Äidin Vodafone -laskun varoitus 'häiriön' jälkeen jättää hänelle 240 puntaa taskustaan

Vodafone Group Plc

Horoskooppi Huomenna

Jotkut Vodafone -asiakkaat ovat saattaneet olla ylihinnoiteltuja(Kuva: AFP)



Kahden lapsen äiti kehottaa ihmisiä tarkistamaan Vodafone-laskunsa sen jälkeen, kun hän oli yli 240 puntaa.



Jackie Reid, 48, oli hämmästynyt, kun hän katsoi pankkitiliotteitaan ja näki, että yhtiö oli veloittanut häneltä kolme kertaa tavanomaisen summansa - ja jätti hänet yliluottoon.



kuka on harvey price isä

Ja lisätäkseen loukkaantumista loukkaantumiseen, NHS: n Birminghamin työntekijän oli taisteltava saadakseen rahansa takaisin.

Jackie huomasi ongelman ensimmäisen kerran, kun hän sai ilmoituksen Halifaxilta, jossa sanottiin, että hän oli ylittänyt tililuotonsa ja että siitä voidaan veloittaa pankkikuluja.

'10-vuotiaan poikani pankkitili on linkitetty omalleni, joten aluksi luulen, että se saattaa olla jotain, mitä hän vahingossa napsautti' ', hän kertoi NEWSAM Online -lehdelle.



Jackie tarkisti heti pankkitiliotteensa ja huomasi, että Vodafone oli laskuttanut häntä 370 puntaa tavallisen 130 punnan maksun sijasta - lähes kolme kertaa tavanomaisen summan.

'Olin töissä kokouksissa, kun sain tietää, joten menin heti verkkoon puhumaan Vodafonen verkkokeskustelupalvelulle', hän selitti.



Onko Vodafone laskuttanut sinua liikaa? Ota yhteyttä: emma.munbodh@NEWSAM.co.uk

Jackie sanoo, että tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun hänen laskunsa ovat vaikuttaneet (Kuva: Staffordshire Sentinel)

'Palvelu, jonka sain yhteydenoton jälkeen, oli ehdottomasti houkutteleva.

- Henkilökunta näytti olevan irti, eikä olisi voinut tehdä selväksi, että he eivät olleet kiinnostuneita. He eivät edes tarjonneet korvausta minulle.

Sitten he selittivät, että se liittyy laskutushäiriöön, joka on ollut käynnissä tammikuusta 1. 2020 lähtien. Ajattelin, miksi et kertoisi asiakkaalle, jos näin on?

`` On vaikutettava moniin ihmisiin. ''

Jackie sanoi, että neuvonantaja myönsi lopulta, että häneltä oli laskutettu ylihintaa, mutta sanoi, että he hyvittävät hänen tilinsä.

'On tammikuu - monet joutuvat odottamaan palkkapäivää seitsemän viikkoa. Ihmiset tarvitsevat rahaa ', hän sanoi.

Lopulta äiti onnistui vakuuttamaan Vodafonen antamaan täyden hyvityksen - he sanoivat kuitenkin, että tämä kestää noin viisi työpäivää.

'Se ei vain ole tarpeeksi hyvä', Jackie sanoi.

Jackien täytyi soittaa yhtiölle saadakseen rahat takaisin (Kuva: Universal Images Group Getty Imagesin kautta)

'Minulla on ollut ongelmia laskuissani aiemmin. Viime vuonna Vodafone perui NHS -alennukseni kertomatta minulle.

- Laskuni nousivat ilman varoitusta. Ajattele vain, kuinka monta NHS: n työntekijää siellä on voinut vaikuttaa. Se tuntuu vain niin korruptoituneelta. '

Lopulta Jackie sanoi, että hän vei kyselyn Halifaxiin toivoen, että he voisivat auttaa häntä saamaan välittömän hyvityksen.

- Menin pankkiin kysymään, voisiko se palauttaa, koska olin huolissani siitä, että joudun maksamaan ylimääräisiä maksuja ylitililläni. He olivat todella tukevia. '

Jackie väittää, että Halifaxin työntekijä kertoi hänelle myös, että Vodafone -ongelma on vaikuttanut useisiin muihin tilinomistajiin, mikä johti heihin takaisinperinnän avulla rahan takaisin saamiseksi.

NEWSAM Money on kääntynyt Vodafonen puoleen saadakseen kommentin.

James Walker osoitteessa Resolver.co.uk sanoi: ”Verkkolaskujen ongelma on se, että puhelinyrityksen tekemät virheet on helppo jättää huomaamatta.

'Ja masentavaa, tämä tapahtuu useammin kuin ihmiset ajattelevat. Jos olet Vodafonen asiakas, kannattaa tarkistaa viimeinen laskusi nyt. '

mitä 150 tarkoittaa

Hän jatkoi: ”Jos sinulla on määräaikainen työsopimus, ota tavaksi tarkistaa kaikki, mikä lisää laskua. Ja jos tariffisi on vaihteleva, käytä kaksi minuuttia kuukaudessa tarkistaaksesi, että laskutettava summa on oikea.

'Jos sinulla on ongelma, tee valitus - ja vie se oikeusasiamiehelle ilmaiseksi, jos et pääse mihinkään. Mitä enemmän ihmiset puhuvat, sitä vaikeampaa yritysten on tehdä & apos; virheitä & apos; tulevaisuudessa.'

Lue lisää

Parhaat rahatarinat
Morrisons myy pääsiäismunia hintaan 25 p Lomautuspäivä vahvistettu KFC avaa jälleen 100 myymälää toimitettavaksi Supermarkettien toimitusoikeudet selitetty

Mikä kuukausi vaikuttaa?

Jackie sanoo, että maksu, jonka hän sai 13. tammikuuta, olisi liitetty hänen joulukuun käyttöönsä. Laskutuspäivät vaihtelevat kuitenkin yleensä asiakkaan mukaan, joten kannattaa pitää silmällä Vodafone -sovellusta tai & quot; tilisi & apos; sovelluksen osiosta varmistaaksesi, että tiedät seuraavan laskusi summan.

Mitä tehdä, jos huomaat ristiriitoja tiliotteessasi?

Ota yhteyttä Vodafoneen, jos huomaat virheen laskutuslaskelmassasi. Voit tarkistaa ilmoituksesi sovelluksen kautta tai kirjautumalla sisään verkossa. Jos sinua on jo laskutettu, tarkista tiliotteesi.

Jos havaitset ristiriitoja, sinulla on oikeus saada rahat takaisin, mutta tämä voi kestää jopa viisi työpäivää.

Jos yritys kieltäytyy myöntämästä virhettä tai olet tyytymätön niiden lopputulokseen, voit laajentaa sen riippumattomalle Vaihtoehtoinen riitojenratkaisujärjestelmä (ADR) .

Ofcom on hyväksynyt kaksi ADR -järjestelmää - CISAS ja Oikeusasiamiehen palvelut: Viestintä .

Katso Myös: