Älä koskaan jätä kuittia - kuinka 4 -vuotias äiti tekee satoja pienistä paperinpalasista useimpien meistä

Säästää Rahaa

Horoskooppi Huomenna

Lynsey paljastaa salaisuutensa



Kun olet maksanut tavarat supermarketin kassalla, voit yleensä hylätä kuitin heti miettimättä sitä.



Toisilla on pullistuneet lompakot ja kukkarot täynnä tulosteita siitä asti, että he eivät koskaan katso enää.



Mutta et ehkä ole aivan niin nopea heittämään sitä pientä paperilipua, jos huomaat, että siitä pitämisestä voi tehdä rahaa.

Tässä tarkastelemme tarkemmin, miksi sinun ei koskaan pitäisi säilyttää kuittia.

Lynsey on ammattilainen kuittien lunastamisessa

Lynsey käyttää kuittejaan saadakseen satoja takaisin (Kuva: Lynsey Poole)



Yksi henkilö, jolla on todellinen taito ansaita rahaa kuiteista, on 32-vuotias Lynsey Poole Pohjois-Irlannin Ballymartinista.

tesco-lapsille

Hän asuu kumppaninsa Michaelin kanssa, joka on myös 32 -vuotias, ja heidän neljän lapsensa kanssa: Oliver, viisi, Emily, kolme, Caleb, yksi - ja Caitlin, joka syntyi kesäkuun lopussa.



Neljän alle viisivuotiaan lapsen saaminen painostaa ehdottomasti perheen taloutta, Lynsey sanoi.

Etsin aina tapoja ansaita ylimääräistä rahaa auttaakseni kotitalouden budjetoinnissa.

Lynsey työskenteli arkeologina, mutta ei voinut enää jatkaa tätä, kun lapset tulivat.

Lynsey poikansa Calebin kanssa (Kuva: Lynsey Poole)

Neljän äiti on nyt rahaa ansaitseva supremo, joka hoitaa omaa käsityöyritystään (LAPapercuts) ja kasvattaa tulojaan tekemällä online-kyselyitä ja käyttämällä kuponkisivustoja.

Viime aikoina hän on huomannut, että hän voi ansaita rahaa myös kuiteistaan.

Kun käyn ostoksilla koko ajan ostaakseni ruokaa, vaatteita ja muita tavaroita neljälle pienelle lapsellemme, saan lopulta paljon kuitteja, Lynsey sanoi.

On hienoa, että voin lisätä itselleni käteistä vain käyttämällä kuitteja, jotka muuten heitettäisiin pois.

Lynsey uskoo, että hän on ansainnut muutama sata puntaa viimeisen vuoden aikana kuittien lataamisesta tiettyihin sovelluksiin.

Näin hän tekee.

Käytä sovelluksia ansaitaksesi rahaa kuiteista

(Kuva: iStockphoto)

Yksi Lynseyn suosikkisivustoista on Kuitti Hog .

Tällä sivustolla otat kuvia kuiteista ja lataat ne, hän sanoi. Sitten saat rahakkeita, jotka voit vaihtaa Paypal -hyvityksiin tai Amazon -tositteisiin.

'Tunnuksia voidaan käyttää myös kolikkopelityyppisessä pelissä voittaaksesi lisää pisteitä tai rahapalkintoja, joiden pääpalkinto on 66 puntaa. Se on todella helppo tehdä.

'Tärkeintä on muistaa tallentaa kuitit kaikkeen ja kaikkeen, mitä ostat.

Lynsey ansaitsee rahaa myös kuiteista sovellusten, kutenja Shopmium .

Esimerkiksi Shopprize UK: n avulla voit ladata jopa 10 kuittia päivässä - ja saada 120 pistettä kuitista.

Voit myös ansaita 5–60 pistettä päivässä vain kirjautumalla sisään. Sitten voit lunastaa pisteitä Paypalille - 10000 pistettä saa 5 puntaa.

Shopmiumin avulla voit valita haluamasi tarjoukset, lukea käyttöehdot ja varmistaaksesi, että saat oikean tuotteen, ja skannata kuitin kotona, jotta saat korvauksen.

'Sitten saat suoran siirron Paypaliin jokaisesta hyväksytystä kuitista. Voit myös ansaita 4 puntaa viittauspalkintoja jokaiselta henkilöltä, joka käyttää linkkiäsi ensimmäisen tuotteen ja kuitin ostamiseen ja lataamiseen.

Lue lisää

Supersäästäjien salaisuudet
Maksoin vain 29 puntaa hummeri -illallisesta Teini leikkaa äidin ostolaskun puolivälissä Kuinka luoda oma kuntosali ILMAISEKSI Kuinka muuttaa löysä muutos 600 euroon

Lisäksi Lynsey ansaitsee rahaa kuiteistaan ​​sovelluksilla, kuten Checkoutsmart , Greenjinn , Shoppix ja.

Uskon, että ansaitsen noin 50 puntaa kuukaudessa näistä sovelluksista - vaikka luulen, että jos olisit todella ahkera, voisit ansaita jopa 100 puntaa kuukaudessa, hän sanoi.

man u pelaajaarviot

Tykkään ansaita rahaa tällä tavalla, koska voin tehdä sen omalla ajalla ilman, että joudun häiritsemään muita.

Lynsey tekee myös ostoksia Asdassa, jotta hän voi ladata kuitinsa hyödyntääkseen hintatakuuta ”.

Tällä takuulla Asda vertaa omia hintojaan muihin paikallisiin supermarketteihin verrattuna, hän sanoo.

Jos Asda ei ole 10% halvempi kuin muut kaupat, se tarjoaa kupongin tämän summan kattamiseksi.

Huomaa, että Asdan hintatakuulla on tiettyjä Ts- ja Cs -tuotteita - kuten vaatimus ostaa vähintään kahdeksan erilaista tuotetta hintavertailun tekemiseksi.

Lynsey lisäsi: Ylimääräisen rahan ansaitseminen tuloista on vaikuttanut todella perheemme talouteen. Se tarkoittaa, että voimme elää hieman mukavammin ja voimme kohdella lapsia aika ajoin.

Lynseylla on oma rahaa säästävä-ja rahaa ansaitseva-blogi .

Parhaat vinkit, joiden avulla voit ansaita rahaa kuiteistasi

Kuitti ravintolasta

(Kuva: Getty)

Tässä on 5 parasta vinkkiämme ansaita rahaa kuiteista:

  1. Tarkista kuittien takaosa - Älä ole liian nopea heittämään pois näitä pieniä paperinpalasia, koska ne sisältävät usein tietoa erikoistarjouksista ja alennustarjouksista - kuten 5 puntaa alennuksessa nro 7 Bootsissa tai ilmaistarjouksia McDonaldsissa.

    Saattaa myös olla yksityiskohtaisia ​​tietoja myyntipäivistä, mikä tarkoittaa, että voit käyttää tätä pientä paskaa helpottaaksesi kauppaa.

    Muista myös tarkistaa, onko sinulla mahdollisuus voittaa tositteita asiakastyytyväisyyspalautteen antamisesta.

  2. Ansaitse rahaa käteispalautuksella - Jos lataat sovelluksen, kuten Huippu cashback , voit ansaita cashbackia päivittäistavaroistasi.

    Skannaa sovellus ennen kuin lähdet supermarketiin nähdäksesi eri tarjoukset. Voit esimerkiksi saada rahat takaisin maidosta, leivästä, munista, mausteista ja muista välttämättömyyksistä. Useimmat cashback -sopimukset ovat 20p ja 1 £ välillä.

    Kun olet ostanut tavarat, ota kuva kuitistasi ja lataa kuva sovellukseen - napsauttamalla ja tallenna - ansaitaksesi cashback -palkinnon.

  3. Hanki käteispalkintoja kuiteistasi - Kannattaa säilyttää kaikki kuitit - mukaan lukien ostamasi päivittäistavarat, ostamasi vaatteet, maksamasi bensiini ja ravintolat, joissa olet syönyt. Sinun pitäisi jopa säilyttää kuitit hammaslääkärikäynnistä.

    Lataamalla ne sivustolle, kuten Receipt Hog, Shoppix tai Shopprize UK, voit ansaita rahapalkinnon. Ansaitsemasi summa riippuu jälleenmyyjästä ja käyttämästäsi summasta.

    Se sanoi, että vain vuodessa voit säästää satoja kiloja.

  4. Kärsi - Wombling on taidetta kerätä hylätyt kuitit julkisilla paikoilla, kuten pysäköintialueilla, ostoskeskuksissa ja supermarketeissa.

    Kannattaa pitää silmät auki pieniltä paperinpalasilta, sillä joidenkin kuittien takana voi olla tarjouksia, kuten alennus seuraavalla ostoksella tai tarjous ravintolassa.

    Kuumennuksen kuumia paikkoja ovat Sainsbury ja McDonalds, sillä Sainsburysta voit löytää kaksinkertaisia ​​ja kolminkertaisia ​​Nectar -palkintopisteitä, kun taas kuitti McDonaldsissa voi tarkoittaa uutta tarraa ilmaisen kuuman juoman lunastamiseen.

    Harrastajat väittävät, että voit ansaita muutaman sadan kilon vuodessa omaksumalla sisäisen Womblesi.

  5. Säilytä kuitit isojen ostosten jälkeen - Ja lopuksi, vaikka kuitin pitäminen ison ostoksen jälkeen ei välttämättä säästä rahaa heti, se voi säästää suuren summan rahaa, jos jokin menee pieleen.

    Tarvitset usein kuitin, kun vaatit takuuta tai palautat viallisen tuotteen.

    Tässä mielessä kannattaa hankkia järjestelmä - kuten oma kansio tai laatikko - kaikkien kuittien säilyttämiseksi turvallisessa paikassa, jotta voit laskea kätesi niihin tarvittaessa.

Katso Myös: