Uusi Peter Rabbit 50p kolikko VAHVISTETTU - ja sen arvo voi olla yli 650 puntaa

Royal Mint

Horoskooppi Huomenna

Uusi Peter Rabbit 50p on matkalla, se on paljastettu.



Kuninkaallinen rahapaja on tänään lähettänyt asiakkailleen postituksen - he voivat ennakkotilata uuden vuoden 2019 kolikon.



kuolema maailmanlaajuisessa kokoontumisessa

Se tulee sen jälkeen, kun kolikon harrastajat paljastivat aiemmin tällä viikolla, että Royal Mint aikoo julkaista uuden erän Beatrix Potter 50p -kolikoita - joista yhdessä olisi juuri suunniteltu Peter Rabbit -kuva.



Julkaisu Facebook -sivulla Kolikonmetsästäjä , yksi asiantuntija sanoi: 'odota The Royal Mintin ilmoitusta tässä kuussa, koska olen kuullut, että Beatrix Potter -kauppa ottaa ennakkotilauksia'.

Lanseeraus on neljäs vuosi peräkkäin, kun Royal Mint on lanseerannut Beatrix Potter -kolikot - sen jälkeen, kun ne oli ensimmäisen kerran julkaistu Lake Districtille vuonna 2016, myöhäisen kirjallisuuden neron 100 -vuotisjuhlan kunniaksi.

Jännitys kuumenee (Kuva: NEWSAMPix)



Ensimmäisessä setissä oli viisi kolikkoa, neljässä hahmo ja toisessa Beatrix Potterin nimi, mutta myöhemmissä setteissä on vain neljä.

Nykyään halutuimmat ovat Peter Rabbit -versiot - Vuoden 2016 painos myydään yli 600 puntaa ja 2017 -versio, hinta 650 € .



Se tarkoittaa sitä, että jokainen onnekas, joka saa käsiinsä uuden painoksen, voi istua kultakaivoksen päällä.

Milloin uusi Peter Rabbit -kolikko julkaistaan?

Keräilijät ovat erittäin innoissaan kuullessaan, että uusi erä on tulossa (Kuva: © Mikael Buck)

Viimeisten kolmen vuoden aikana joka maaliskuu on julkistettu uusi Beatrix Potter -kolikkosarja, ja ensimmäinen erä luovutetaan liikkeeseen kuukauden lopussa.

mel b ja geri halliwell

Ja nyt kuninkaallinen rahapaja on ilmoittanut, että uusin Peter Rabbit laskeutuu 19. maaliskuuta 2019.

Se tulee sen jälkeen, kun Beatrix Potter -tuotteisiin erikoistunut kauppa Keswickissä - Peter Rabbit and Friends - aloitti ennakkotilausten vastaanottamisen vuoden 2019 setille viime viikolla.

Kolikkoasiantuntija Colin Bellamy sanoo uskovansa, että yksi hahmoista on kettu nimeltä Tod ja mäyrä nimeltä Tommy Brock, molemmat Tale of Todista.

Toisen kolikon odotetaan olevan lihava hiiri nimeltä Samuel Whiskers The Roly-Poly Puddingista.

He tulevat Jeremy Fisherin, Benajmin Bunnyn, Tom Kittenin, Gloucesterin räätälin, Flopsy Bunnyn, rouva Tittlemouseen ja Peter Rabbitin edellisenä vuonna.

Tämän vuoden Peter Rabbit 50p: n huhutaan olevan perässä puutarhuri McGregorin jahtaamasta, toistuva hahmo, joka ajaa ikuisesti puput pois vihanneslaastaristaan. Toinen teoria on, että se voisi olla Pietari puristumassa puutarhaportin alle. Royal Mint on pitänyt huolta suunnittelusta toistaiseksi.

Ovatko kolikot arvokkaita?

Coin Hunter arvioi, että vapautettavien kolikoiden määrä on samanlainen kuin viime vuonna, mikä oli noin 35 000 per malli, mikä tekee niistä erittäin harvinaisia.

Jotta saat käsiinsä yhden, sinun on todennäköisesti ostettava se suoraan Royal Mintista noin 10 puntaa (plus 3 puntaa toimitus).

Kuitenkin, jos aiemmat vuodet ovat menossa ohi, se voi olla hyvä investointi Jotkut tähän mennessä julkaistuista rajoitetuista painoksista noutavat satoja, ellei tuhansia eBayssa .

Lue lisää

Harvinainen raha: Onko sinulla jotain näistä?
Harvinaiset 1p kolikot Lopullinen opas harvinaisiin kolikoihin Arvokkaimmat 2 £ kolikot Harvinaiset 50p kolikot

Katso Myös: