Uusi Asos -palautuskäytäntö tarkoittaa, että saatat evätä hyvityksen seuraavasta tilauksestasi

Asos

Horoskooppi Huomenna

Asos hillitsee petosten mahdollisuutta(Kuva: Bloomberg)



Verkkokauppa Asos on paljastanut, että se on muuttanut hyvityskäytäntöjään estääkseen sarjapalauttajat.



Laajojen muutosten luettelossa vaatteiden behemoth sanoi, että se on nyt pidentänyt palautuskauttaan 28 päivästä 45: een, jotta asiakkaat voivat kokeilla vaatteita ja päättää, haluavatko ne säilyttää.



Brändi selitti asiakkaille lähetetyssä sähköpostissa: 'Tiedämme, että helppo palautus on yksi (monista) syistä, miksi teet ostoksia kanssamme, joten olemme pidentäneet tavaroiden palautusaikaa 28 päivästä 45 päivään.

'Jos palautat jotain 28 päivän kuluessa, palautamme sinulle normaalisti… ja sen jälkeen (enintään 45 päivää) saat nyt Asos -lahjakortin käyttämäsi summan summasta.'

Kuitenkin Asos hillitsee myös petosten mahdollisuutta - mikä tarkoittaa, että jos ostat tuotteita usein ja palautat ne - sinua voidaan pitää epäilyttävänä ja mahdollisesti kieltäytyä hyvittämästä.



(Kuva: PA)

Brändi jatkoi: ”Meidän on myös varmistettava, että tuotto on kestävä meille ja ympäristölle, joten jos havaitsemme epätavallisen mallin, voimme tutkia ja ryhtyä toimiin. Se ei todennäköisesti vaikuta sinuun, mutta halusimme nostaa sinut päähän.



punaisten lyhtyjen alue Lontoossa

'Jos havaitsemme epätavallisen palautusmallin, joka ei istu oikein: esim. epäilemme, että joku todella käyttää ostoksiaan ja palauttaa ne sitten tai tilaa ja palauttaa kuormia - tavallaan, enemmän kuin edes uskollisin Asos -asiakas tilaisi - silloin meidän on ehkä poistettava tili ja kaikki siihen liittyvät tilit. ''

Evättyjä hyvityksiä sovelletaan vain sarjapalautuksiin ja kuluneisiin rikoksentekijöihin-niihin, jotka ostavat tavaroita päivän asuihin ja sitten yksinkertaisesti palauttavat ne-tai mikä vielä pahempaa, käyttävät niitä ja palauttavat sen jälkeen 'käyttämättöminä'.

Ja jos sinut jää kiinni, käyttöoikeutesi tai tilisi voidaan estää.

Asos sanoo, että uudet säännöt ovat käytössä sen tuotteiden suojaamiseksi ja asiakkaiden väärinkäytön välttämiseksi, mutta kriitikot sanovat sen liittyvän voittojen laskuun.

mitä 110 tarkoittaa

Steve Gershik, verkkokauppayrityksen InRiverin markkinointijohtaja, selittää: 'Ilmainen toimitus ja palautus ovat olleet merkittävä liikkeellepaneva voima Asosin kuluttajaviehätyksessä, mutta sen uusi käytäntö korostaa, että jopa alan johtajat eivät ole immuuneja palauttaville kustannuksille.

'Vaikka alun perin otettiin käyttöön suojaamaan verkko-ostajia' tuotteilta, jotka eivät vastanneet odotuksia, palautusprosessista voi sen sijaan muodostua häviäjä-menetysskenaario sekä vähittäiskauppiaille että kuluttajille. Koska sarjapalautusten trendi kiihtyy edelleen, Asos seuraa ostomalleja tarkemmin ja ostajat voivat jäädä ilman ilmaista tuottoa, jos liikevoittomarginaali ei parane.

'Vähittäiskauppiaan äskettäin pidennetty palautusaika parantaa sen jo hyvin kiitettyä asiakaskokemusta ja stimuloi myyntiä. Lahjakorttien käyttöönotto 28-45 päivän kuluessa ostosta tehdyistä palautuksista tarjoaa asiakkaille joustavuutta, mutta on myös selvä osoitus siitä, että se on kustannuksiltaan mielessä.

”Palautusten määrän vähentämisen on oltava kaikkien verkkokauppiaiden ensisijainen tavoite, ja sen ymmärtäminen, miksi kuluttajat lähettävät tuotteet takaisin, on ensiarvoisen tärkeää tämän mahdollistamiseksi. Ostajat haluavat tietää tarkalleen, mitä he ostavat, ja vähittäiskauppiaiden on toimitettava heidän odotuksensa mukainen tuote. Lopulta, jos asiakkaat tuntevat pettymyksen vähittäiskauppiaalta, kun he saavat tuotteen, he siirtyvät muualle tulevaisuudessa. ''

Lue lisää

Parhaat rahatarinat
Morrisons myy pääsiäismunia hintaan 25 p Lomautuspäivä vahvistettu KFC avaa jälleen 100 myymälää toimitettavaksi Supermarkettien toimitusoikeudet selitetty

Katso Myös: