Äiti saa vihdoin naapurit - kun hän on asunut yksin uudisrakentamisalueella 10 vuotta

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Laura O.

Laura O'Donnell, tytär Shannon Warren ja poika Harvey Woods(Kuva: Laura O'Donnell)



Viiden lapsen äidille on kerrottu, että hän saa naapureita asuessaan asuinalueella 10 vuotta yksin.



Laura O'Donnell muutti perheensä yhteen entisistä näyttelykoteista, jotka oli rakennettu tontille Wrexhamissa.



on steve wright naimisissa

Tuolloin kartano oli vielä rakennustyömaa, mutta hän odotti muiden talojen nousevan nopeasti ja odotti ihmisten muuttavan sisään.

Vain Harron Homes, joka rakensi Lauran kodin Heol Berwyniin, Cefn Mawriin, ei koskaan lähtenyt kehittämään maata. Asiasta kertoo North Wales Live .

Paikka jäi keskeneräiseksi, ja Lauran ainoat naapurit olivat likaa ja roskia asuneet rotat.



Mutta nyt Laura ja hänen lapsensa saavat vihdoin yhteisön asua, kun sivusto myytiin Walesille ja West Housing and Anwyl Partnerships on saanut 5,2 miljoonan punnan kehityshankkeen 34 asunnolle.

Uskotaan 18 kuukauden kuluttua, että Laura voi keskustella puutarhan aidan kanssa muiden asukkaiden kanssa - mutta hän myöntää, että lähes 10 vuotta ilman naapureita tarkoittaa, että hänestä on tullut hieman 'epäsosiaalinen'.



Laura O & Donnell

Laura, temppu-nainen ja viiden äiti, odottaa naapureita (Kuva: Laura O & Donnell)

36-vuotias mies, joka on työskennellyt ympäri maailmaa stuntinaisena elokuvissa ja televisio-ohjelmissa, sanoi: 'Kun muutimme sisään, se oli ainoa rakennettu talo, eikä se ollut paras paikka, koska viemäröinti on lähellä .

paras paikka myydä matkapuhelinta

'' Loput kartanosta pysyivät sellaisina kuin ne olivat, ja minä katselin tuon paskan reiän yli vuosia, ja meillä oli täällä ongelmia rottien kanssa.

'' Kun koteja rakennetaan, on mukavaa, että lapset saavat vihdoin ystäviä leikkimään, vaikka olen vähän epäsosiaalinen, kun olen lopettanut työn, joten tietyllä tavalla on ollut mukavaa olla täällä vain niitä!

'Rakentamisen aikana tulee olemaan vaikeita 18 kuukautta - minulla on ADHD -poika, joka on altis melulle, joten se on vaikeaa.

`` Kun se on tehty, on mukavaa, että meillä ei ole näkemystä nyt ja että lapsilla on naapureita. ''

Valitettavasti koronaviruspandemia pysäytti Lauran maailmanlaajuisen uran.

Mutta hän on hyödyntänyt lukitsemista parhaalla mahdollisella tavalla ja käyttänyt ylimääräistä aikaa kotona oman yrityksen luomiseen.

Laura sanoi: ”Se ylimääräinen aika lasteni kanssa sulkujen vuoksi on ollut mukavaa ja olen keskittynyt uusiin yrityksiin - mukaan lukien perheliikuntatalo ja retki Pohjois -Walesiin.

'Olen matkustanut maailmaa, eikä Pohjois -Walesin kaltaista paikkaa ole, joten haluan näyttää sen muille.'

Katso Myös: