Poikaystäväni päivät ovat ohi, mutta riisun itseni lavalta: Jill Halfpenny paljastaa kaiken

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Vielä sydämeltään villi? Jill lyö voiton(Kuva: PA)



Jill Halfpennyn houkuttelevat alusvaatteet napit keräävät pölyä äitinsä parvelle ja Strictly -tähti pitää sen mielellään.



Siskonsa rohkaisusta huolimatta Jill vaatii, että vuoden 2004 napsautukset eivät koskaan näe päivänvaloa enää.



36-vuotias, joka näytteli elokuvissa EastEnders, Waterloo Road, Coronation Street, Byker Grove ja Wild At Heart, myöntää nyt vihaavansa riisumista ruudulta.

Mutta hänellä ei ole vaikeuksia suorittaa rutiininomaisia ​​rutiineja pakatussa teatterissa, kunhan näyttelyssä ei ole nännejä!

Jill sanoo, ettei ollut koskaan ajatellut tehdä seksikkäitä valokuvia poikien magille.



Grove on sydämessä: Nuorena Byker Grove -alueella (Kuva: BBC)

Sitten puhelin soi ja minulta kysyttiin. Ja jos olen rehellinen, se oli hieman imartelevaa, hän myöntää.



Egosi saa vauhtia, että joku luulee sinun pystyvän siihen, ja minä vain sanoin: 'kyllä, miksi ei?'.

Mihin victoria Wood kuoli

Sitten olet paniikissa viikkoja sen jälkeen, miltä he näyttävät, mutta oli todella hauskaa tehdä se.

He toivat ranskalaisen naisvalokuvaajan ja se oli mukava kokemus.

Hitch: Naimisiin Philin kanssa EastEndersissä (Kuva: BBC)

- Nautin itsestäni, mutta se on luultavasti tilaisuus, joka on ehdottomasti ollut ja mennyt.

Kun teet sen, he lähettävät sinulle laukauksesi suuressa kehyksessä, jotta ne asetetaan takkapeittosi yläpuolelle, mutta omani ovat piilossa kaukana. Luulen äitini parvella.

Siskoni kysyy aina, miksi en laita sitä jonnekin. Mutta mihin voit laittaa sen?

- Jos laittaisin sen käytävälle, se olisi vain väärin. Jos laittaisin sen makuuhuoneeseen, se olisi todella hämmentävää!

Ehkä jos kumppanillani olisi toimisto tai jotain, missä kukaan muu ei käynyt ... mutta he pysyvät parvella toistaiseksi.

Corrie -rooli: Rebeccana Sean Wilsonia (Martin Platt) vastapäätä (Kuva: Granada)

-Perheeni on kuitenkin todella rento tällaisissa asioissa. He olivat kunnossa sen kanssa.

Kävelit ympäriinsä bikinit, joten mitä eroa sillä on joidenkin alusvaatteiden välillä?

Huolimatta imartelevista valokuvista ja runsaista miespuolisista ihailijoista, entinen Strictly Come Dancing -mestari suhtautuu hieman kiivaasti raivokkaiden kohtausten esittämiseen.

numeroiden enkeli merkitys

Hän sanoi: Olen tehnyt seksikohtauksen telkkarissa, Touching Evilissä, ja olen tehnyt pari lavalla.

'' Itse asiassa et uskoisi sitä, mutta lava on paljon helpompi - en ole läheskään niin huolissani siitä.

Voittaja: Jill ja Darren Bennett Strictly -palkinnolla (Kuva: PA)

Asia on, että telkkarissa saattaa olla miljoonia ihmisiä katsomassa ja sinulla olisi kaikki vaatteet pois, mutta ne teatterin vaatteet, jotka olen tehnyt, joissa minun täytyi nostaa hame ylös ja sellainen asia, oli helpompaa, koska se on hetkessä ja sinä vain menet sen kanssa.

Piers Morgan Spurs -paita

'Kun teet sen telkkarissa, se on niin kiusallista, ihmiset kehottavat sinua kääntämään hieman päätäsi, tekemään kasvoja ... mutta en tee nännejä!

Jill, joka on tällä hetkellä pääosassa West Endin herätyksessä 1970-luvun klassikko Abigail's Partyissa, löysi mainetta lukuisilla johtavilla rooleilla korkean profiilin esityksissä.

Mutta Geordie -näyttelijä sanoi, että BBC: n Strictly -sarjan toisen sarjan voittaminen antoi hänelle mahdollisuuden jättää jälkeensä kuuluisa roolinsa salapoliisina Kate, joka meni naimisiin Phil Mitchellin kanssa EastEndersissä.

Hän sanoo: Olen onnistunut välttämään muistamisen aivan kuten hahmoni EastEndersistä ja muista esityksistä.

Se voi johtua siitä, että se on tiukasti päällä.

Ilmaistuna: Kalenterissa Tytöt

'Kun tein sen, olin juuri lähtenyt EastEndersistä ja kaikki tiesivät minut hahmoni nimenä, mutta siihen mennessä kun olin ollut tiukasti, kaikki tunsivat minut jälleen Jill Halfpennyksi, se antoi minulle oman identiteettini takaisin.

Sen sijaan, että 'se on Kate EastEndersistä', se oli 'se Jill Halfpenny, joka teki jiven'. Tiukasti tekeminen oli onnea.

Olin toisessa sarjassa - ensimmäinen oli menestys, mutta siitä ei ollut tullut jättiläinen kuin nyt.

- En tiennyt, että se toisi minulle sen, mitä se teki, mistä olen todella kiitollinen.

Silti en tekisi muita todellisuusnäytöksiä. Et halua ansaita elantosi todellisuuskilpailujen järjestämisestä.

Juhlatyttö: Jill pelaa nyt Abigailia West Endissä (Kuva: Catherine Ashmore)

Viimeisimmässä teatteriroolissaan Jillillä on haastava tehtävä esittää Beverly, osa, jonka Alison Steadman teki tunnetuksi BBC: n alkuperäisessä TV -näytelmässä.

Jill sanoi: Kun olin saanut osan, jonka todella tapasin Alisonin eräässä tapahtumassa ja se oli hyvin pelottavaa, mutta siunaa häntä, hän keskusteli mielellään siitä, vaikka häneltä on varmasti kysytty 10 000 kertaa.

Olen joutunut kieltämään itseni katsomasta alkuperäistä hänen kanssaan, koska se on niin tunnettu enkä halua ihmisten sanovan, että kopioin häntä ja etten ole yhtä hyvä.

'Minun on tehtävä oma versio, mutta Alison oli aivan ihana ja antoi minulle paljon hyviä vinkkejä.

Mutta Jill myöntää, että hänen kiireisen työelämänsä tasapainottaminen äidiksi nelivuotiaalle pojalle Harveylle on hankalaa, vaikka hänen uusi kumppaninsa Chris Ellis-Stanton, jonka hän tapasi, kun he näyttivät yhdessä West Endin Legally Blonde -elokuvassa, ovat avuliaita.

Onnellinen: uuden miehen Chris Ellis-Stantonin kanssa

Jill sanoo: Minun täytyy vain tasapainottaa se niin hyvin kuin voin - ilmeisesti se on joskus vaikeaa, mutta jotenkin minä ja Harveyn isä saamme sen toimimaan.

'Sinun täytyy. En ole enää hänen isänsä kanssa, ja hän on myös näyttelijä, joten onneksi näyttää siltä, ​​että kun työskentelen, hän ei ole ja päinvastoin, joten onnistumme saamaan sen toimimaan jotenkin.

mitä 43 tarkoittaa

Kun sinulla ei ole lapsia, ihmettelet, miten voit koskaan yhdistää työ- ja perhe -elämän, mutta sitten sinulla on lapsi ja yhtäkkiä sinun on vain jatkettava sitä ja tehtävä se.

Chris on auttanut hienosti kaikessa. Joten asiat ovat fantastisia juuri nyt. Jillin on vain pidettävä nuori Harvey poissa mummonsa ullakolta ...

* Jill Halfpenny esiintyy Abigail's Party -tapahtumassa Wyndham’s Theatressa Lontoossa 1. syyskuuta asti. Liput saat soittamalla numeroon 0844 482 5120.

Katso Myös: