Seuraavat Black Friday 2019 -tarjoukset Isossa -Britanniassa ostajat voivat odottaa verkossa ja kaupoissa

Musta Perjantai

Horoskooppi Huomenna

Seuraava myynti Black Friday -myynti on erittäin suosittu katukävijöiden keskuudessa(Kuva: Andy Stenning / )



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lisätietoja



High Street -ketju Next oli myöhässä omaksunut Ison -Britannian Black Friday -myynti -ilmiön, mutta se on korvannut menetetyn ajan kahden viime vuoden aikana.



Viime vuonna satoja vaatteita, asusteita, kodin ja huonekaluja vähennettiin 50-70 prosentin alennuksella myymälöissä ja verkossa. Jälleenmyyjä otti käyttöön jopa vain online-hinnanalennuksia seuraava.co.uk liian.

Asiakkaat voivat noutaa valtavat alennukset verkossa ja myymälöissä valtakunnallisesti. Kuitenkin

Myynnin ominaisuudet säästö jopa 70% , alennuksia kaikilla osastoilla, mukaan lukien lasten vaatteet ja Koti .



Suurin osa tuotteista on pudotettu puoleen hintaan tai parempaan (Kuva: SWNS)

Vaikka alennuksia on saatavilla myymälässä, niitä on saatavilla myös yksinoikeudella. Ostajat voivat säästää 50% valikoiduista merkkituotteista, kun myynti jatkuu koko viikonlopun.



Mutta jos olet tarpeeksi rohkea menemään kauppaan, neuvomme valitsemaan hiljaisemman pääkadun, kuten vähittäiskaupan puiston sivuliikkeen - sinulla on paremmat mahdollisuudet löytää todella haluamasi tavarat.

Nämä kaupat ovat usein suurempia ja useimpien ihmisten tiellä. Westfieldissä sinulla ei kuitenkaan ole mahdollisuutta.

Mistä löytää tarjouksia verkossa?

Seuraava Black Friday -myynti - mitä sinun tarvitsee tietää

Vähittäiskauppiaalle ei ole vieras valtava kausimyynti, mutta vuonna 2017 se lopulta alistui alan paineeseen ja osallistui Black Friday -tapahtumaan eikä ole katsonut taaksepäin sen jälkeen.

Vuonna 2018 monet tuotteet vähenivät yli 50 prosenttia, ja jotkut aikuisten vaatteet olivat alle 10 puntaa.

    Havaitsemamme kaupat olivat joitain parhaista käynnissä Musta perjantai , ja jos menneisyyden seuraavaan myyntiin on tulossa jotain ennen vuotta 2019, tarjonta lentää hyllyiltä ennätysajassa.

    Seuraava ei ole vieras massiivisille alennuksille, ja tavalliset ostajat tuntevat jälleenmyyjän myyntitapahtumien muodon.

    Ostajat jonottavat tuntikausia saadakseen pääsyn kaikkiin suurimpiin Black Friday -tarjouksiin (Kuva: Paul Marriott Photography)

    Tuleva Black Friday -tapahtuma antaa asiakkaille täydellisen tilaisuuden aloittaa koko perheen jouluostokset.

    Jos aiot todella mennä kauppaan ostoksille tämän vuoden mustana perjantaina, on suositeltavaa mennä pääkadulle aikaisin. Voit tarkistaa paikallisen toimipisteesi aukioloajat verkossa osoitteessa next.co.uk/stores etukäteen.

    Verkko -ostajat voivat päästä eteenpäin seuraamalla seuraava.co.uk ennen kuin myynti virallisesti alkaa ja himoittuja tavaroita lisätään kirjanmerkkeihin. Näin voit heti tarkistaa, onko tuotteita vähennetty myynnin alkaessa.

    Black Friday 2019 - huippumyyjät osallistuvat

    Musta perjantai 2017
    • Argus (myymälässä ja verkossa) - sopii erinomaisesti lelujen, tekniikan ja elektroniikan, kuten kannettavien tietokoneiden ja televisioiden, noutamiseen.

    • Amazon (verkossa) - valtava valikoima tekniikka- ja pelituotteita, mukaan lukien vähittäiskauppiaan omat tavarat, kuten Echo -kaiutin ja Fire -tabletit. Myös tonnia alennettuja koruja, muotia, kauneutta ja viinaa.

    • ASOS (verkossa) - alennuksissa esitetään satoja huippumerkkejä muotia, kauneutta, asusteita ja jalkineita.

    • John Lewis (verkossa ja myymälässä) - heidän kanssaan 'koskaan tietämättä aliarvostettu' & apos; Tag line, jälleenmyyjä on hintatason kilpailija suosittujen tekniikan, kodin ja muodin linjoilla.

    • Tesco (myymälässä) - supermarket -jättiläinen tarjoaa valtavia alennuksia suosituista sähkölaitteista, kuten älykkäistä HD -televisioista ja Dyson -pölynimureista.

    • Saappaat (myymälässä ja verkossa) - kauneus, meikit, ihonhoito ja henkilökohtaiset sähkötuotteet ovat osa High Street -ketjun laajaa tarjontaa.

    • Currys PC World (myymälässä ja verkossa) - ostajat voivat odottaa tarjouksia älykkäistä kodin laitteista, Applen kannettavista tietokoneista ja tableteista sekä videopelikonsoleista.

      tess daly phoebe elizabeth kay
    • PELI (myymälässä ja verkossa) - valtavat alennukset uusimmista PS4- ja XBOX -konsolipaketeista sekä huippupeleistä, kuten FIFA 19.

    • Seuraava (myymälässä ja verkossa) - esillä on laaja valikoima naisten, miesten ja lasten vaatteita ja asusteita. Jälleenmyyjän suositun kodin rinnalla

    • Erittäin (verkossa) - odota monenlaisia ​​tuotteita alennuksella huonekaluista sähkölaitteisiin sekä leluja ja muotia.

    Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lisätietoja


    Haluatko lisätietoja tämän vuoden tapahtumasta? Lue koko oppaamme Mustan perjantain 2019 alkamispäivä ja varhaiset kauppaennusteet suurimmille Yhdistyneen kuningaskunnan jälleenmyyjille .

    Katso Myös: