Uudet eBay -maksusäännöt PayPalina ovat voimassa kaikille myyjille tästä päivästä lähtien - muutokset selitetään

Ebay

Horoskooppi Huomenna

Ebay-myyjät kohtaavat lukuisia uusia muutoksia tällä viikolla, koska se lopettaa yhdeksäntoista vuoden kumppanuuden verkkomaksujäsen PayPalin kanssa.



Verkkokauppamarkkinoiden mukaan uudet säännöt 31. toukokuuta alkaen merkitsevät, että myyjät eivät voi enää hallita myyntiään PayPalilla - ja kuukausittaiset laskutuslaskut lasketaan.



Se sanoi, että niiden, jotka haluavat jatkaa verkkokauppaa, on päivitettävä maksutietonsa maanantaina 31. toukokuuta keskiyöhön mennessä poistamalla PayPal -tilinsä ja linkittämällä pankkitietonsa eBayhin.



Ne, jotka eivät päivitä tietojaan, menettävät kelpoisuutensa tuleviin myyntimaksuista, yhtiö varoitti tilinomistajille lähetetyssä sähköpostissa.

Ebay hallinnoi nyt kokonaisvaltaista myyntikokemusta markkinapaikallamme, mukaan lukien maksut, viestissä sanottiin.

Uusi prosessi tarkoittaa, että myyjien ei tarvitse maksaa PayPal -maksuja

Uusi prosessi tarkoittaa, että myyjien ei tarvitse maksaa PayPal -maksuja (Kuva: NurPhoto Getty Imagesin kautta)



Kesäkuun 1. päivästä lähtien kaikki myyntimaksut nostetaan myyntipisteessä, ja jäljellä oleva saldo siirretään automaattisesti myyjän pankkitilille.

Tämä tarkoittaa, että kuukausittaista laskutuslaskua tai kuukausimaksuja ei tarvitse maksaa.



Myyjien ei myöskään enää tarvitse maksaa PayPal -maksuja, mikä tarkoittaa, että sinulle veloitetaan vain eBayn kiinteä maksu 12,8% kokonaismyynnistä ja kiinteä 30p: n maksu tilausta kohden.

Jos kokonaishinta on yli 2500 puntaa yksittäisestä tuotteesta, maksat 3% myynnin osasta, joka ylittää 2500 puntaa.

Haluatko saada maksun eBayn tai PayPalin kautta? Kerro meille alla olevissa kommenteissa

Ebay osti PayPalin vuonna 2002 ja katkaisi sen vuonna 2015, mutta nämä kaksi organisaatiota olivat olleet tiiviisti sidoksissa toisiinsa, ja PayPal jatkoi eBayn maksujen käsittelyä.

1. kesäkuuta alkaen ostajilla on edelleen mahdollisuus maksaa PayPalin kautta, mutta rahat lähetetään myyjän pankkiin, ei heidän PayPal -tililleen.

EBayn tiedottaja kertoi The NEWSAMille, että niille, jotka eivät päivitä tietojaan 31. toukokuuta mennessä, annetaan lisäaika ennen kuin he ryhtyvät toimiin heidän tiliään vastaan.

Tilaa NEWSAM Money -uutiskirje, niin saat viimeisimmät neuvot ja uutiset

Yleisluotosta lomautukseen, työoikeuksiin, matkapäivityksiin ja hätäapuun - meillä on kaikki suuret taloudelliset tarinat, jotka sinun on tiedettävä juuri nyt.

Tilaa NEWSAM Money -uutiskirjeemme täältä.

Katso Myös: