Uudet P55 -osakkeet myydään loppuun muutamassa minuutissa Smythsissä - kun voit ostaa seuraavan

Playstation 5

Horoskooppi Huomenna

Se

On odotettavissa, että uusia osakkeita hankitaan välittömästi - joten sinun on oltava nopea(Kuva: ABACA/PA -kuvat)



Uusi PS5 -erä on kestänyt vain muutaman minuutin ennen kuin se myydään loppuun, kun konsolien kiire jatkuu.



Smyths Toys pudotti useita konsoleita lauantaiaamuna, mutta vaikka jotkut fanit pystyivät voittamaan kiireen, monet muut olivat jälleen pettyneitä.



yhden suunnan sisko kuoli

Yksi Twitter -tili, joka on päivittänyt faneja PlayStation 5 -kantaan, PS5StockAlertUK, twiittasi varoittaakseen faneja lauantaina täydennyksestä ennen kuin he rikkovat huonot uutiset, että he olivat kaikki menneet uudelleen.

Kun viimeisin Smyths -erä oli myyty loppuun, he twiittasivat: 'Molemmat versiot ovat nyt OOS. Digitaalinen versio kesti 2 minuuttia kauemmin kuin levyversio. Näin monien ihmisten saavan yhden Discordistani. Että helmikuun istutuskausi alkaa. ''

PS5-faneja varoitetaan vetämään yö, jos he haluavat saada konsolin haltuunsa seuraavan erän pudotessa.



Pelaajat ovat pyrkineet saamaan PlayStation 5: n marraskuusta lähtien, ja heillä voi olla enemmän onnea myöhemmin tässä kuussa.

Aiemmin viikolla PS5StockAlertUK sanoi, että Very ja GAME saivat suunnitella lisää konsoleita 9. helmikuuta. Currys voi myös julkaista lisää PS5 -pelejä ensi viikolla.



Tätä helmikuun 9. päivämäärää on toistanut toinen tili, PS5UpdateStock, joka on varoittanut pelaajia, että he saattavat joutua unohtamaan silmänsä, jos he haluavat tilata sellaisen.

Torstaina he twiittasivat: 'Älä usko, että todennäköisiä pudotuksia tulee nyt 09/02 asti, mikä on suunniteltu erittäin & peliksi. Ehdottomasti vetäisi koko yön tuosta vain! ''

Toinen tili on ehdottanut, että helmikuun puolivälin jälkivarasto voisi olla merkittävämpi ja antaa enemmän toivoa faneille.

'Seuraavan PS5 -lähetyksen pitäisi kestää paljon kauemmin', twiittasi Ps5Instant.

10:10 enkelinumero

Scalping on tulossa vähemmän kannattavaksi, kun PS5: n hinta eBayssa laski keskimäärin 755–680 puntaa (levy ja kaiva), ja AMD -ongelmista huolimatta tämä osake on Isossa -Britanniassa paljon suurempi. Osaketta odotetaan 18.

Sony on sanonut, että he eivät ole pystyneet lisäämään tuotantoaan puolijohteiden ja muiden komponenttien puutteen vuoksi myytyään tähän mennessä 4,5 miljoonaa yksikköä.

Katso Myös: