Nicole Scherzinger ja poikaystävä Grigor Dimitrov nauttivat romanttisesta matkasta Pariisiin kiistettyjen huhujen kieltämisen jälkeen

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

(Kuva: KCS Presse / Splash News)



Nicole Scherzinger ja poikaystävä Grigor Dimitrov ovat esittäneet rakastetun näytön, joka vaimentaa huhut heidän suhteestaan.



Pariskunta - joka hylkäsi spekulaatiot romanssistaan ​​viime kuussa - vietti viikonlopun Pariisissa, kun Bulgarian tennistähti kilpaili Ranskan avoimissa Roland Garrosissa.



X Factorin tuomari Scherzy oli Rakkauden kaupungissa tukemassa miestään, vaikka se ei valitettavasti ollut voittoyritys urheilijalle, koska hän hävisi serbialaisurheilija Viktor Troickille.

Nicole Scherzinger ja Grigor Dimitrov Pariisissa

Nicole ja Grigor kävelevät Pariisin ympäri (Kuva: KCS Presse / Splash News)

Entinen Pussycat -nukke näytti täysin rakastuneelta, kun hän käveli Grigorin ympärillä romanttisella kävelyllä pääkaupungissa.



Lue lisää: Scherzy vastustaa Andrew Lloyd Webberin raivoisaa huutoa kissojen lopettamisesta

Hän piti sitä mukavana puseroilla ja harmailla puseroilla ja sinisillä housupukuilla, kun taas hänen kaunottarensa nähtiin sopivissa laivaston housuissa ja naamiointihupparissa.



Nicole Scherzinger ja Grigor Dimitrov Pariisissa

Pari on vaiennut huhut, jotka he ovat jakaneet (Kuva: KCS Presse / Splash News)

Viime kuussa väitettiin, että pari oli eronnut, koska 37-vuotias laulaja oli eri elämänvaiheessa kuin 13 vuotta nuorempi Grigor.

Lähde kertoi The Sunille: 'Hän todella pitää hänestä, mutta haluaa rauhoittua - johon hän ei ole aivan valmis. Hänellä oli tilanne Lewisin kanssa, minkä vuoksi suhde pysähtyi. '

Nicole Scherzinger saapuu vuoden 2016 MusiCares -vuoden henkilöksi Lionel Richien kunniaksi Los Angelesin kongressikeskukseen

Nicole kohautti väitteitään viime kuussa (Kuva: WireImage)

Kuitenkin Nicole'n edustaja on sittemmin lyönyt väitteet ja kertonut NEWSAM Online: lle: 'Tarina on täysin väärä.'

Se tulee vuosi sen jälkeen, kun hänen sydäntäsärkevä eronsa Lewis Hamiltonista -ja sen arveltiin olleen hänen ensimmäinen vakava suhde sen jälkeen.

isä pitkät jalat lentää

Katso Myös: