'Paljon parempi!' TOWIEn Chloe Sims hämmästyttää faneja dramaattisella muotoilullaan

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Chloe Sims näytti maailmasta pois tavanomaisesta itsestään(Kuva: Instagram)



Yksi TOWIE -naisista Chloe Sims ei yleensä lähde kotoa ilman tahratonta meikkiä ja hiuksensa täydellisesti muotoiltuina.



Mutta todellisuustähti hämmästytti fanejaan uskomattomalla ilman meikkiä selfiellään Instagramissaan - näytti nuoremmalta kuin 35 vuotta. Hän kirjoitti tekstin Minulle.



Fanit tulvittivat häntä kohteliaisuuksilla ja vaativat, että hänen tuoreen ilmeensä oli suuri parannus. Yksi kirjoitti: Älä käytä meikkiä, et todellakaan tarvitse sitä ollenkaan.

Toinen sanoi: Et todellakaan tarvitse meikkiä ihanana sellaisena kuin olet.

Yksi lisätty: Chloe näytät aivan upealta ilman meikkiä. Ei sillä, että et näytä kauniilta sen kanssa, mutta rakastan luonnon kauneutta.#



Chloe Sims kohteli fanejaan meikittömällä selfiellä (Kuva: Instagram)

Ja yksi sanoi: Niin paljon parempi.



Tämä tulee sen jälkeen, kun Chloe herätti huhuja hänen ystävyydestään Pete Wicksin kanssa oli tullut jotain enemmän - parin viettäessä joulua yhdessä.

Joululahjakuvissa Pete ja Chloe näyttivät kodikkailta, kun heitä ympäröivät erilaiset joulukuuset - kun he olivat ratkaisseet erimielisyytensä kyynelinen TOWIE -jakso marraskuussa.

tietokilpailun kysymykset ja vastaukset 2020

Chloe on tunnettu rakkaudestaan ​​meikkiin (Kuva: ITVBe)

Pariskunta katsoi syvälle keskusteluun, kun Pete otti oluen kiinni - ja vaikka Dan Edgar halasi häntä, hänellä näytti olevan vain silmät Chloelle, joka oli pukeutunut juhlavaan punaiseen turkistakkiin.

Ja The Sunille puhuneen sisäpiirin mukaan pieni rakkausottelu, joka on tehty todellisuudessa TV -taivaassa, on korteilla - suuresti Meganin vihalle.

He sanoivat: Näyttelyn fanit näkivät Meganin järkyttyneen kodikkaasta suhteestaan ​​ja sai hänet näyttämään epävarmalta - mutta tämä vain osoittaa, että hän oli koko ajan oikeassa.

Katso Myös: