MTV VMA 2013: Lady Gaga avaa palkintonäyttelyn boosille ja huijareille

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Lady Gaga avasi MTV Video Music Awards 2013 -kilpailun New Yorkissa sunnuntaina



Hän palasi vasta lavalle, kun hän oli saanut lonkkavamman esityksen aikana tänä vuonna, mutta näyttää siltä, ​​että jotkut eivät ehkä pidä hänen paluutaan niin hyvin kuin fanit.



Lady Gaga avasi MTV VMA: t New Yorkissa sunnuntai -iltana laulamalla uusimman singlensä 'Suosionosoituksia', mutta huutoa ja pilkkaa oli kuultava hänen noustessaan lavalle.



Näyttää siltä, ​​että laulaja on saattanut pumpata äänen Barclays Centeriin osana esitystä hänen laulunsa nimen perusteella, mutta se ei ollut niin hyvä yö kaikille näytöksille.

Tähti löysi itsensä lohduttavalta poikabändiltä One Direction backstage -tapahtumasta sen jälkeen, kun jotkut yleisön jäsenet kohtasivat heidät negatiivisesti, kun he näyttivät noutavan palkintonsa Kesän paras kappale -kategoriassa parhaasta kappaleestaan ​​koskaan.

Gaga vihjasi, että hän oli pumpannut pumput stadionille



Tervehdys viisi poikaa kulissien takana Gaga, joka oli näkyvästi järkyttynyt, kun heitä huudettiin näyttelyn aikana, tarjosi lohduttavia sanoja sanoessaan, että hän vihjasi, että hänellä oli äänet esityksen aikana.

Hän kertoi bändille: 'Älä uskalla antaa noiden ihmisten huijata sinua. Jos kuulin mitä kuulin siellä, haluan vain kertoa teille, että ansaitsette kaiken menestyksen.



'Haluan lähteä heti. En halua jäädä, koska en halua olla huoneessa, jossa ihmiset huutavat. '

Lady Gaga esiintyy MTV Video Music Awards -gaalassa Katso galleria

Katso Myös: