Uudet temput: James Bolam palaa John Jack Salfordin haamuna

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Joukkue: Bolam sekä Alun, Amanda ja Dennis(Kuva: BBC)



Valmistaudu ahdistaviin kohtauksiin poliisin draamassa Uudet temput ... James Bolam palaa John Jack Salfordin haamuna.



78-vuotias esiintyy Amanda Redmanin sarjan viimeisessä jaksossa tarjotakseen hahmonsa Det Supt Sandra Pullmanin neuvoja, kun hän pohtii tarjousta uudesta tutkijan työstä, johon liittyy maailmanmatkustaminen.



Kun hän istuu toimistossaan harkitakseen lopettamista ratkaisemattomasta rikoksesta ja Open Case Squadista, Jackin aave näyttää kertovan hänelle: Et voi jäädä tänne ikuisesti.

Hymyilevä Sandra vastaa: Minä kuulun tähän Jack. Mutta entisen kollegansa haamu kertoo hänelle: Pelkäät lähteä. Olet mukava, älä koskaan viihdy. He pärjäävät, jopa Jerry.

adele robertsin isoveli 2002

Mikä on vaihtoehto, pysy täällä, kunnes saat eläkkeen?



Aiot ottaa tämän työn, Sandra, me molemmat tiedämme sen, joten älkäämme pettäkö itseämme. Katsojat saavat selville ensi viikolla, hyväksyykö hän uuden viestin, mutta Amanda on kirjoitettu draamasta sen jälkeen, kun hän on lopettanut esityksen, jossa tähdittävät myös Dennis Waterman ja Alun Armstrong.

56-vuotias liittyy Bolamiin, joka lähti vuonna 2012, kun Jack kuoli vakavaan sairauteen. Uskotaan, että hän suostui palaamaan, kun häntä pyydettiin antamaan Amandalle täydellinen lähetys. Esityksen lähde sanoi: Alkuperäinen kokoonpano New Tricksistä tuli suuria ystäviä, joten hän ei epäröinyt palata.



Amanda kertoi viime kuussa, kuinka hän ei voinut lakata itkemästä viimeisten kuvauspäiviensä aikana, kun hän kumartui 10 vuoden jälkeen. Näyttelijä kamppaili pitääkseen tunteensa kurissa ampumalla BBC1 -esityksen poistumiskohtauksia, jotka keräävät yli seitsemän miljoonaa katsojaa joka tiistai.

Amanda sanoi: Olen rakastanut olla New Tricksissä, mutta nyt kuvaamme 10 jaksoa ja se on minusta liian pitkä.

Et voi sopia muuhun työhön, koska aika ei vain riitä. On hyvä haastaa itsensä, koska muuten pysähdyt ja minä haluan tehdä paljon enemmän.

Amanda paljasti, että hänen viimeisessä jaksossaan-ensi kuussa-oli joitakin suolistoa ahdistavia kohtauksia, mutta tuottajat vaihtoivat ne taitavasti hänen toiseksi viimeiseen päiväänsä.

maitotarjotin mieskortti

Hän lisäsi: Muuten olisin ollut palasina. Viimeiset kohtaukseni olivat itse asiassa hyvin menettelyllisiä, teknisiä ja sanallisia.

Mutta kun olin käärimässä, huomasin, että koko tuotantohenkilöstö oli yhtäkkiä studiossa, mikä oli minulle erittäin tunteellinen.

Kun lopetimme, siellä oli puheita eri ihmisiltä, ​​mukaan lukien Dennis Waterman. Se oli erittäin kyynelinen hyvästit esitykselle, johon olen rakastanut kuulua.

Amandan roolin tilalle tulee uusi naishahmo, jota esittää Tamzin Outhwaite.

Mitä tulee Bolamiin, ehkä hän voisi mennä pois ja kokeilla Spooksia…

Parhaat telkkarimiehet

Coronation Street: Vera Duckworth kuoli vuonna 2008, mutta palasi haamuksi vuonna 2010, kun oli miehen Jackin vuoro tavata valmistajansa.

Dallas: Bobby Ewing, vasen, tapettiin vuonna 1985, mutta pomot ymmärsivät tehneensä suuren virheen. Vuotta myöhemmin hän nousi suihkusta - ja se kaikki oli unta!

Naapurit: Todd Lander palasi kuolemansa jälkeen vuonna 1992 kertoakseen raskaana olevalle tyttöystävälle Phoebelle, että hän saisi tytön ... minkä hän teki.

Glenin hallitsija: Richard Briersin linnut tapettiin kolmannessa sarjassa, mutta heillä oli pelottava neljä sarjaa siunaamaan vaimonsa uutta rakkautta.

mitä 420 tarkoittaa henkisesti

Katso Myös: