Nainen näkee isoisän Google Maps Street View'ssa vuosia tämän kuoleman jälkeen

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Se on navigointisovellus monille ihmisille ympäri maailmaa ja nyt Google Maps on auttanut yhtä naista tapaamaan isoisänsä vuosia tämän kuoleman jälkeen.



Leslie Yajaira Charlottesta Pohjois-Carolinasta löysi kuvan isoisästään Google Mapsin Street View -ominaisuuden avulla.



Hän twiittasi videon löydöstään ja kirjoitti: Isoisäni kuoli muutama vuosi sitten. Emme saaneet sanoa hyvästit hänelle.



Eilen saimme selville, että google maps ajoi vihdoin hänen tilansa läpi ja kun olimme uteliaita sen läpi, missä tie päättyy, siellä isoisäni vain istuu.

Hänen twiittinsä on kerännyt yli 448 000 tykkäystä, ja monet katsojat ovat vastanneet vastaavilla tarinoilla.

Yksi käyttäjä vastasi: Sama isäni kanssa. Ikää kohta 3 vuotta, kun taas toinen lisäsi: Minun isoisäni myös! Joulukuussa 2019 tuli kuluneeksi 8 vuotta hänen poissaolostaan.



Ja yksi kirjoitti: Suuri abueloni kuoli viime kuussa, tasan 1 vuosi sen jälkeen, kun suuri abuelani myös jätti meidät. Hänen näkeminen täällä kävelemässä vanhaan taloomme tuo niin monia lapsuusmuistoja mieleen.

Googlen Street View on pohjimmiltaan valtava kokoelma Street View -autolla otettuja kuvia paikoista ympäri maailmaa.



Leslie Yajaira Charlottesta Pohjois-Carolinasta löysi kuvan isoisästään Google Mapsin Street View -ominaisuuden avulla. (Kuva: Twitter/Leslie Yajaira)

Google Kartat

Google selitti: Yhdistämme jokaisen kuvan sen maantieteelliseen sijaintiin kartalla yhdistämällä signaalit auton antureista, jotka mittaavat GPS:n, nopeuden ja suunnan. Tämä auttaa meitä rekonstruoimaan auton tarkan reitin ja jopa kallistamaan ja kohdistamaan kuvia tarpeen mukaan.

Vuodesta 2008 lähtien Google on sumentanut ihmisten kasvot Street View -kuvissaan.

Yajairan tarina kuitenkin osoittaa, että vaikka kasvot voivat olla epäselviä, kuvista on usein silti mahdollista löytää läheisiä.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: