Kahden lapsen äiti muuttaa kylpyhuoneen kokonaan vain £ 95: llä käyttämällä B&M- ja eBay-tarjouksia

Säästää Rahaa

Horoskooppi Huomenna

Remontti maksaa vain 95 puntaa



Walesin äiti ja DIY -hakkeri Charlotte Greedy oli saanut tarpeekseen vanhasta kylpyhuoneestaan, eikä aio antaa pienen budjetin häiritä sen muuttamista.



Sen sijaan 27-vuotias Pontyclunista käytti kekseliäisyyttä eikä roiskuttanut käteistä saadakseen upean lopullisen vaikutuksen alle 100 puntaa.



'Kylpyhuone oli täysin rikki, likainen ja karkea, joten se tarvitsi uudistuksen, mutta minun piti tehdä se budjetilla, koska olin juuri muuttanut', Charlotte kertoi rahaa säästävälle yhteisölle LatestDeals.co.uk .

Joten kahden lapsen äiti, joka jakaa työnsä Instagramissa osoitteessa @missgreedyshome, lähti etsimään asioita sen muuttamiseksi, mikä ei maksaisi Maata.

`` Ostin rullin funky -vinyyliä B&M: ltä 39,99 puntaa, ostin ruiskuliimaa ja kynäveitsen ja asensin uuden lattian olemassa olevan lattian päälle '', hän sanoi.



Ostin sitten ebaystä pesualtaan alle sijoitetun säilytyslaitteen piilottaaksesi kaikki näkemäsi putkistot, maalasin seinät halvalla 10 £: n valkoisella maalilla B&Q: lta ja se muuttui täysin. Kokonaiskustannukset olivat vajaat 95 €!

Miltä kylpyhuone näytti ennen työn aloittamista



Charlotte sai idean muutoksestaan ​​ostoksilla ollessaan.

'Minulla oli idea, kun menin paikalliseen koti-DIY-myymälääni ja näin hämmästyttäviä funky-marokkolaistyylisiä lattialaattoja, hän sanoi.

Ajattelin, että on oltava halvempi tapa saada tämä ilme!

-Huomasin verkossa, että B&M myi myymälässä marokkolaistyylisen vinyylin, joten suuntasin suoraan paikalliseen Cardiff Bayssä, ja jäljellä oli yksi rulla-tulos!

taivas elokuva lokakuussa 2019

Upea valmis vaikutus maksoi vain 95 puntaa

'Ostin sprayliimaa ja kynäveitsen, menin kotiin ja maalasin seinät valkoisiksi ja laitoin sitten lattian.

Seuraava asia oli piilottaa putket - olin nähnyt joitain altaan altaan kaappeja B&M: ssä, mutta yksikään niistä ei vastannut aihetta.

Katsoin ebaysta ja löysin harmaani, jossa oli puinen yläosa, tilasin sen ja se oli valmis!

'Vinyyli on erittäin helppo laittaa itse ja jos joku haluaa päivittää kylpyhuoneensa budjetilla, suosittelen lämpimästi hankkimaan 'siellä' -lattian, koska se luo upean vaikutelman!

Charlotte saa nyt kohteliaisuuksia kylpyhuoneestaan

Ja kahden äiti ei voisi olla onnellisempi lopullisesta vaikutuksesta.

- En uskonut, että siitä tulee niin hieno kuin se on, Charlotte sanoi. Nyt minulla ei ole tarvetta remontoida kylpyhuonetta pitkään aikaan.

- Saan niin paljon kohteliaisuuksia lattiasta - ihmiset ajattelevat, että ne ovat todellisia laattoja!

Katso Myös: