Nauti puoleen hintaan National Expressin matkoista!

Elämäntapa

Horoskooppi Huomenna

Turvallinen, kätevä ja mukava matkustaminen on helpompaa kuin koskaan, sillä Iso-Britannian suurin linja-autooperaattori tarjoaa puoleen hintaan matkoja satoihin upeisiin kohteisiin eri puolilla maata joulukuun puoliväliin asti.



Olitpa sitten tapaamassa ystäviä tai perhettä, menossa tapahtumaan tai vierailemassa nähtävyyksissä, tämä tarjous on loistava vaihtoehto lähteä ulos ja tutustua Isoon-Britanniaan, etenkin kun puoliväli on vain muutaman viikon päässä.



National Express on aina ollut tunnettu suuresta arvosta, mutta valitessasi matkustat heidän kanssaan valitset myös palkitun turvallisuuden tien vihreimmästä laivastosta. Kallistuvilla istuimilla, runsaasti jalkatilaa, ilmaisella Wi-Fi:llä ja USB-latauspisteillä varustettujen ikonisten valkoisten linja-autojensa ansiosta ne sopivat täydellisesti lyhyille tai pitkille matkoille. Lisäksi tehostettu puhdistus ja ilmastointijärjestelmien ylimääräinen suodatin hygieniaa parantavat tarkoittavat, että National Expressillä matkustaminen on turvallisempaa kuin koskaan.



National Express UK Coachin toimitusjohtaja Chris Hardy sanoi: Me kaikki haluamme saada rahamme menemään pidemmälle. Suunnitteletpa sitten puolivälistä taukoa tai varhaista jouluostosmatkaa, mikset matkusta National Expressillä mukavasti ja turvallisesti puoleen hintaan.

Älä siis missaa, vaan aloita puolivälisten matkojen suunnittelu tällä National Expressin upealla puoleen hintaan! Lunastaaksesi muista noutaa tai Sunday NEWSAM 9. tai 10. lokakuuta, josta löydät kassalla tarvittavan tarjouskoodin.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: