Naomi Osaka kyyneleissä lopetettuaan loukkaantuneena Canadian Open -ottelusta tappiopaikalta

Tennis

Horoskooppi Huomenna

Naomi OsakaLisää poistui kentältä itkien Canadian Openissa eilen sen jälkeen, kun selkävamma esti häntä suorittamasta ensimmäisen kierroksen otteluaan, vain kolme viikkoa ennen US Openin alkua.



Entinen maailman ykkönen jäi väliin Wimbledonista tänä vuonna toipuessaan Akilleen loukkaantumisesta ja oli vasta toisessa turnauksessaan takaisin kuntoon valmistautuessaan US Openiin, ensimmäisellä kierroksella alle kolmen viikon kuluttua. Osaka jäi eilen Kanadan avointen ensimmäisen kierroksen ottelussa virolaisen Kaia Kanepin 7-6, 3-0 perässä, kun hänen selkäkipunsa lähtivät kentältä kyyneliin.



Myöhemmin Osaka, joka oli pelannut kaksi ottelua viime viikon Silicon Valley Classicissa, sanoi, että hän ei pystynyt pelaamaan kipua läpi.



'Tunsin selkäni ottelun alusta lähtien, ja vaikka yritin parhaani päästä sen läpi, en vain pystynyt tänään', Osaka sanoi. 'Haluan kiittää Kaiaa hyvästä pelaamisesta ja toivottaa hänelle kaikkea hyvää lopputurnauksen aikana.'

Osakan levoton kausi alkoi, kun hän vetäytyi Italian avoimista toukokuussa, hän palasi hetkeksi ensimmäisen kierroksen tappioon Ranskan avoimissa ja oli poissa World Tour -tennisestä viime viikon San Josen Silicon Valley Classic -tapahtumaan asti.

 Naomi Osaka poistui kentältä kyyneleissä selkäkipujen jälkeen
Naomi Osaka poistui kentältä kyyneleissä selkäkipujen jälkeen ( Kuva: Canadian Press/REX/Shutterstock)

Osaka erosi belgialaisvalmentajastaan ​​Wim Fissettestä, joka oli ollut hänen rinnallaan vuodesta 2019 kahden grand slam -menestyksen aikana.



24-vuotias japanilainen tähti, joka voitti US Openin vuosina 2018 ja 2020 ja Australian avoimet kahdesti, toivoi saavansa kauden päättymään huipulle kauden viimeisessä majorissa. US Openin ensimmäisen kierroksen ottelut pelataan 29. elokuuta.

Canadian Openin eläkkeelle jäämisen jälkeen Osaka twiittasi: 'Tänään ei todellakaan ole hyvä päivä',



Katso Myös: