lopuksi, että säilytät pyykkituotteesi korkealla ja lasten ulottumattomissa.

Onko sinulla tarina jakaa? Haluamme kuulla kaiken siitä. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen yourNEWSAM@NEWSAM.co.uk

Katso Myös: