Uusi mahdollisuus tilata PS5 ShopTolta GAME -varaston jälkeen myydään loppuun muutamassa minuutissa

Playstation 5

Horoskooppi Huomenna

GAME: n uusin PS5 -tarjonta on myyty loppuun muutamassa minuutissa - jälleen.



Kaksi viikkoa sen jälkeen, kun videopelikauppias julkaisi arviolta 10 000 konsolia - uusi tarjonta, jonka sanottiin olevan vieläkin suurempi ja koostuu pääasiassa levyjulkaisuista - katosi melkein heti, kun fanit ottivat vastaan ​​tunnin mittaiset jonot GAMEn verkkosivustolla.



PlayStation 5: n uudet erät ovat usein loppuunmyyty minuuteissa, joten suurin osa pelaajista on turhautuneita ja tyhjiä.



Myynnin jälkeen alle 90 minuuttia myynnin jälkeen Twitterin täydennysguru PS5StockAlertUK kertoi faneille tiistaina iltapäivällä, että ShopTo on julkaissut uusia osakkeita, vaikka verkkosivusto kamppaili välittömästi liikenteen nousun kanssa.

Niille, jotka aikovat tilata konsolin GAME -palvelusta, PS5StockAlertUK on antanut kaksi huippuvinkkiä, jotka antavat faneille paremmat mahdollisuudet päästä kassalle.

He twiittasivat: 'Käytä vieraskirjautumista, koska viime kerralla kirjautuneet enemmistöt kirjautuivat ulos turvaprosessin aikana ja hävisivät ajoissa.



'Varmista, että Apple Pay (iPhone) tai Google Pay (Android/Chrome) on otettu käyttöön tietojen automaattiseen täyttämiseen.'

Myöhemmin he kuitenkin lisäsivät myöhemmin selvityksen Apple Payn tai Google Payn käytöstä.



Jokainen, joka onnistuu turvaamaan PS5: n, voi odottaa, että konsoli ostetaan 2. maaliskuuta mennessä, jos hän on valinnut ensisijaisen toimituksen, tai 8. maaliskuuta mennessä, jos hän käyttää muita toimitustapoja.

kevin clifton ja stacey dooley

Muilla vähittäiskauppiailla ei odoteta olevan konsoleita jonkin aikaa.

Smyths Lelut & apos; Verkkosivuston mukaan seuraavan täydennyksen on määrä alkaa vasta maaliskuussa, kun taas Argos on myös loppunut viime viikon julkaisun jälkeen.

Niille, joilla on todella syvät taskut, ylellinen venäläinen vähittäiskauppias Caviar myy kultaa pelattua PS5: tä krokotiilinahkasäätimillä hintaan 359 000 puntaa.

Kullattu PS5

Tämä kullattu PlayStation 5 on myynnissä hintaan 359 000 puntaa

Mistä ostaa uusi PlayStation 5?

Seuraavan sukupolven PlayStation 5 -konsolista on saatavana kaksi versiota. PS5 Digital Edition, jonka jälleenmyyntihinta on 349,99 puntaa, ja PS5 Ultra HD Blu-ray -levyasemalla, jonka hinta on 449,99 puntaa.

Monet vähittäiskauppiaat ovat ilmoittaneet erittäin alhaisesta varastotasosta hullun suuren kysynnän vuoksi, joten on suositeltavaa tarkistaa alla olevat jälleenmyyjät, jos et ole vielä hankkinut niitä.

Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lisätietoja

Caviarin kuvauksessa sanotaan: ”Caviar -jalokivikauppiaat eivät voineet ohittaa niin ylellistä ja erittäin vaikeasti valmistettavaa PlayStationin kultaista versiota.

'Nopein, tehokkain ja edistynein Sony PS5 on ehdottomasti yksi myydyimmistä pelikonsoleista. Caviar -jalokivikauppiaat eivät voineet ohittaa niin ylellistä ja erittäin vaikeasti valmistettavaa PlayStationin kultaista versiota.

'' Ainutlaatuinen kultainen PS5 julkaistaan ​​rajoitettuna 9 kappaleen eränä. ''

Katso Myös: