'Hyvitykseni on lähetetty luottokortille, jonka olen peruuttanut' - oikeutesi menetettyihin rahoihin

Luottokortit

Horoskooppi Huomenna

Monet ihmiset ovat maksaneet luottokorttilaskunsa - ja sulkeneet ei -toivotut tilit - Covid -pandemian alkamisen jälkeen(Kuva: Getty)



Covidin ansiosta kauppiaat ovat käsitelleet huomattavan määrän hyvityksiä tapahtumien, kuten lomien ja häiden, peruuttamisen vuoksi.



Usein nämä hyvitykset on lähetetty takaisin ostoksen maksamiseen käytetyille luottokorteille - mutta tämä on aiheuttanut uuden ongelman korttien ostamisen yhteydessä.



Kun elinkeinonharjoittaja antaa hyvityksen, se yleensä palaa takaisin samalla menetelmällä kuin alkuperäinen maksu. Joten jos maksat luottokortilla, hyvitys lähetetään takaisin kyseiselle kortille.

alessandra-ambrosio alasti

Monet ihmiset ovat kuitenkin peruuttaneet luottokorttinsa pandemian aikana ja ovat siksi huomanneet, että he eivät voi käyttää käteistä.

Joten mitä tapahtuu hyvityksellesi?



tina malone jon venables kuva

Saanko rahat takaisin?

Jos peruutat kortin, rahat lähetetään tilille (Kuva: Getty Images)

Hyvä uutinen on, että hyvityksesi on turvassa, sillä kortin tarjoaja laittaa rahat pelitilille.



Huono uutinen on, että rahan saaminen voi kestää kauan.

worzel gummidge täti sally

Neuvoni: jos odotat hyvitystä tavaroista tai palveluista, joista maksoit peruuttamallasi kortilla, kerro siitä välittömästi kauppiaalle ja pyydä hyvitystä maksamaan vaihtoehtoisella menetelmällä.

Saat viimeisimmät neuvot rahasta, uutisia ja apua suoraan postilaatikkoosi - rekisteröidy osoitteessa NEWSAM.co.uk/email

Positiivinen saldo luottokorttitileillä

Kun hyvitys käsitellään takaisin kortille, se voi luoda positiivisen saldon tilillesi - yleensä silloin, kun olet jo maksanut viimeisimmän korttilaskun.

Tämä saattaa aiheuttaa ongelmia, koska luottokortteja ei ole suunniteltu pitämään rahaa samalla tavalla kuin käyttö- tai säästötili.

Tästä syystä kuluttajia ei kannusteta pitämään positiivisia saldoja luottokortilla.

Jos korttisi saldo on positiivinen ja käytät sitä todennäköisesti pian uudelleen, seuraavat ostoksesi korjaavat tilanteen.

Mutta jos et aio käyttää luottokorttiasi uudelleen lyhyellä aikavälillä, pyydä korttiyhtiötä siirtämään ylijäämä tilillesi. Älä nosta rahaa pankkiautomaatin kautta, koska se voi veloittaa maksuja.

Liverpool vs chelsea kanava

Luottokortin käteisnostot

Talousasiantuntijat varoittavat, että sinun ei pitäisi saada rahaa luottokortilta, koska sillä voi olla suuri vaikutus luottoluokitukseesi.

Tämä johtuu siitä, että nostoihin liittyy erittäin korkea korko ja yritykset merkitsevät kaikki nostot ylös ja vaikuttavat asiakkaan luottotietoihin.

Katso Myös: