Uusia elokuvia julkaistaan ​​marraskuussa 2019 - tulevat brittiläiset elokuvajulkaisut

Elokuvat

Horoskooppi Huomenna

Se on Bonfire Night -kuukausi ja joulun alku, joten mitä elokuvia elokuvateattereissa julkaistaan?



Joulukauden lähestyessä marraskuu toimittaa meille jouluromomonin Viime jouluna, pääosissa Emilia Clarke ja Henry Golding - täydentäen tappavan ääniraidan, jossa on myöhäinen, loistava George Michael.



Lisäksi lumen tunteen ylläpitämiseksi meillä on uusi Disney -tarjous Frozen II: n kanssa, jossa Elsa (Idina Menzel) etsii totuutta ja hänen sisarensa Anna (Kristen Bell) yrittää suojella häntä.



Samaan aikaan se on rikosdraamaa yllin kyllin ohjaaja Martin Scorsesen gangsteri-eepoksella Irlantilainen ja riemukkaan hyvällä kokonaisuudella Daniel Craigin johtaman tähti Knives Outin kanssa.

Tässä on luettelo suurimmista elokuvateattereista, jotka tulevat Iso -Britanniaan marraskuussa 2019.

Uusia elokuvia julkaistaan ​​marraskuussa 2019 - tulevat brittiläiset elokuvajulkaisut

Häiden jälkeen

Isabelle (Michelle Williams) etsii rahaa Intian orpokotiinsa New Yorkiin tapaamaan Theresaa (Julianne Moore), varakas hyväntekijä. Kutsu osallistua häihin sytyttää tapahtumasarjan, jossa menneisyys törmää nykyhetkeen salaisuuksien paljastuessa.



Hääjulkaisupäivän jälkeen: 1. marraskuuta 2019.

Aeronautit

Felicity Jones elokuvassa AERONAUTS (Kuva: Entertainment One)



Vuonna 1862 päättäväinen tiedemies James Glaisher (Eddie Redmayne) ja rikas nuori leski Amelia Wren (Felicity Jones) ryhtyvät ilmapallomatkalle lentämään korkeammalle kuin kukaan muu historiassa. Koska heidän vaarallinen nousunsa vähentää heidän selviytymismahdollisuuksiaan, epätodennäköinen kaksikko löytää pian itsestään - ja toisistaan ​​- asioita, jotka auttavat molempia löytämään paikkansa maailmassa. Pääosissa myös Himesh Patel ja Tom Courtenay.

Aeronauts -julkaisupäivä: 4. marraskuuta 2019.

coopin aukioloajat jouluna 2019

Koira nimeltä rahaa

Matka PJ Harvey -levyn inspiraation, kirjoittamisen ja tallennuksen kautta. Saatuaan inspiraatiota Seamus Murphyn matkoille ympäri maailmaa PJ Harvey palaa Lontooseen, missä tallennusprosessia dokumentoidaan edelleen.

Koira nimeltään raha -julkaisupäivä: 8. marraskuuta 2019.

Paistaa

Liberaalimielinen pari, Amy ja Peter Edgar (Naomi Watts ja Tim Roth), joutuvat harkitsemaan uudelleen kuvaaan adoptoidusta pojastaan ​​(Kelvin Harrison Jr.), kun he havaitsevat, että hän on kirjoittanut äärimmäisen ärsyttävän esseen luokalleen koulussa. Pääosissa myös Octavia Spencer.

Luce -julkaisupäivä: 8. marraskuuta 2019.

Puolivälissä

Tässä ohjaaja Roland Emmerichin sotaelokuvassa yhdysvaltalaiset sotilaat ja lentäjät muuttavat toisen maailmansodan kulkua Midwayn taistelun aikana kesäkuussa 1942. USA ja Japanin keisarillinen merivoimat taistelivat neljä päivää. Pääosissa Luke Evans, Patrick Wilson, Woody Harrelson, Nick Jonas ja Mandy Moore.

Julkaisupäivä Midway: 8. marraskuuta 2019.

halvin kiinteistö Kaakkois-Englannissa

Irlantilainen

(Kuva: Netflix)

Martin Scorsesen uusi rikoseepos. 1950 -luvulla kuorma -autonkuljettaja Frank Sheeran (Robert De Niro) on tekemisissä Russell Bufalinon (Joe Pesci) ja hänen Pennsylvanian rikollisperheen kanssa. Kun Sheeran nousee riveihin tullakseen huippusuosittu mies, hän menee myös töihin Jimmy Hoffalle (Al Pacino) - tehokkaalle järjestäytyneeseen rikollisuuteen sidotulle Teamsterille.

Irlantilainen julkaisupäivä: 8. marraskuuta 2019.

Hyvä valehtelija

Urakehittäjä Roy Courtnay (Ian McKellen) tuskin usko onneaan, kun hän tapaa verkossa varakkaan lesken Betty McLeishin (Helen Mirren). Kun Betty avaa hänelle elämänsä ja kodin, Roy on yllättynyt huomatessaan, että hän välittää hänestä ja muuttaa sen, minkä pitäisi olla leikattu ja kuiva huijaus elämänsä petollisimpaan köysikävelyyn.

Good Liar -julkaisupäivä: 8. marraskuuta 2019.

Viime joulu

(Kuva: Universal Pictures)

Nuori nainen, joka on ollut jatkuvasti epäonninen, ottaa vastaan ​​tavaratalon tontun loman aikana. mutta kun Kate (Emilia Clarke) tapaa Tomin (Henry Golding) työssä, hänen elämänsä muuttuu. Sisältää George Michaelin musiikkia ja myös pääosaa käsikirjoittaja Emma Thompson ja näyttelijä Michelle Yeoh.

Viimeinen julkaisupäivä: 15.11.2019.

Le Mans & 66 (Ford vs Ferrari)

Amerikkalainen autosuunnittelija Carroll Shelby (Matt Damon) ja peloton brittiläinen kilpa -autonkuljettaja Ken Miles (Christian Bale) taistelevat yritysten häiriöiden, fysiikan lakien ja omien demoniensa kanssa rakentaakseen vallankumouksellisen ajoneuvon Ford Motor Co: lle. kilpailla Enzo Ferrarin kilpa -autoja vastaan ​​Le Mansin 24 tunnin Ranskassa vuonna 1966.

Clare kaljuuntuva kumppani alice

Le Mans & 66 -julkaisupäivä: 15. marraskuuta 2019.

Pikku hirviöt

Pesty muusikko (Alexander England) tekee yhteistyötä opettajan (Lupita Nyong & o; ap) ja lasten & apos; Näytä persoonallisuus (Josh Gad) suojelemaan pieniä lapsia äkilliseltä zombien puhkeamiselta.

Little Monstersin julkaisupäivä: 15. marraskuuta 2019.

Raportti

(Kuva: Amazon)

FBI -agentti Daniel Jones (Adam Driver) tutkii perusteellisesti CIA: n kidutusta epäiltyjä terroristeja kohtaan. Syyskuun 11. päivän iskujen jälkeen CIA otti käyttöön uusia kuulustelutekniikoita. Pääosissa myös Annette Bening, Jon Hamm ja Maura Tierney.

Raportin julkaisupäivä: 15. marraskuuta 2019.

21 Sillat

Massiivisen salaliiton paljastamisen jälkeen NYPD -etsivä liittyy kaupungin laajuiseen kahden nuoren poliisin tappajan etsintään. Yön edetessä hänestä tulee pian epävarma siitä, ketä jatkaa - ja kuka etsii häntä. Kun etsintä tehostuu, viranomaiset päättävät ryhtyä äärimmäisiin toimenpiteisiin sulkemalla kaikki Manhattanin 21 siltaa, jotta epäillyt eivät pääse pakoon. Pääosissa Chadwick Boseman, Taylor Kitsch, Sienna Miller, Stephan James ja J.K. Simmons.

21 Bridgesin julkaisupäivä: 22. marraskuuta 2019.

Sininen tarina

Mukana on Rapmanin YouTube -sarjan mukautus kahdesta nuoresta ystävästä, joista tulee kilpailijoita katusodassa. Tähdet Top Boy -näyttelijä Michael Ward.

mitä 512 tarkoittaa

Blue Story -julkaisupäivä: 22. marraskuuta 2019.

Jäädytetty 2

(Kuva: YOUTUBE/WALT DISNEY ANIMATION STUDIOS)

Lumikuningatar Elsa (Idina Menzel) ja hänen sisarensa Anna (Kristen Bell) lähtevät seikkailuun kaukana Arendellen valtakunnasta. Heidän kanssaan ovat ystävät Kristoff (Jonathan Groff), Olaf (Josh Gad) ja Sven. Evan Rachel Wood ja Sterling K.Brown ovat myös mukana näyttelijöissä.

Frozen 2 -julkaisupäivä: 22. marraskuuta 2019.

Harriet

Hänen paetaan orjuudesta vaarallisten tehtävien kautta hän johti vapauttamaan satoja orjia maanalaisen rautatien kautta, tarina sankarillisesta hävittäjästä Harriet Tubmanista (Cynthia Erivo) kerrotaan. Elokuvassa nähdään myös Janelle Monae, Joe Alwyn, Leslie Odom Jr. ja Jennifer Nettles.

Harrietin julkaisupäivä: 22. marraskuuta 2019.

Judy & Punch

Seasiden kaupungissa, lähellä merta, nukketeatterit Judy (Mia Wasikowska) ja Punch (Damon Herriman) yrittävät elvyttää marionettiesityksensä. Esitys on hitti Judyn ylivoimaisen nukketeatterin takia, mutta Punchin ajo -tavoitteet johtavat tragediaan, josta Judyn on kosettava. Ohjaus Mirrah Foulkes.

Judy & Punchin julkaisupäivä: 22. marraskuuta 2019.

Hyvät ajat

Pettynyt Victor (Daniel Auteuil) huomaa elämänsä ylösalaisin yrittäjä Antoinen (Guillaume Canet) tarjouksella. Pääosissa myös Fanny Ardant ja Doria Tillier.

La Belle Epoque -julkaisupäivä: 22. marraskuuta 2019.

Ophelia

Kapinallinen ja äititön lapsi, kuningatar Gerturde (Naomi Watts) ottaa Ophelian (Daisy Ridley) Elsinoren linnaan yhdeksi hänen luotetuimmista odottavista naisistaan. Pian Ophelia vangitsee nuoren prinssi Hamletin (George MacKay) kiintymykset. Intohimoinen romanssi syttyy salaa näiden kahden välille, kun valtakunta on sodan partaalla oman poliittisen juonittelunsa ja petoksensa keskellä. Kun Hamletin isä (Clive Owen) murhataan ja prinssi alkaa purkaa, Ophelia suunnittelee jyrkästi Tanskan vallan sääntöjä.

Ophelian julkaisupäivä: 22. marraskuuta 2019.

Ne, jotka seuraavat

Käärmeitä käsittelevän kirkon sisällä syvällä Appalachiassa kielletty suhde pakottaa pastorin tyttären (Alice Englert) kohtaamaan yhteisön tappavan perinteen. Pääosissa myös Oscar-voittaja Olivia Colman, Uskomaton tähti Kaitlyn Dever ja Walton Goggins.

Them That Follow -julkaisupäivä: 22. marraskuuta 2019.

Charlien enkelit

(Kuva: Sony Pictures)

Kun järjestelmäinsinööri puhaltaa vaaralliseen tekniikkaan, Charlien enkelit (Kristen Stewart, Naomi Scott, Ella Balinska) ympäri maailmaa joutuvat toimintaan ja asettavat henkensä yhteiskunnan suojelemiseksi. Pääosissa Elizabeth Banks ja Patrick Stewart.

Charlien enkelien julkaisupäivä: 29. marraskuuta 2019.

John Majorin kuninkaalliset häät

Jay & Silent Bob Käynnistä uudelleen

Ohjaaja Kevin Smith palaa äänettömänä Bobina, kun hän ja Jay (Jason Mewes) aloittavat maastohiihtotehtävän estääkseen Hollywoodia kuvaamasta uudelleenkäynnistystä heidän perusteellaan. Pääosissa myös Matt Damon ja Harley Quinn Smith.

Jay & Silent Bob Reboot -julkaisupäivä: 29. marraskuuta 2019.

Satakieli

Clare (Aisling Franciosi), nuori irlantilainen tuomittu, jahtaa brittiläistä upseeria (Sam Claflin) Tasmanian karun erämaan halki ja on taipuvainen kostoon kauhistuttavasta väkivallanteosta, jonka mies teki perheeseensä. Matkalla hän käyttää palveluja aboriginaalien jäljittäjälle Billylle (Baykali Ganambarr), jolle on ominaista trauma omasta väkivallasta täynnä olevasta menneisyydestään.

Nightingale -julkaisupäivä: 29. marraskuuta 2019.

Veitset pois

(Kuva: LIONSGATE)

Viimeisen jedin ohjaajan Rhian Johnsonin Knives Out näkee, että etsivä Benoit Blanc (Daniel Craig) saapuu rehevään kartanoon haastattelemaan patriarkan (Christopher Plummer) omituisia sukulaisia, jotka kuolivat salaperäisesti 85. syntymäpäivänään. Pääosissa myös Ana de Armas, Jamie Lee Curtis, Toni Collette, Chris Evans, Lakeith Stanfield ja Katherine Langford.

Knives Outin julkaisupäivä: 29. marraskuuta 2019.

Mitä elokuvia aiot nähdä elokuvateattereissa marraskuussa? Kerro meille alla olevissa kommenteissa .

Katso Myös: