Netflixin asiakkaat Isosta-Britanniasta eivät ehkä pysty katsomaan Rick and Mortya Ranskassa Brexitin jälkeen

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Brexit voi tehdä lopun kyvystäsi suoratoistaa suosikkikappaleitasi Spotify ja tv-ohjelmia Netflix matkustaessaan EU:ssa.



Sen sijaan brittiläiset kuluttajat voivat päästä käsiksi vain sisältöön, joka on saatavilla maassa, jossa he vierailevat.



EU on juuri ottanut käyttöön uudet säännöt siitä, mitä digitaalisen median tilausten tulisi tarjota unionissa. Ratkaisevaa tämä tarkoittaa, että asiakkaille tulisi antaa mahdollisuus nähdä samat esitykset kuin kotonaan.



Yleensä se ei olisi mahdollista TV-ohjelmiin, musiikkiin ja elokuviin liittyvien monimutkaisten oikeuksien vuoksi. Mutta säännöt tarkoittavat, että jos haluat katsoa Rick and Mortya lomalla Ranskassa, voit, vaikka se ei ole Netflixissä kyseisessä maassa.

Pickle Rick on vain yksi hienoista asioista, jonka Brexit vie meiltä

Pickle Rick on vain yksi hienoista asioista, jonka Brexit vie meiltä (Kuva: Netflix/Adult Swim)

Digitaalisiin sisämarkkinoihin kuuluvat säännöt astuvat voimaan 3. joulukuuta tänä vuonna. Yhdistynyt kuningaskunta on edelleen jäsen siinä vaiheessa, joten sinulla on laillinen lupa suoratoistaa sisältöä kotoa ulkomailla.



EU:sta erottuaan tämä sääntö ei kuitenkaan enää olisi voimassa. Joten 29. maaliskuuta 2019 alkaen saatat huomata, että et voi katsoa Netflixissä samaa ohjelmaa kuin kotona.

Netflix on kuitenkin selvää, että käyttäjät voivat edelleen käyttää tiliään ulkomailla. Yritys on aina sallinut yhden maan asukkaiden käyttää palvelua toisessa maassa.



Dominic Raab ei ole Rick and Morty -fani, voimme olettaa (Kuva: NEIL HALL/EPA-EFE/REX/Shutterstock)

Voit katsoa esimerkiksi Stranger Things -elokuvaa, mutta se saattaa olla rajoitettu paikalliseen kirjastoon muiden kuin Netflix-ohjelmien osalta. Se tarkoittaa kyllä Erittäin salainen palvelu , mutta ei multiverse-huijauksia äreän isoisän kanssa.

Todennäköisin lopputulos näyttää olevan se, että suoratoistopalvelut kohtelevat edelleen Yhdistynyttä kuningaskuntaa kuin se olisi EU:ssa. Vaikka heillä ei ehkä ole velvollisuutta tehdä niin, heidän etujensa ei ole läheskään varmasti heidän etunsa vaikeuttaa asioita meille.

Videota ladataanVideo ei saatavillaKlikkaa pelataksesi Napauta Pelataksesi Video toistetaan automaattisesti pian8PeruuttaaPelaa nyt

Hallituksen on päästävä sopimukseen EU:n kanssa varmistaakseen oikeutesi nauttia mediasta ulkomailla. Päätöstä ei ole vielä tehty, tiedottaja kertoi BBC:lle.

Se oli myös loistava tilaisuus jatkaa tätä vanhaa linjaa: 'Hallitus on sitoutunut varmistamaan parhaan tarjouksen brittiläisille kuluttajille'. Varma.

PÄIVITTÄÄ: Netflix on kertonut S Onlinelle: 'Ison-Britannian Netflix-tilaajat voivat käyttää Netflixiä kaikkialla maailmassa. Netflix on saatavilla ja jatkaa niin, kun Yhdistynyt kuningaskunta eroaa EU:sta.'

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: